Sezaryen Doğumla Bebeğini Kaybedip, Tekrar Bebek Sahibi Olanlar

36 ya kadar kullanılabiliyor diye biliyorum. ama erken alacaksa o ayrı ... benimde 1.5 ay sonra 1 yıl geçmiş olacak . ağustos gelmesin diyorum napıcamm napıcamm bilmiyorum

36 ya kadar kullanılabiliyor diye biliyorum. ama erken alacaksa o ayrı ... benimde 1.5 ay sonra 1 yıl geçmiş olacak . ağustos gelmesin diyorum napıcamm napıcamm bilmiyorum

Dünden beri hayal ediyorum doğum günü yapardım yürürdü oynardı anne derdi diyorum sonra bi yandan karnimdakinin stresini yaşıyorum buna da kavusamazsam diyorum annelik böyle kalbinin her birine bolunmesiymis bildim. Çok zor canım çok zor bugün evdeyim bol bol inşirah okuyup dua edicem hepimize

Doktorun daha iyi bilir tabii canım ama ben de 32.haftada bırakılıyor diye biliyorum. Belki daha erken bıraktıracaktır o yüzden öyle demiştir, bilemeyiz ki...

Oğlum her aklıma gelip, üzüldüğümde içimdeki canı düşünüyorum. Ben preeklampsi de geçirmiştim, sinir, stres ve üzüntü en büyük tetikleyen şeylerden biri o nedenle bunu düşünüp üzülmemeye çalışıyorum. İçindeki canı düşün Yasemin diyorum. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemezsin diyorum ve avutuyorum kendimi. Ama bir kere düşünmeye başlayınca insanın aklına neler, neler geliyor. Emeklerdi, gülümserdi, dişleri çıkmaya başlardı, anne derdi... Neler, neler...

Doguma yakın biraktircak galiba neyse bakalım daha vakit var şu igneye bi basliyim da..
Sen uzulmemeye çalış canım oglusunla konuş bol bol abisini anlatıyorum ben anliyo gibi o da pit pit vuruyo :)

Doguma yakın biraktircak galiba neyse bakalım daha vakit var şu igneye bi basliyim da..
Sen uzulmemeye çalış canım oglusunla konuş bol bol abisini anlatıyorum ben anliyo gibi o da pit pit vuruyo :)

İnsan onun hareketlerini hissedince çok mutlu oluyor değil mi? Ben bir iki haftaya kadar sevinemiyordum bile hamile kaldığıma ama hareketlerini hissedince o kadar mutlu oluyorum ki... Oğullarımız saracak inşallah yaralarımızı. Rabbim nasip eder de inşallah, kucağımıza alıp, büyütürüz yavrularımızı... Çok şükür Rabbime ki tekrar hamile kalabildik. Hep düşünüyordum oğlumun yıl dönümünde ya hem ellerim hem de karnım boş olursa ben nasıl atlatırım diye, Mevlam çok büyük yaşatmadı o durumu bana...

İnşallah tüm melek annelerinin de yüzünü güldürür, onlar da en tez ve hayırlı zamanda hepsi bir bir hamile kalıp, gelir bu foruma. Dilim döndüğünce dua ediyorum onlara da hep...

ayni şeyleri bende düşünüyorum .@yazmasioyalı B BlackandBlack N nihangenc
30 agustos günü hiç unutmuycam.. çocuklarim olsada oğlum ilk gözagrim olucak..
anlaticam onlari güzel güzel...
Benim oğlum çok özel bir bebekmiş.. öteki bebeklere baktığımda oğlumu daha iyi anliyorum..
yeğenim oldu. sevemedim.. koklayamadim ki.. oda benim canim... yengem izin vermedi sevdirmedi... napayim..
abim fotolari göstermişti.. ayni ben.. bebekliğimin bile kopyasi... annem öle dedi :)
düşündüm ki bebek bana çekecek dedim kaderi güzel olsun diye dua ediyorum.. kalbi temiz güzel büyüsün... rabbim onu kötülüklerden belalardan korusun..
her hamile gördüğümde dua ediyorum. bilmiyorum
işyerinden biri hamile mesela.. dikkatli ol diyebiliyorum diyceksin ki karışma sen ona..
o bebek de bi insan... dua etmeliyiz.. rabbim banada nasip eder inş.

sağol canım ALLAH razı olsun. bende çok stresliyim. ya buna da kavuşamazsam diye içim içimi yiyor. psikopat oldum

sağol canım ALLAH razı olsun. bende çok stresliyim. ya buna da kavuşamazsam diye içim içimi yiyor. psikopat oldum
stres yapma.. içini ferah tut ki rabbime dua et. Allah yardimcin olsun.. stres bebegi tetikler.. o yüzden rahat ol.
biliyorum çok zor. şimdiki bebeginin düşün.

