Sezaryen doğum ameliyathane nasıl oluyor?

Bende iki sezeryan geçirdim.
İnanır misiniz alt kısmının örtüyle örtük olduğunu şimdi yorumlardan okudum.
Ben tamamen açık sanıyordum,açıkçası biraz kafaya takiyordum.bikincim gayet açıktı.

Ben bi sağlıkçı olarak bir kez bile sezeryan videosu izlemedim.herkes yapacağını yapar.onlara güvendim.
Sizinde içiniz rahat olsun.ne kadar olumlu olursaniz süreç öyle kolay ilerlicek inş.

Ameliyat öncesi anadan doğma şekilde önlük giyiyorsunuz sizi ameliyathaneye aldıklarında uyuşturduktan sonra yatırıyorlar ve o önlüğü komple kaldırıyorlar göğsünüze kadar sonda takılıyor sonra tekrar örtme işlemi oluyor yeşil bir örtü kat kat örtüyorlar mikrop kapılmasın diye

Daha doğuma çok var ama ınstagramda burda birsürü şey okudum ve çok etkilendim sezaryen doğumda ameliyathanede nasıl oluyoruz bazıları her yerin gözüküyor diyor herkesin içinde çıplak kaldım diyen var bu durum beni çok germeye başladı gerçekten yaşayan biri anlatırsa sevinirim
Önlükle gidiyorsun sedyede yatıyorsun ama elbet karnın açılıyor fakat sadece hemşireler görüyor ilk başta anestezi belinden vurulurken eğiliyorsun öne doğru,sadece belim açık oluyor bunda bitşey yok. Hemen idrar sondası falan takılıyor zaten sana. Açılırsa bi orda açılırsın. Sonra sadece kesilecek yeri açıyorlar yani karnını. Geri kalan yerler yeşil örtülü. Ama sen bunları aklına bile getirmiyorsun bebeğin heyecanından 😍😍

Back
X