Sezaryen Doğumla Bebeğini Kaybedip, Tekrar Bebek Sahibi Olanlar

B BlackandBlack @orkidekaramel zelal41 N nihangenc Y yazmasioyali R Rose7106 . Ve ismini yazmayı Unuttuğum başka bir arkadasım varsa kusura bakmasın. Nasılsınız arkadaşlar
Sagol tatlim iyiyiz sen nasilsin? bu gun bi sey yaptim bende nasil yaptim anlamadim cunki bu defa bebegime hic bi sey almiycam evime geturince alicam diyodum. Zaten erkek olunca almayada gerek yok abisine aldiklarim hic giyilmedi oylece duruyor kardesine nasio olur insallah... babalar gunu yarin esime hi sey alayim diye girdim ayni gomlek ve sorttan dogacak oglumada aldim Allah nasip ederse seneye baba ogul giyerler dedim.bi yandanda icim bi tuhaf oldu ne yapcami bilmiyorum almasam yapmasam sanki dogacak olana haksizlik gibi geliyor yuce rabbim o biliyir kalbimizi icimizi o korusun dogacak yavrularimiza omur versin insallah...

canım içinden gelmiş almışsın, inşallahhh bu sefer kullanmak nasip olur hepimize, sağlıcakla uzun ömürlü hayırlı evlat olurlar inşallah.

İyi düşünelim ki iyi olsun. Bu defa Allah'ın izniyle hepimiz kucağımıza alacağız bebeklerimizi ve büyüteceğiz sağlıcakla. Ama şeytan vesvesesi işte, insanın içi de rahat etmiyor.

Ablam da hamileymiş. Daha yeni, 6-7 haftalık falan. 3. bebeği olacak kısmetse ama ben sevinemedim Kendi kendime bu evladımı da kaybedersem yeğenimle arasında 3 ay olacak. O bebeği nasıl sevebilirim bilmiyorum Rabbim hiç birimize yaşatmaz inşallah bu acıyı tekrar...

canım içinden gelmiş almışsın, inşallahhh bu sefer kullanmak nasip olur hepimize, sağlıcakla uzun ömürlü hayırlı evlat olurlar inşallah.
Amin canim insallah.. Allah hrpimize omurlu sagkikli hayirli evlatlar nasip etsin. Oyle agzim yanmiski aldim ama icimde bi burukluk. Almasam haksizlik yapiyorum gibi hisediyorum. Alinca daha once alipta kullanamadiklarim icimi nasil acittigi grliyor aklima yine tuhaf oluyorum. ALLAH biliyor kalbimizi insallah bu defa her sey hrpimiz icin cok guzel olur

Çok sevindim canım sonucunun temiz çıkmasına. Zaten preaklempsi için daha çok erken haftalarsın. İlk bebeğinde preaklempsi geçirmiş miydin sen? Ben de 20.haftadan sonra korkmaya başlayacağım Ben oğlumda preaklempsi de geçirmiştim, bu bebeğimde de tekrarlama riski yüksek

İnşallah Rabbimin izniyle bişey olmaz canım bana öyle bişey dememişti kimse ama proteinim gene yüksek çıkmıştı ellerim ayaklarım şişmişti hele ayaklarım 38 den 40 A çıkmıştı ama sende kimse preeklamsi var demedi. Doktorum iki dir idrar kültürü istiyor ikisinde de kontamine cıktı halbuki dikkat ediyorum verirken bügünde bizim yakınlarda devlet hastanesi var bi de oraya veriyim diye gittim doktor ultrasona da bi gir dedi sıkışıp tekrar gittim boş gebelik dedi ay içim gitti bi an sonra alttan baktı kalp atışını gördü ama o on dakika da cok kötü oldum bi daha sürekli kendi doktoruma gideceğim hiç kafamı karıştırmayacağım

toprakim- şükür iyiyiz şimdilik canım 26+1 olduk ınan çabuk geciyo zaman rabbim geçmez gün vermesin ilk bebegimi kaybettikten sonra zaman durmuştu sanki dünya durmuştu benim için ama öyle değilmiş bi bakıyorsun yine hamilesin yine içinde kipirtilar.. bi yandan diyorum hiç büyümeyecek bi bebeğim var zaten bundan güzel mukafat mi olur :) sen nasılsın bu arada kaç ay arayla hamile kaldın sen?

