- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.521
talia sen geçen benim günlerimi sormuştun sanırım. bat bilmediğim için... okudun mu o cevabımı :)
canım benim var daha ya ben haftaya çarşamba ya da perşembe yaparım o vakte kadar olmazsam tabi.
sende pzt sabah yapda aklımız sende kalmasınsen 4 gün yokmusun yani
slm kızlar biz de dün başladık çalışmalara. artık gün aşırı devam edicez. bat bilmediğim için yine her an gelebilir kanama inşallah bu ay da erkenden gelmez. yoksa 3.olacak bu durum
evet kuzumm yokum şehirdışında olucam, girmeye çalışıcak yine bi çakallık yapıpama bakalımm inşallah.. Haftaya güzel bombaları ardı arkasına patlatalım yaaa
slm kızlar biz de dün başladık çalışmalara. artık gün aşırı devam edicez. bat bilmediğim için yine her an gelebilir kanama inşallah bu ay da erkenden gelmez. yoksa 3.olacak bu durum
evet kuzumm yokum şehirdışında olucam, girmeye çalışıcak yine bi çakallık yapıpama bakalımm inşallah.. Haftaya güzel bombaları ardı arkasına patlatalım yaaa
okudum canımmm..geçen ay oldugun tarihe göre degerlendiririz dicektim bilmiyorum dedin ya :)
1 mayıs adet
16 mayıs adet
30 mayıs adet
20 haziran adet
:2:
kızlar hafiften bir ağrı, bir de hep akıntı ödüm kopuyor hastalandım mı diye ya
kızlar merhaba,bugün biraz geç geldim,çok şükür artık tatil,hayırlısıyla yarın yola çıkacağız,bende meraktan ölücem,10 gün kaldı bata ama gece uyuyana kadar ve bütün gün düşünüyorum acaba bebiş varmı die.iki tane de test aldım yanımda bulunsun die,bakalım nolcek
ben geldim kızlar..regl olup geldim malesef..
şimdi benide ekleyebilirsiniz listeye bat : 27 temmuz(
uğursuz ayın 27 lerinden nefret etmiş durumdayım..
inşallah temmuzun uğuru 27 yi yener canım
dayanamıyorum zaten testi yapmaya ama hiçbişi çıkmayacak daha çok erken die durduruyorum kendimi,şimdiden hoşçakalın diyeyim tatlım,inşallah fırsat bulunca girecem nete,inşallah herkes için en iisi olurortamda bi test varsa o muhakkak vaktinden önce yapılır kuzumhadi hayırlı haberlerle dön, bolcada dinlen eğlen
kızlar merhaba,bugün biraz geç geldim,çok şükür artık tatil,hayırlısıyla yarın yola çıkacağız,bende meraktan ölücem,10 gün kaldı bata ama gece uyuyana kadar ve bütün gün düşünüyorum acaba bebiş varmı die.iki tane de test aldım yanımda bulunsun die,bakalım nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?