- Konu Sahibi BlackandBlack
-
36 ya kadar kullanılabiliyor diye biliyorum. ama erken alacaksa o ayrı ... benimde 1.5 ay sonra 1 yıl geçmiş olacak . ağustos gelmesin diyorum napıcamm napıcamm bilmiyorum10 gün sonra oğlum yaşasa 1 yaşında olacaktıo gün yaklaştıkça içime iyice çöküyor acısı artık sabır değil dayanma gücü ver Allahım diyorum.. Bugün gittim kontrole doktor herşey yolunda dedi clexane 0.4 yazdı doğuma kadar kullanacaksin dedi yalnız bişey kafama takıldı kızlar coraspini 32. Haftada birakcam dimi dedim hayır ben sana soylicem dedi.. doktorum prof güveniyorum tecrübe ve bilgisine ama internette 32. Haftadan sonra bebeğin kalbine zararlı diye okudum siz ne biliyorsunuz bu konuda kızlar?
36 ya kadar kullanılabiliyor diye biliyorum. ama erken alacaksa o ayrı ... benimde 1.5 ay sonra 1 yıl geçmiş olacak . ağustos gelmesin diyorum napıcamm napıcamm bilmiyorum
10 gün sonra oğlum yaşasa 1 yaşında olacaktıo gün yaklaştıkça içime iyice çöküyor acısı artık sabır değil dayanma gücü ver Allahım diyorum.. Bugün gittim kontrole doktor herşey yolunda dedi clexane 0.4 yazdı doğuma kadar kullanacaksin dedi yalnız bişey kafama takıldı kızlar coraspini 32. Haftada birakcam dimi dedim hayır ben sana soylicem dedi.. doktorum prof güveniyorum tecrübe ve bilgisine ama internette 32. Haftadan sonra bebeğin kalbine zararlı diye okudum siz ne biliyorsunuz bu konuda kızlar?
Doktorun daha iyi bilir tabii canım ama ben de 32.haftada bırakılıyor diye biliyorum. Belki daha erken bıraktıracaktır o yüzden öyle demiştir, bilemeyiz ki...
Oğlum her aklıma gelip, üzüldüğümde içimdeki canı düşünüyorum. Ben preeklampsi de geçirmiştim, sinir, stres ve üzüntü en büyük tetikleyen şeylerden biri o nedenle bunu düşünüp üzülmemeye çalışıyorum. İçindeki canı düşün Yasemin diyorum. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemezsin diyorum ve avutuyorum kendimi. Ama bir kere düşünmeye başlayınca insanın aklına neler, neler geliyor. Emeklerdi, gülümserdi, dişleri çıkmaya başlardı, anne derdi... Neler, neler...
Doguma yakın biraktircak galiba neyse bakalım daha vakit var şu igneye bi basliyim da..
Sen uzulmemeye çalış canım oglusunla konuş bol bol abisini anlatıyorum ben anliyo gibi o da pit pit vuruyo :)
sağol canım ALLAH razı olsun. bende çok stresliyim. ya buna da kavuşamazsam diye içim içimi yiyor. psikopat oldumDünden beri hayal ediyorum doğum günü yapardım yürürdü oynardı anne derdi diyorum sonra bi yandan karnimdakinin stresini yaşıyorum buna da kavusamazsam diyorum annelik böyle kalbinin her birine bolunmesiymis bildim. Çok zor canım çok zor bugün evdeyim bol bol inşirah okuyup dua edicem hepimize
stres yapma.. içini ferah tut ki rabbime dua et. Allah yardimcin olsun.. stres bebegi tetikler.. o yüzden rahat ol.sağol canım ALLAH razı olsun. bende çok stresliyim. ya buna da kavuşamazsam diye içim içimi yiyor. psikopat oldum
Canim bende oglumu en son hamile kalmadan iki ay once gormustum. Kucagimdaydi gogsumde emiyodu emxikce buyudu iki yasina uc yasina geldi sonra bana safilmis halde yavas yavas buyudu buyudu koca delikanlj oldu nasil zarilmizim ama sim sıkı sonra kucagimdan kollarimi acti yuzume bakti ama cok yakisikliydi anne artik gitmem lazim ben iyiyim merak etme dedi ve kapidan cikip gitgi pszinxen kostum ama resmen kayboldu o ara esim ize gidiyodu opgu uyandirxi beni ben onu yolculardim normalde ama tekfaf uyuyup ruyama devam etmek icin bic yuz vermsdim esime dondum uyudum. Malessf o gunden sonra velmedi ruyama ama iyi oldugunu soyledi ya o aksam mutluydum esime anlattim ruyami aksam tahmin ettim dedi hemen uyumaya caliztin dedi. Sukurler olsun o fuya icimi fefahlatti o gunden sonfa tolaflanmam daha kolay oldutopiğiniz hayırlı olsun yasemin.:)
benim hala tık yok.. olursa haber veririm inş..
agustos geliyor 1 sene olucak..
hayırlı olsun inşallah..
bugün rüyamda oğlumu gördüm. 18 yaşindaki hali..
hiç konuşmadi benimle
düğün fotograflarima bakiyordu seviyordu sayfayı çeviriyordu oğlum.. bi de seviyordu annesini babasini...
uzun boyluydu.. mavi gözleri vardi.. somuncu babanin başrol oyuncusu furkan palalı+ leonardo di caprio karışımı.. benzettim onu. çok yakışıklıydı.. açmisin yemek yemiyormusun dedim cvp vermedi hiç.. çok zayıftı..
ama bugün sabah gördüm.. sahurdan sora namazimi kıldım.. dua ettim allahim nolur oığlumu göster dedim..
