Sezaryen Doğumla Bebeğini Kaybedip, Tekrar Bebek Sahibi Olanlar

BlackandBlack

Daha kavuşamadan, Mevlam ayrılık yazmış :(
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
1.721
2.312
133
42
Öncelikle forum yöneticilerine ricam lütfen konuyu taşımayın. Tekrardan bebek sahibi olan biz melek anneleri, bebeğini yeni kaybetmiş melek annelerine bu forumda umut olmak istiyoruz. Bu forum altında kalsın ki konumuz, acılı annelere umut olabilelim.

toprakim- , N nihangenc , zelal41 , Y yazmasioyali , Y Yusuf Eymen melegim , R Rose7106 , Gulcin-84 , Gulgonca86 (canım senin erken doğumdu ama acılarımız ve amacımız aynı sonuçta) , aklıma gelen arkadaşlarım bunlar. Lütfen siz diğer arkadaşları da ekleyin arkadaşlarım.

Biz melek anneleri de artık umutlu, güzel şeylerden bahsedelim. Hamilelikte yaşadığımız sorunlardan, ileride inşallah meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza alırsak onların yaramazlıklarından bahsedelim :)

Cok iyi yapmışsın canım inşallah birbirimize derman oluruz bizi ancak yaşayan anlar. Bende hep eski yazanları okuyup geçmişlerine bakardım tekrar bebekleri olmuş mu diye yolun cok başındayım ama sağlıcakla bizde meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza alalım inşallah Rabbim tüm isteyenlere de hayırlısı ile yollasın emanetlerini

Reactions: 9ay
Aminnn canım, inşallah. Aynen ben de oğlumu ilk kaybettiğimde tutunacak bir dal çok aramıştım. Benim gibi olup da tekrar bebek sahibi olan var mı, ne kadar süre sonra hamile kalındı ve hamilelik sırasında neler yapmışlar diye araştırdım o kadar ama bulamamıştım maalesef. Burada hem birbirimize destek oluruz, hem de acısı taze melek annelerine umut oluruz diye düşündüm.

Kötü düşünmek yok :) Artık umut dolu güzel şeylerden konuşacağız inşallah :)

Umut kaybetmek yok arkadaslar,dibe vurduğumuz yerden ayağa kalkıcaz.ben meleğimi aldım kucağıma darısı buradaki tüm arkadaşlarıma,2 haftada bir kontrole gidin.perinotoloğa mutlaka gözükün,bizim daha sık kontrol altında olmamız gerekli.rabbim yardımcınız olsun.hiç birinizi tanımasam da kendime en yakın hissettiğimsiniz.allah yüzünüzü güldürsün.

arkadaşlar erken doğum sebeplerinz neydi onu da yazsanız ii olur bn mesela kese delindiği için erken doğum yapmak zornda kaldım ve şuan tekrar hamile kalırsam tekrarlamasından çok korkuyorum

Bebeğini kaybedip tekrar hamile olan melek anneleri için böyle yeni bi başlık hem umut verici hem de faydalı olacaktır bence de çünkü hemen hemen çoğumuz sezeryan sonrası hamile kaldık ve kayıplar yaşadık burada bilgi ve tecrubelerimizi paylaşarak birbirimize destek olabiliriz. Mesela ben pihtilasma testinin önemini burdan öğrendim malesef birçok doktor onemsemeyip yaptirmiyor. Inşaallah tüm melek anneleri bu kez bebeklerine sağlıkla kavuşur ve hamile kalmayı bekleyenler de tez zamanda müjdeli haberi bu başlıkta bizimle paylasir:)

Çok şükür canım, Rabbim bebeğine sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler versin. Darısı bizim başımıza inşallah :)

İnşallah canım. İnşallah sayımız gün be gün artar ve meleklerimizi kucaklarımıza aldığımız da mutluluklarımız da katlanır. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

arkadaşlar erken doğum sebeplerinz neydi onu da yazsanız ii olur bn mesela kese delindiği için erken doğum yapmak zornda kaldım ve şuan tekrar hamile kalırsam tekrarlamasından çok korkuyorum
benim erken doğum değildi. 40. haftamdaydım, normal doğumu bekliyordum yani sancıları ama bebeğimi kaybettim, kalbi durmuş

