merhaba plesanta previa marjinal teshisi konuldu. bu sebeple doktor normal dogum yapamayacagimi sezaryan olmam gerektigini soyledi.
korktugum icin hic dogum videosu bakmam dogumla ilgili biseyde arastirmam ama gecenlerde burda birisinin sezaryan yaptigima cok pismanim o agrilarimi unutamiyorum yazdigini gordum ve korktum.
sezaryan yapanlar bukadar kotu biseymi bu
Sizinki bayagi eski artik uyutulmuyor anne:) cok nadiren annenin istegine bagli uyutuluyoryok be yavrum kim korkuttu seni bu kadar..... bende 12 sene önce sezeryan ile doğum yaptım. doğumhane de uyandırma yapıyorlar ama tam narkozdan ayılamıyorsun. odama getirildim iğne vuruldu yavaş yavaş kendime gelirken bebeğim geldi hemen emzirdik.... 4 saat sonra yemek geldi arkasından temizlenip giydirildim ve yavaş yavaş ayağa kaldırıldım sonrasında kendim oturdum kaltım tuvalete gittim. 3. gün bayağı yürüyor işimi yapıyor çocuğuma bakıyordum. umarım içini rahatlatabilmişimdir. sakın korkma vesvese yapma bol dua et herşey güzel olacak inan....
merhaba plesanta previa marjinal teshisi konuldu. bu sebeple doktor normal dogum yapamayacagimi sezaryan olmam gerektigini soyledi.
korktugum icin hic dogum videosu bakmam dogumla ilgili biseyde arastirmam ama gecenlerde burda birisinin sezaryan yaptigima cok pismanim o agrilarimi unutamiyorum yazdigini gordum ve korktum.
sezaryan yapanlar bukadar kotu biseymi bu
lagman ne demek demeye cok korkuyorum ama sanirim bagirsak bosaltmakla ilgli bseyZor ama dayanilmayacak kadar kötü değil. Normal dogum da zor sezeryan da zor. O bebek bi şekilde çıkacak sıkıntı etme:) ben sezeeyan oldum 2 ay önce. Bazi insanlar karina çökmeyi hissedermiş ben hissettim çok korktum cok ağladım ama en fazla 2 dakikaydi o korku ağlama. Bebeğini görünce her şeyi unutuyosun. Hastanede ağrım sızım hiç olmadı. Bi hemşire beni zorlaa ayaga kaldirdi zorla oturtup tekrarkaldirdi. Onun sayesinde yürümem düzeldi. Ama en büyük problem gaz cikarmaya çalışmak oldu benim için keşke korkmayıp lagman yaptirsaydim çünkü 3 gun tuvaletimi yapamadigim için aşırı sistim sonuc lagman yaptirdim:))) dikiş ağrılarım 4 gün sürdü ama o acıyı çekmek su an bebegin gaz sancısının getirdigi sonuclari cekmekten daha kolay yatınca agrimiyordu ama şimdi yatamiyorum
Canım sen neden her şeyden korkuyorsun lavmanın nesi var ki barsağına ilaç verip ishal şeklinde boşaltıyorsun. Korkacak en ufak bir noktası yok. Bence biraz sakin olmaya çalışlagman ne demek demeye cok korkuyorum ama sanirim bagirsak bosaltmakla ilgli bsey
cok sagoln ya braz olsn rahatladmAynı konunun yorumlarını okumadın mı
Korkacak bir şey yok yazmıştım 1 ay önce doğum yaptım her yere yazıyorum bildiğin laylaylom tadında geçti
Spinal oldum belden aşağısı uyuştu, herkesin korkuttuğu ilk ayağa kalkma anı bile normaldi neredeyse.
Tabi ki ameliyatlısın fırt fırt hareket etmiyorsun ama 1 hafta kısıtlı davranmaya hazır ol gerisinden korkma.
Travmatik ağrılar acılar yok sezaryende.
Korkma kardeşim, doğum sonrası lohusa psikolojisinden korkabilirsin ya da ilk emzirirkenki meme acısından korkabilirsin
Aynenlagman ne demek demeye cok korkuyorum ama sanirim bagirsak bosaltmakla ilgli bsey
Hayır öyle birşey yok 3 ay öhce spinal anestezi oldum.. kesi acısını hissetmiyorsun sadece gaz sancın oluyor.. tek sıkıntı ilk 2 gün gezerken oluyor.. olabildiğince dik bir şekilde dizlerin karnına doğru çekerek yürümelisin burda da dikişlerden dolayı biraz acı oluyor o kadarr onun dışında korkulacak birşey yok.. ben 4. Gün işlerimi kendim yapmaya başlarım 1 hafta sonra camlarımı silmiştimallah razi olsun ya. birisi buraya soyle yazmis. 2. bebegimde sezaryan olucak diye cok korkuyorum cunku ilkinde ayildigim zaman cektigm aciyi unutamiyorum kesik acisini okadar hissettm ki bidaha olmak istemiyorum yaxmis. ay onu okuudm pskolojm bozuldu zaten plesanta previa olayina cok agladm bide bu olunca cok korktum
Hayır öyle birşey yok 3 ay öhce spinal anestezi oldum.. kesi acısını hissetmiyorsun sadece gaz sancın oluyor.. tek sıkıntı ilk 2 gün gezerken oluyor.. olabildiğince dik bir şekilde dizlerin karnına doğru çekerek yürümelisin burda da dikişlerden dolayı biraz acı oluyor o kadarr onun dışında korkulacak birşey yok.. ben 4. Gün işlerimi kendim yapmaya başlarım 1 hafta sonra camlarımı silmiştim
allah razi olsun braz rahatladm sizleri okuyunca. belki benm plasentadan oturu bir tik agir gecer sizden ama ole amanda sezaryan ck laney bsey dedikleri gbi bisey degl galba valla sagolnHiç korkma 3 yıl önce spinal oldum. 2. Günü evde kalkıp yürümeye başladım bebekle de ilgilendim çay kahve de kendim aldım. Acı eşiğiniz nasıl bilmiyorum ama ilk yürümede biraz acıyacak ameliyat sonrası üstüne üstüne gidin. Ne kadar çok yürürseniz daha kolay atlatıyorsunuz ve doğum sonrası sık sık kafein alın baş vücüt ağrılarınız olmaz bu sayede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?