- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.481
kızlar bi yabancı dizi izliyorum orada bir sahne vardı.aklıma hepimiz geldi.gelecekte geçiyor tabi.kadın bir banda dilini değdirip aynaya yapıştırıyor direk kaç haftalık hamile olduğu 4 hafta yazıyor birde cinsiyeti yazıyor.vay be dedim keşke böyle bişey olsaydı ne işimizi görürdü hepimizin
bir hafta kalamııııııııııııı? neymiş kız o testin markası.. bende 1 tane clearblue var battan 4 gün önce %55 sonuç verir yazıyor
Sizi taktir ediyorum bakalım hadi o zaman hadi hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.ama kendim için söz vermiyorum 15 tane erken gebelik testi gelmiş bana bir hafta kala %95 doğru sonuç verir diyo şimdik ben yapmıyamda ne yapamama söz tutabildiğim kadar tutarım kendimi.inşallah önümüzdeki hafta sizden pozitif sonuçları alırız tek dileğim ümidim bu.rabbim nasip etsin hayırlısıyla bu ay
valla canım coretest diyo ama yalanmı yazıyo bilmiyom canım.yoksam odamı dalga geçiyo benleolsun sonuçta ben bu ay çokda abartmıcam rabbim verirse vermiştir vermemişse vermemiştir o yüzden erken öğrensemde üzülmicem sonuçta erken öğrenmem sonucu değiştirmicek diye düşünüyorum ben:)
ayyyy kızlar diğer topiklerde okudum klomen birini üçüz hamile bırakmış vee birini sonlandırcaklarmışşş
gunaydın kızlar maşallah yine kalabalıksınız umarım iyisinizdir
gunaydınnnnnnnnnnnnnnn
ayyyy kızlar diğer topiklerde okudum klomen birini üçüz hamile bırakmış vee birini sonlandırcaklarmışşş
1 ide fazla düşünseneklomene bak sen bızde bır tane bıle olmadı o kadra kullandım...
sonlandırılmasına uzuldum ama
günaydınlar
gunaydınnnnnnnnnnnnnnn
1 ide fazla düşünsene
evet tatlm genelde ucuzlerın bırını sonlandırmak ısterlerVİRÜS
kısmet ıstee........................
bende öyle biliyorum üçüzlerden birini sonladırılar genelde.
hay Allah ya.üzüldüm allah yardımcıları olsun..
ben direnicem inşallah bata kadar test yapmıycam.ama ara ara karnım ağrıyor korkuyorum erken gelir diye
1 ide fazla düşünsene
evet tatlm genelde ucuzlerın bırını sonlandırmak ısterlerVİRÜS
kısmet ıstee........................
bende öyle biliyorum üçüzlerden birini sonladırılar genelde.
ailemi istiyo neden ?
ben istemezdım şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?