Gunaydin kizlar yeni dogan gun tum melek annelerine umut olsun. Yasemincim gurubu olusturdugun icin sagol eminim bizim gibi yuregi yanan tum annelere umut oluruz. O ilk gunler sanki hic bitmeyecek hic gecmiycek gibi geliyor ama Allah sabrini veriyor vakti gelincede yeni umutlar yoluyor. Hepimizin hikayesi farkli ama acilari ayni... insallah saglicakla aliriz yavrularimizi kucagimiza ve onlara annelik yapariz guzel gunlerini buyuduklerini goruruz. Vakti gelincede cennetteki meleklerimize kavusuruz insallah...

Amin canım inşallah. Rabbim hem yeni umutlarımıza hem de cennetteki yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin...

topiğiniz hayırlı olsun yasemin.:)
benim hala tık yok.. olursa haber veririm inş..
agustos geliyor 1 sene olucak..
hayırlı olsun inşallah..
bugün rüyamda oğlumu gördüm. 18 yaşindaki hali..
hiç konuşmadi benimle
düğün fotograflarima bakiyordu seviyordu sayfayı çeviriyordu oğlum.. bi de seviyordu annesini babasini...
uzun boyluydu.. mavi gözleri vardi.. somuncu babanin başrol oyuncusu furkan palalı+ leonardo di caprio karışımı.. benzettim onu. çok yakışıklıydı.. açmisin yemek yemiyormusun dedim cvp vermedi hiç.. çok zayıftı..
ama bugün sabah gördüm.. sahurdan sora namazimi kıldım.. dua ettim allahim nolur oığlumu göster dedim..
Çok şükür elhamdullilah.. çok şükürler olsun görebildim..

çok ilginç bi rüya görmüşsün. hayırdır inşallah. bence zayıf olması onları düşündüğümüzden, bende rüyamda gördüğümde çok zayıf görmüştüm, ana yüreği işte, halbuki en güzel yerdeler..

evet çok zayıftı.. çok düşünüyorum nasıl orda iyi mi diye ama çok güzeldi inanki..

Sağol canım. Rabbim hayırlısıyla sana da nasip edecek inşallah arkadaşım, içini ferah tut. Ben de hep hasta görüyorum oğlumu. Dediğin gibi hiç gülmüyor yüzü ve zayıf. Demek ki hepimiz aynı şekilde görüyoruz... Ah bir iyi görsem meleğimi, gülerken, koşup oynarken görsem içime su serpilecek...

çok düşünüyorum ah oğlum olsaydi dedim yaşasaydi 10 aylık olacakti..
emekliycekti bakincakti gülücük atcakti dedim.. o benim herşeyimdi.. gülmedi gülmüyordu ki
bu ikinci görüşüm ilki 1,5 yaşindaki halini görmüşüm.. babama benziyordu ama sarişin haliydi gözleri görmedim..
bu seferde tam net gördüm. 18 yaşindaki hali.. uzun boylu çok zayıftı..mavi gözleri uzun saçlari vardi öle çok yakışıklıydı çok yakindan ilgilendimki düğün fotograflari beraber bakiyorduk.. hiç bişey konuşmadi ben oysa onunla bol bol konuşuyordum: o hiç ses çikarmadi.. ağlamadim o rüyadan sora.. oğlumu rüyamda gördüğüm için mutlu oldum ne zamandir görmek istiyordum. rabbime dua ettim.. çok şükür allahıma. duam kabul oldu çok şükür.

10 gün sonra oğlum yaşasa 1 yaşında olacaktı o gün yaklaştıkça içime iyice çöküyor acısı artık sabır değil dayanma gücü ver Allahım diyorum.. Bugün gittim kontrole doktor herşey yolunda dedi clexane 0.4 yazdı doğuma kadar kullanacaksin dedi yalnız bişey kafama takıldı kızlar coraspini 32. Haftada birakcam dimi dedim hayır ben sana soylicem dedi.. doktorum prof güveniyorum tecrübe ve bilgisine ama internette 32. Haftadan sonra bebeğin kalbine zararlı diye okudum siz ne biliyorsunuz bu konuda kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…