Canim bende oglumu en son hamile kalmadan iki ay once gormustum. Kucagimdaydi gogsumde emiyodu emxikce buyudu iki yasina uc yasina geldi sonra bana safilmis halde yavas yavas buyudu buyudu koca delikanlj oldu nasil zarilmizim ama sim sıkı sonra kucagimdan kollarimi acti yuzume bakti ama cok yakisikliydi anne artik gitmem lazim ben iyiyim merak etme dedi ve kapidan cikip gitgi pszinxen kostum ama resmen kayboldu o ara esim ize gidiyodu opgu uyandirxi beni ben onu yolculardim normalde ama tekfaf uyuyup ruyama devam etmek icin bic yuz vermsdim esime dondum uyudum. Malessf o gunden sonra velmedi ruyama ama iyi oldugunu soyledi ya o aksam mutluydum esime anlattim ruyami aksam tahmin ettim dedi hemen uyumaya caliztin dedi. Sukurler olsun o fuya icimi fefahlatti o gunden sonfa tolaflanmam daha kolay oldu

Benimde 25 haziran dogum gunu malesef 30 undada kaybettim olum gunu degilde dogum gununde bi pasta alip cocuklu ailer var apt da onlara dagitmak aklimda mezarina esim goturcekmi bilmiyorum ama israrla gitmek istiyorum. O da prrisam oluyosun bebegimiz dogsun o zaman alir gideriz abisine diyor. Ben zaten gitmesemde aklimdan cikaramiyorum ki bunu bilmiyor anlamiyor...

25 temmuz diycektim kafam yine allak bullak oldu haxiran yazmisim

Ah canım sen ne güzel bir rüya görmüşsün. Keşke ben de öyle bir rüya görebilsem Ama yok, hiç göremiyorum oğlumu. Gördüğüm zaman da zayıf ve hafta görüyorum. İyi olduğunu bir görsem, içim daha da rahatlayacak...

Doktorum aradı Çarşamba günü idrar Kültür'üm kontamine cıkmış + pozitif protein çıkınca 24 saatlik idrar verdim bugün inşallah iyi çıkar sonuçlarım

hergün oğlumu düşünüyorum..
kafam toparlansada.. kalbim toparlanamadi..
keşke oğlum olsaydi diye başlayan cümlelerim bi bi dökülüyor...
hep hayal ediyorum... hergün hayal..
doğum gününe 2 ay kala parti hazirlanmak.. yine hayal işde..
içim yaniyor benim ya.
diyorum ya kalbim toparlanamadi.. niye diye sorarsan içim yaniyor ana yüregim yaniyor..
unuttu saniyor millet bende anlatmak istiyorum
diyolar ki olur bi daha olcak... ayni hepsii... inşallah diyip geçiyorum...
dün eşimn kuzenine anlatiyordum.. misafirdeydik biz.. oğlumun vefat ettiği gün..
hareket ediyormu diye sordu bende ediyor demişim.. ama etmiyormuş.. o bile hissetmiş..
o gün kötü olacagi hiç aklima bile gelmezdi ki kimsenin gelmez..
hislerim vardi.. kaybedegi korkusuyla yaşadim..
doğum nasıl olucak sancimi nasıl anliycam diye düşünmşüm..
oğkum beni brakip gittin işde acim kaldi üzerimde..
muhabbet etmek istiyorum insanlarla.. edemiyorum içimden gelmiyor nabayim konuşmak istemiyorum kimseyle..
resmen içime kapanmişim.. kaç aydir böleyim.. konuşmuyorum ki..
soru sorcagimi zaman kekeliyorum ne diyecegimi sasiriyom artık.. bilemiyorum.
içim yaniyor işde

ben de uzun zamandır gitmedim. hem çok gitmek istiyorum hem de gidince iyice perişan oluyıorum. o gün ruh gibi dolaşıyorum gitmeye korkuyorum, cesaret edemiyorum

Ben de 25 haziran perşembe günü ölü doğum yapmıştım canım o gün ne yaparım ınan hiç bilmiyorum eşimi de üzmek istemiyorum artık oğlumun mezarı da memlekette zaten gidemem ama isterdim gidip konusmayi

B BlackandBlack @orkidekaramel zelal41 N nihangenc Y yazmasioyali R Rose7106 . Ve ismini yazmayı Unuttuğum başka bir arkadasım varsa kusura bakmasın. Nasılsınız arkadaşlar
gecen gün idrar tahlili vermiştim protein + pozitif çıkmıştı dün 24 saatlik idrar verdim ve sonuçları iyi cıkmış şükür sen nasılsın canım kalp atışlarını duydun mu yakın günlerimiz seninle doktorum haftaya cumartesiye verdi randevuyu cok merak ediyorum bende

Canım çok sevindim umarım herşey çok güzel olur. Evet duyduk kalp atışını şükür.sat 20nisandı benim ama Dr bi düzeltme yaptı bundan sonra sat 29nisan dedi.şuan 7+ lardayız.. Böyle bi düzeltme olunca sanki haftalardır yerimde sayıyormuş hissine kapıldım

Cok mutlu oldum canım cok şükür Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına aldırır uzun ömürlü olur inşallah benimde sat 30 Nisan ama benimde geç oldu sanırım Cumartesi gidince belli olur artık darısı bana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…