Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

ay maşallah Allah ım onlara sağlıklı ömür versin inş.

klomeni 3 ay kullanmış kızlar 3.kullanmasında süpriz olmuş.

hıı bılmıyordum onu ben dogru
bizimde bi tanıdık dondurdu 3üz dogurdu demekki 4 müş hep şok olduk

ya kızlarrrr kasıklarım ve belim bayağı ağrımaya başladı, keyif kaçıracak kadar ( sanırım kırmızılar geliyor, erken mi gelecek acaba? ,uf yaaaa ((

papilloamour+ ne zaman yapacaksın testi haftasonu mı canım.bu arada nickin ne demek ?

canım cumartesi sabahına kadar dayanasım var (bata daha iki gün olcak ama ne biliyim dayanamam gibime geliyor daha da fazla) canım aslında nikimin papillonamour olması lazımdı (n olacaktı sonunda yanlış almışım saf gibi ) o da fransızca "sevgi kelebeği" öyle birleştirmiştim bi kaç yerde de nickim bu

efsun senin bata ne kadar kaldı?
6 gün canım

ya kızlarrrr kasıklarım ve belim bayağı ağrımaya başladı, keyif kaçıracak kadar ( sanırım kırmızılar geliyor, erken mi gelecek acaba? ,uf yaaaa ((

belki hamilelik belirtisidir hayra yoralım canım ya

hımm güzelmiş anlamı. bekle bekle ama sen c.tesi yapacaksan ben merak ederim pzt e kadar

6 gün canım

belki hamilelik belirtisidir hayra yoralım canım ya

hımm güzelmiş anlamı. bekle bekle ama sen c.tesi yapacaksan ben merak ederim pzt e kadar

canımm ben de yarından itibaren eğitime gidiyorum 4 gün.. eğer yanıma test almassam aslında pazar akşamına kalıyo otomatikman dönüş pazar akşamı, sabah yapın diyolar ya pazartesi sabahına mı bıraksam diye kararsızım aslında. Bi de tek başıma orlarda depresyona girmekten korkuyorum aslında sen ne zaman yapcaksın? Hayırlı haberler alalım inşallah kuzumm yaaa :90:

canım benim var daha ya ben haftaya çarşamba ya da perşembe yaparım o vakte kadar olmazsam tabi.
sende pzt sabah yapda aklımız sende kalmasın sen 4 gün yokmusun yani

slm kızlar biz de dün başladık çalışmalara. artık gün aşırı devam edicez. bat bilmediğim için yine her an gelebilir kanama inşallah bu ay da erkenden gelmez. yoksa 3.olacak bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…