Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

taliha sen geçen benim günlerimi sormuştun sanırım. bat bilmediğim için... okudun mu o cevabımı :)

Son düzenleme:
canım benim var daha ya ben haftaya çarşamba ya da perşembe yaparım o vakte kadar olmazsam tabi.
sende pzt sabah yapda aklımız sende kalmasın sen 4 gün yokmusun yani

evet kuzumm yokum şehirdışında olucam, girmeye çalışıcak yine bi çakallık yapıp ama bakalımm inşallah.. Haftaya güzel bombaları ardı arkasına patlatalım yaaa

ben geldim kızlar..regl olup geldim malesef..
şimdi benide ekleyebilirsiniz listeye bat : 27 temmuz (
uğursuz ayın 27 lerinden nefret etmiş durumdayım..

kızlar merhaba,bugün biraz geç geldim,çok şükür artık tatil,hayırlısıyla yarın yola çıkacağız,bende meraktan ölücem,10 gün kaldı bata ama gece uyuyana kadar ve bütün gün düşünüyorum acaba bebiş varmı die.iki tane de test aldım yanımda bulunsun die,bakalım nolcek

kızlar hafiften bir ağrı, bir de hep akıntı ödüm kopuyor hastalandım mı diye ya

canımmm hatırlıyomusun geçen ay forumda kızlar regl olcak gibi hissediyoduk sürekli kontrol ediyoduk akıntı çok oluyodu diyorlardı :82: bana tuttu gibi geliyo kızımmm, hastalanma falan değil hatta bak benim akıntı falan yok ya ben ondan umutsuzum kendimden.. Hadi inşallah hayra alamet çıkıcak, çoook okudum ben bu belirtiyi

ortamda bi test varsa o muhakkak vaktinden önce yapılır kuzum hadi hayırlı haberlerle dön, bolcada dinlen eğlen

ortamda bi test varsa o muhakkak vaktinden önce yapılır kuzum hadi hayırlı haberlerle dön, bolcada dinlen eğlen
dayanamıyorum zaten testi yapmaya ama hiçbişi çıkmayacak daha çok erken die durduruyorum kendimi,şimdiden hoşçakalın diyeyim tatlım,inşallah fırsat bulunca girecem nete,inşallah herkes için en iisi olur

inş.hakkında hayırlısı olur benimde 9 gunum falan var.hiç belirtin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…