Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

süpermiş ya keşke olsa öyle birşey :)

gunaydın kızlar maşallah yine kalabalıksınız umarım iyisinizdir

Son düzenleme:
bir hafta kalamııııııııııııı? neymiş kız o testin markası.. bende 1 tane clearblue var battan 4 gün önce %55 sonuç verir yazıyor

valla canım coretest diyo ama yalanmı yazıyo bilmiyom canım.yoksam odamı dalga geçiyo benle olsun sonuçta ben bu ay çokda abartmıcam rabbim verirse vermiştir vermemişse vermemiştir o yüzden erken öğrensemde üzülmicem sonuçta erken öğrenmem sonucu değiştirmicek diye düşünüyorum ben:)

inşallah hepimizin tutar , ve inşallah sen de dayanırsın test yapmazsın :)) :)) :)) , hepimizin dileği pozitif sonuçlar canım , AMİİİNNN

ayyyy kızlar diğer topiklerde okudum klomen birini üçüz hamile bırakmış vee birini sonlandırcaklarmışşş

ayyyy kızlar diğer topiklerde okudum klomen birini üçüz hamile bırakmış vee birini sonlandırcaklarmışşş

bende bir ay kullandım ondan sonraki aylarda devam etcektim ama doktoruda bıraktım klomenide karar verdim bu ay olmazsa birdahaki ay devam ediyorum:) ama bi yandan güzel üçüz ama bi yandan kötü birinin sonlanması allahım heveslerini kursaklaında bırakmasın inşallah

bende 2 aydır klomen kullanıyorum..geçen ay kullandım olumsuz..bu ayda 5 gün kullandım bitti bakalım hayırlısı arkadaşlar.

taşıması zor bebekler açısından da riskli erken doğum nedeniyle diğer bebeklere de neden olabilir.
bir tanıdığım 3 tane düşük yaptı. arkasından tüp bebekle hamile kaldı.onun da birini sonlandırmak istediler.oda benim giden bebeklerimin yerine geldi bunlar dedi.izin vermedi yani.şimdi birbirinden güzel 3 tane çocuğu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…