Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

ya aslında herkeste belirti olacak diye birşey yok.o yüzden çok takılmamak lazım belirtilere bence.ne kadar süredir istiyorsun canım bebek.
bu arada nickini çok sevdim bayılırım o diziye

kızlarr geçen kuzenimin ikiz haberini lamıştım dedim yaa bugün kalbini dinlemeye gitmişler..atmıyormuş cansızlarmış şimdi aradımda kürtaja hazırlanıyorum dedi çok üzüldüm yaaa
hadi ya.çok üzücü Allah yardımcıları olsun

yok yok kırmızıları düşünmeyelim de gitme sen zaten ne olursa olsun bizde seviyoruz kuzum seni çok

kızlarr geçen kuzenimin ikiz haberini lamıştım dedim yaa bugün kalbini dinlemeye gitmişler..atmıyormuş cansızlarmış şimdi aradımda kürtaja hazırlanıyorum dedi çok üzüldüm yaaa

allah yardımcısı olsun insallah en kısa zamanda yine böyle güzel bi haberi alırsınız

hadi yaaaa ( ben de çok üzüldüm , hem de ikizdi öyle mi, ya rabbim ne derse o , kuzenin için de nekadar zordur kimbilir, düşünmesi bile zor, Allah sabrını versin inşallah

çok kötü oldum ya geçmiş olsun Allah ım yardımcısı olsun herşeye hazırlıklı olmamız lazım

kızlar bu topicteki herkes normal yolllarla hamileliği deneyenlerden oluşuyor değil mi? yani doktor ile tedavi gören var mı aramızda. varsa kaç ay denedikten sonra bu yola başvurdu... Diğerlerimizden de en erken korunmayı bırakan kim?

ben 12 mayısta bıraktım korunmayı. şimdilik normal yollarla deniyorum. doktora sadece ultrasona gittim, ilk kanamamda. 16 mayısta. onda da kist yok demişti.

ben evliliğimin 1.senesinde gittim doktora kist varmış o engelmiş gebeliğe 2 ay d.kontrol hapı kullandım geçti sonra klomen kullandım çatlama iğnesi oldum yumurtam çatlamadı 1,5 senedirde istiyoruz diğer testlerim temiz çıktı eşimdede problem yok ama olmuyor bakalım artık bu ay kısmet..

ben martta bıraktım..reglden sonra bi muayene ye gideyim diyorum bende..

çok üzüldüm canım yaa,Allah yardımcısı olsun,bende yaşadım geçen sene aynı duyguyu ama o da Allah'tan gelen bişi,sabretmekten başka çare yok,inşallah onlar cennette şefaatçi olcaklar annesine ve babasına..

Son düzenleme:

ben 1 sene yaklaşırken gittim doktora , 3,5 cm kistim vardı, doktor basit bişe dedi, 2 ay yasmin kullandım,geçmiş , sonra 3 ay korundum yine, hapın etkisi gitsin diye, şuan eşimde bende normaliz ama şimdide 3. ayım bebiş deniyom :))) artık bu ay tutmazsa yine doktora gitcem, belki yine kistim ziyarete gelmiştir

canımcım tedavi olanda var olmayanda biz ortaya karışık yaptık iki lafın belini kırıyoz(bu ne demekse annem derdi ) ben 2 yıla yakındır istiyorum ama 3 ay öncesine kadar kafaya hiç takmamıştım.3 ay önce doktora gittim eşinde bişi yok senin yumurtalar birazcık tembel başkada bişi yok dedi.klomen verdi kullandım bitti rahim filmi istedi çektirdim bişi çıkmadı bende gitmedim bidaha doktora ama 2-3 ay içinde olmazsa ki inşallah olur gene gitcem doktora.sana tavsiyem 6 ay dan sonra git bence.sorun varsa erkenden öğrenirsin

aman mumkunse gelmesinler cnm ya benimkide 5 cm di basit over kistiydi engelliyormuş bebek olmasını inş.yoktur bende bu ay olursa gidicem doktora

kesinlikle katılıyorum sana 6 ay baktın olmadı gideceksin doktora yok neymiş 1 sene olmaması normalmiş yok böyle birşey ya

aman mumkunse gelmesinler cnm ya benimkide 5 cm di basit over kistiydi engelliyormuş bebek olmasını inş.yoktur bende bu ay olursa gidicem doktora

:) :) evet gelmesinler inşallah, aslında benim arkadaşların ve annemin de varmış hamile kaldıklarında, doğum yapınca geçiyor demişti annem, kullanma o kimyasal hapları demişti, çünkü bizde eşim korunuyor, o saate kadar hiç kimyasal almamıştım vücuduma, acaba bu hapları kullandık diye mi< hamile kalamıyoruz, ne bilim ya, saçmalıyor muyum acaba :/ :) :) :)

bence yoktur öyle birşey cnm ben almasam o ilacı kistim kaybolmazdı kafam kadar olurdu herhalde sonra bebek yerine kistimi doğururdum töbe töbe allah korusun ya

yaww buarada kıslarrr , sizin şu gülme simgeleriniz çok tatlı, nasıl yapıyorsunuz onları, birsürü değişik şekilde, süper bişe, bana da müsaitse biriniz yazabilir mi acep ? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…