- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.561
merhaba bayanlar ben daha yeni üye oldum.inş hepimizin hakkında hayırlı olur.
bende çok bebiş istiyorum bu ayın 30 da hastalanma tarihim inş olmam.
ama hiç belirtim yok.yani hasta olucakmışım belirtiside yok.biraz bilgi veririmisiniz.
hadi ya.çok üzücü Allah yardımcıları olsunkızlarr geçen kuzenimin ikiz haberini lamıştım dedim yaa bugün kalbini dinlemeye gitmişler..atmıyormuş cansızlarmış şimdi aradımda kürtaja hazırlanıyorum dedi çok üzüldüm yaaa
yok yok kırmızıları düşünmeyelim de gitme sen zaten ne olursa olsun bizde seviyoruz kuzum seni çokcanım yaa sana bişey dicem benim 2 sinde kırmızılar gelirse(Çağırmıyorumm Allahım korusun...) benim yine batım Temmuzda kalıyo biliyomusuno yüzden aklıma bide o geliyo ara ara.. napayım seviyorum ben bu topiği hepiniziiiiii :90:
kızlarr geçen kuzenimin ikiz haberini lamıştım dedim yaa bugün kalbini dinlemeye gitmişler..atmıyormuş cansızlarmış şimdi aradımda kürtaja hazırlanıyorum dedi çok üzüldüm yaaa
kızlarr geçen kuzenimin ikiz haberini lamıştım dedim yaa bugün kalbini dinlemeye gitmişler..atmıyormuş cansızlarmış şimdi aradımda kürtaja hazırlanıyorum dedi çok üzüldüm yaaa
kızlar ben gördüm siz görmeyin kırmızıları..inşallahhh Allahımm duy sesimi ver şu kızanlara bi bebiş..
kızlar bu topicteki herkes normal yolllarla hamileliği deneyenlerden oluşuyor değil mi? yani doktor ile tedavi gören var mı aramızda. varsa kaç ay denedikten sonra bu yola başvurdu... Diğerlerimizden de en erken korunmayı bırakan kim?
ben 12 mayısta bıraktım korunmayı. şimdilik normal yollarla deniyorum. doktora sadece ultrasona gittim, ilk kanamamda. 16 mayısta. onda da kist yok demişti.
inşallah canım dualarım hepimiz için,sağlıklı sıhhatli olsun inşallah..aynen öyle cnm sen dua et tevekkülü Allah a bırak O ol derse olur hayırlısı artık.
kızlar bu topicteki herkes normal yolllarla hamileliği deneyenlerden oluşuyor değil mi? yani doktor ile tedavi gören var mı aramızda. varsa kaç ay denedikten sonra bu yola başvurdu... Diğerlerimizden de en erken korunmayı bırakan kim?
ben 12 mayısta bıraktım korunmayı. şimdilik normal yollarla deniyorum. doktora sadece ultrasona gittim, ilk kanamamda. 16 mayısta. onda da kist yok demişti.
ben 1 sene yaklaşırken gittim doktora , 3,5 cm kistim vardı, doktor basit bişe dedi, 2 ay yasmin kullandım,geçmiş , sonra 3 ay korundum yine, hapın etkisi gitsin diye, şuan eşimde bende normaliz ama şimdide 3. ayım bebiş deniyom :))) artık bu ay tutmazsa yine doktora gitcem, belki yine kistim ziyarete gelmiştir
canımcım tedavi olanda var olmayanda biz ortaya karışık yaptık iki lafın belini kırıyoz(bu ne demekse annem derdi) ben 2 yıla yakındır istiyorum ama 3 ay öncesine kadar kafaya hiç takmamıştım.3 ay önce doktora gittim eşinde bişi yok senin yumurtalar birazcık tembel başkada bişi yok dedi.klomen verdi kullandım bitti rahim filmi istedi çektirdim bişi çıkmadı bende gitmedim bidaha doktora ama 2-3 ay içinde olmazsa ki inşallah olur gene gitcem doktora.sana tavsiyem 6 ay dan sonra git bence.sorun varsa erkenden öğrenirsin
aman mumkunse gelmesinler cnm ya benimkide 5 cm di basit over kistiydi engelliyormuş bebek olmasını inş.yoktur bende bu ay olursa gidicem doktora
:) :) evet gelmesinler inşallah, aslında benim arkadaşların ve annemin de varmış hamile kaldıklarında, doğum yapınca geçiyor demişti annem, kullanma o kimyasal hapları demişti, çünkü bizde eşim korunuyor, o saate kadar hiç kimyasal almamıştım vücuduma, acaba bu hapları kullandık diye mi< hamile kalamıyoruz, ne bilim ya, saçmalıyor muyum acaba :/ :) :) :)
bence yoktur öyle birşey cnm ben almasam o ilacı kistim kaybolmazdı kafam kadar olurdu herhalde sonra bebek yerine kistimi doğururdumtöbe töbe allah korusun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?