Canım olumsuz Düşünme hersey çok guzel olucak. Bende almam birsey diyordum ama insanız olmuyor ki içimden almak geliyor yine de.güle güle giysin kuzucuk.
İyim canım benim, sen nasılsın? Başladı mı bulantıların?
Iyim canım şükür. Bulantım pek yok ilk gebeliğim gibi şuana kadar hersey.senin bitmiştir artık tabi
Bu arada 7 haftalık olmuşuz cok şükür kalp atışları da duyuldu
canım çok sevindim:) hadi hayırlı olsun . Bizde 8haftalığız :)

Maşallah canım Rabbim evladına uzun uzun güzel Ömür versin.baya büyümüşsünüz :) evet aynen öyle hissediyor insan.şükür iyiyim bende.2016kasımda kaybetmiştim bebeğimi. 5bucuk ay sonra yeniden nasip etti Allah .insallah hersey güzel olur

inşallah canım bir daha bu acıları yaşamayalım hiçbirimiz.. bende çok korkuyorum ve sürekli şeytan vesvesesi mi bilmiyorum içimde çok büyük endişelerim var. etrafımda bir sürü hamile yine. ya yine herkes kucağına alır da ben alamazsam diyee off offff

2016yazmışım canım 2015 olucaktı

Ne güzel hemen hamile kalmis in sen de Rabbim bu kez kavuştursun inşallah yine bu başlık altında paylascaz bebislere kavustugumuz zaman :)

Bugün hastanedeki doktora gittim sırf idrar kültürü yaptırmaya gittim doktor alttan baktı şimdi koyu sümük gibi bir kanamam oldu iki üç kere gidincede koyu akıntı gibi lekelenmeler oluyo bişey olmaz umarım kendimi strese sokmak istemiyorum ama Rabbim kimseyi korktuğuyla sınamasın

Devlet hastanelerindeki ultrasonlar daha eski olduğu için kalp atışını alamaması çok normal canım. Aklında bulunsun senin de. Bir de idrar testini sağlık ocağında verme. Sağlık ocaklarında idrar testi için ölçüm cihazı olmuyor, test kitleri oluyor ve o da doğru sonuç vermiyor. Bizim sağlık ocağındaki ebeyle aramız bayaa iyi, o anlatmıştı geçen gittiğimde. Devlet hastanesine yolluyor idrar testi için ne olur ne olmaz diye. Ben de ayın 30una randevu aldım, bir idrar testi yaptırayım diyorum. Kan testi sürekli yapılıyor ama idrar testi bu daha ikinci olacak. Senin de aklında bulunsun canım. Sağlık ocağında kan testlerini yaptır ama idrar testini yaptırma.

Ahhh canım ben de aynıyım Geçen sene bizim servisteki bir kızlar aramızda 1 ay vardı, o bebeğini kucağına aldı çok şükür ve büyüttü. Geçen resimlerine baktım, içim cız etti. Erken doğmuştu onunki. Dedim oğlum olsaydı şimdi bu kadar mı olacaktı

Bu sene de servisteki bir arkadaşla aramızda bir hafta var sadece. Her gün aklımdan geçmiyor değil, yine aynı şeyleri mi yaşayacağım. O kızın bebeğiyle bu oğlumu mu kıyaslayacağım diye Sonra diyorum Yasemin sen sıranı savdın Allah'ın izniyle, bu defa kucağına alacaksın evladını. Sanırım bu bebeğimi de kaybedersem ben tekrar hamile kalmaya cesaret edemem... Onca önlem, onca tedbire rağmen kaybedersem, pes ederim sanırım

öle düşünme yasemin..
bebegini sağlıklı bir şekilde kucaginizza almaya nasip etsin rabbim uzun ömür etsin..
bu gibi şeyler aklindan getirme...
bende öle düşündüm.. yaşasaydi 10 aylık olucakti.. bakiyorum benim oğlum bu kadarcik mi olucakti dedim.. ama ki oğlum en güvence olduğu yerde...
2.ye hamile kalmak için uğraşiyorum şu anda.. ben oğlumu kaybettiğimde bi yıl sora hamile kalicam demişim.. öle dediğim için tutmuyor olabilir.. Allah en güzel zamaninda nasip eder dedim içimden.. Rabbim evlatlarimizi uzun ömürlü yaşamaya nasip etsin inş.

Eskisi kadar çok değil ama ara ara yokluyor yine :) Abisinde 25.haftaya kadar kusmuştum, bunda bir haftadır hiç kusmadım çok şükür. İnşallah daha da kusmam... Çok zor oluyor çünkü...

Senin bulantın olmamasına sevindim. Rahat bir gebelik geçiriyorsun, ne güzel. Maşşallah size :)

Amin canım inşallah. Rabbim sana da yakın zamanda nasip edecek inşallah, ben inanıyorum. Aynen dediğin gibi Rabbim en güzel ve hayırlı zamanda nasip eder hayırlısıyla... Herşeyde vardır bir hayır canım, bunu da unutma. Sen de bu arada kilolarını verir, depolarını doldurursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…