Çok şükür elhamdullilah.. çok şükürler olsun görebildim..
Benimde 25 haziran dogum gunu malesef 30 undada kaybettim10 gün sonra oğlum yaşasa 1 yaşında olacaktıo gün yaklaştıkça içime iyice çöküyor acısı artık sabır değil dayanma gücü ver Allahım diyorum.. Bugün gittim kontrole doktor herşey yolunda dedi clexane 0.4 yazdı doğuma kadar kullanacaksin dedi yalnız bişey kafama takıldı kızlar coraspini 32. Haftada birakcam dimi dedim hayır ben sana soylicem dedi.. doktorum prof güveniyorum tecrübe ve bilgisine ama internette 32. Haftadan sonra bebeğin kalbine zararlı diye okudum siz ne biliyorsunuz bu konuda kızlar?
25 temmuz diycektim kafam yine allak bullak oldu haxiran yazmisimBenimde 25 haziran dogum gunu malesef 30 undada kaybettimolum gunu degilde dogum gununde bi pasta alip cocuklu ailer var apt da onlara dagitmak aklimda mezarina esim goturcekmi bilmiyorum ama israrla gitmek istiyorum. O da prrisam oluyosun bebegimiz dogsun o zaman alir gideriz abisine diyor. Ben zaten gitmesemde aklimdan cikaramiyorum ki bunu bilmiyor anlamiyor...
Canim bende oglumu en son hamile kalmadan iki ay once gormustum. Kucagimdaydi gogsumde emiyodu emxikce buyudu iki yasina uc yasina geldi sonra bana safilmis halde yavas yavas buyudu buyudu koca delikanlj oldu nasil zarilmizim ama sim sıkı sonra kucagimdan kollarimi acti yuzume bakti ama cok yakisikliydi anne artik gitmem lazim ben iyiyim merak etme dedi ve kapidan cikip gitgi pszinxen kostum ama resmen kayboldu o ara esim ize gidiyodu opgu uyandirxi beni ben onu yolculardim normalde ama tekfaf uyuyup ruyama devam etmek icin bic yuz vermsdim esime dondum uyudum. Malessf o gunden sonra velmedi ruyama ama iyi oldugunu soyledi ya o aksam mutluydum esime anlattim ruyami aksam tahmin ettim dedi hemen uyumaya caliztin dedi. Sukurler olsun o fuya icimi fefahlatti o gunden sonfa tolaflanmam daha kolay oldu
ben de uzun zamandır gitmedim. hem çok gitmek istiyorum hem de gidince iyice perişan oluyıorum. o gün ruh gibi dolaşıyorumBenimde 25 haziran dogum gunu malesef 30 undada kaybettimolum gunu degilde dogum gununde bi pasta alip cocuklu ailer var apt da onlara dagitmak aklimda mezarina esim goturcekmi bilmiyorum ama israrla gitmek istiyorum. O da prrisam oluyosun bebegimiz dogsun o zaman alir gideriz abisine diyor. Ben zaten gitmesemde aklimdan cikaramiyorum ki bunu bilmiyor anlamiyor...
Ben de 25 haziran perşembe günü ölü doğum yapmıştım canımBenimde 25 haziran dogum gunu malesef 30 undada kaybettimolum gunu degilde dogum gununde bi pasta alip cocuklu ailer var apt da onlara dagitmak aklimda mezarina esim goturcekmi bilmiyorum ama israrla gitmek istiyorum. O da prrisam oluyosun bebegimiz dogsun o zaman alir gideriz abisine diyor. Ben zaten gitmesemde aklimdan cikaramiyorum ki bunu bilmiyor anlamiyor...
gecen gün idrar tahlili vermiştim protein + pozitif çıkmıştı dün 24 saatlik idrar verdim ve sonuçları iyi cıkmış şükür sen nasılsın canım kalp atışlarını duydun mu yakın günlerimiz seninle doktorum haftaya cumartesiye verdi randevuyu cok merak ediyorum bendeB BlackandBlack @orkidekaramelzelal41 N nihangenc Y yazmasioyali R Rose7106 . Ve ismini yazmayı Unuttuğum başka bir arkadasım varsa kusura bakmasın. Nasılsınız arkadaşlar
Canım çok sevindim umarım herşey çok güzel olur. Evet duyduk kalp atışını şükür.sat 20nisandı benim ama Dr bi düzeltme yaptı bundan sonra sat 29nisan dedi.şuan 7+ lardayız.. Böyle bi düzeltme olunca sanki haftalardır yerimde sayıyormuş hissine kapıldımgecen gün idrar tahlili vermiştim protein + pozitif çıkmıştı dün 24 saatlik idrar verdim ve sonuçları iyi cıkmış şükür sen nasılsın canım kalp atışlarını duydun mu yakın günlerimiz seninle doktorum haftaya cumartesiye verdi randevuyu cok merak ediyorum bende
Cok mutlu oldum canım cok şükür Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına aldırır uzun ömürlü olur inşallah benimde sat 30 Nisan ama benimde geç oldu sanırım Cumartesi gidince belli olur artık darısı bana inşallahCanım çok sevindim umarım herşey çok güzel olur. Evet duyduk kalp atışını şükür.sat 20nisandı benim ama Dr bi düzeltme yaptı bundan sonra sat 29nisan dedi.şuan 7+ lardayız.. Böyle bi düzeltme olunca sanki haftalardır yerimde sayıyormuş hissine kapıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?