- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.541
kızlar hafiften bir ağrı, bir de hep akıntı ödüm kopuyor hastalandım mı diye ya
dayanamıyorum zaten testi yapmaya ama hiçbişi çıkmayacak daha çok erken die durduruyorum kendimi,şimdiden hoşçakalın diyeyim tatlım,inşallah fırsat bulunca girecem nete,inşallah herkes için en iisi olur
inş.hakkında hayırlısı olur benimde 9 gunum falan var.hiç belirtin var mı?
canımmm hatırlıyomusun geçen ay forumda kızlar regl olcak gibi hissediyoduk sürekli kontrol ediyoduk akıntı çok oluyodu diyorlardı :82: bana tuttu gibi geliyo kızımmm, hastalanma falan değilhatta bak benim akıntı falan yok ya ben ondan umutsuzum kendimden.. Hadi inşallah hayra alamet çıkıcak, çoook okudum ben bu belirtiyi
yok canım yaa,belirti falan yok ama dünde demiştim ya ilk hamileliğimde 5.haftadan sonra başladı belirtiler ki dün netten araştırdım belirtiler ilk başta başlamazmış,hayırlısı hepimiz için inşallah:))
ben geldim kızlar..regl olup geldim malesef..
şimdi benide ekleyebilirsiniz listeye bat : 27 temmuz(
uğursuz ayın 27 lerinden nefret etmiş durumdayım..
kızlar merhaba,bugün biraz geç geldim,çok şükür artık tatil,hayırlısıyla yarın yola çıkacağız,bende meraktan ölücem,10 gün kaldı bata ama gece uyuyana kadar ve bütün gün düşünüyorum acaba bebiş varmı die.iki tane de test aldım yanımda bulunsun die,bakalım nolcek
ağzından bal damlayan sevgi kelebeği seni.canımmm hatırlıyomusun geçen ay forumda kızlar regl olcak gibi hissediyoduk sürekli kontrol ediyoduk akıntı çok oluyodu diyorlardı :82: bana tuttu gibi geliyo kızımmm, hastalanma falan değilhatta bak benim akıntı falan yok ya ben ondan umutsuzum kendimden.. Hadi inşallah hayra alamet çıkıcak, çoook okudum ben bu belirtiyi
ortamda bi test varsa o muhakkak vaktinden önce yapılır kuzumhadi hayırlı haberlerle dön, bolcada dinlen eğlen
ben geldim kızlar..regl olup geldim malesef..
şimdi benide ekleyebilirsiniz listeye bat : 27 temmuz(
uğursuz ayın 27 lerinden nefret etmiş durumdayım..
benimde içimde bir his var sen hamilesin gibi ayy inş.öyledir
aynı belirtiler bende de var canım ama ödüm kopmuyor, zaten umutlu değilimçünkü adet ağrılarımın aynısı :)) hiç fark yok, başka ekstra bir belirti de olmadığı için kırmızılardır diye düşünüyorum ama bir yandan da dua ediyorum gelmesin diye :)) senin bat kaçtı canım ? benim 1 temmuz
bol bol dinlen cnm herşeyin hayırlısı olsun.
aaa olsun canım kısmet değilmiş , bir dahaki ay yine denicen artık, nekadardır deniyorsun sen, çok uzun zamndan beri değilse takma kafana dicem ama , aslında tüm denemeler herkes için aynı, hayırlısı datlum, hiç üzme güzel canını, benim de heran gelebilir, ağrılarım başladı, kırmızılar bekleniyoröyle nefret felan da deme, hayırlısı inşallah:))
canım hayırlısı.temmuz 27 inşallah son olur 9 ay için.
test varsa yaparsın canım ya.ben ondan almıyorum test.
ağzından bal damlayan sevgi kelebeği seni.inşallah canım.umutlanıp da sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama hayırlısı tabi en başta.
katılıyorum test varsa o yapılır yapmayana sabredene saygımız sonsuz tabi
merhaba bayanlar ben daha yeni üye oldum.inş hepimizin hakkında hayırlı olur.
bende çok bebiş istiyorum bu ayın 30 da hastalanma tarihim inş olmam.
ama hiç belirtim yok.yani hasta olucakmışım belirtiside yok.biraz bilgi veririmisiniz.
ayyy canımmm ciddimisinnn??? İnşallah ya inşallahh hepimiz hamişizdir. Bu arada kardeşimde ablam sen hamilesin galiba bi dengesizleştin diyorsarılıp sarılıp öpüyorum sanada öpücüklerimi yolluyorum kuzucumm buralardannnn :90:
kızlarr geçen kuzenimin ikiz haberini lamıştım dedim yaa bugün kalbini dinlemeye gitmişler..atmıyormuş cansızlarmış şimdi aradımda kürtaja hazırlanıyorum dedi çok üzüldüm yaaa
tüh yaa üzüldüm gerçekten.. Rabbim gidenlerin yerini doldurur inşallah tez zamanda, acısını hafifletir bir nebzede olsa..
amin canımm hepimiz için hayırlısı olsun inşallah,az önce facede bi yazı okudum,bi ağaç var tam uçurumdan düşmek üzere ona diyorki ALLAH İSTEDİKTEN SONRA OLUR.DÜŞECEKKEN TUTUVERİR SENİ DE SAKIN ÜMİDİNİ KESME..aynen öyle vardır heralde vakti zamanı,inşallah o vakit bu aydır,hayırlısı...
aaa olsun canım kısmet değilmiş , bir dahaki ay yine denicen artık, nekadardır deniyorsun sen, çok uzun zamndan beri değilse takma kafana dicem ama , aslında tüm denemeler herkes için aynı, hayırlısı datlum, hiç üzme güzel canını, benim de heran gelebilir, ağrılarım başladı, kırmızılar bekleniyoröyle nefret felan da deme, hayırlısı inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?