Sezaryen kesi bölgesinde yırtılma

Çok geçmiş olsun bilgim malesef yok üste kalsınn diye yazıyorum, ama hissiyatım sorun olmaycağı yönünde

Baska bir doktora daha mı danışsanız.. iki farklı görüş var üçüncüye de gidin derim bakalım ne dicek

Geçmiş olsun bende 3 sezaryen doğum yaptım böyle birşey yaşamadım duymadım fakat rahim yırtılması varsa sizde bir belirtisi olmazmıydı siz yine de iyice araştırmadan ameliyat olmayın

Kac mm ya da cm'lik bir yirtilmadan bahsediyor doktor?
İkinci bir doktora muayene olurdum ben emin olmak icin. Tavsiye edilen iyi bilinen bir doktor secmeye çalışın ins.

Yani anlatmaya kendi icim bile almaz benim bu konulari ama cektire cektire mi dikti ne yapti ki rahimi yırttı anlayamadim

doğumuzu yapan doktora gittiniz mi bende sezeryan oldum cevremde çokta olan oldu ilk kez duyuyorum bu durumu doğumu yaptıran doktora söyleyin o ne dıyrcek çok üzüldüm inşallah bi hal çaresi vardir

Yani anlatmaya kendi icim bile almaz benim bu konulari ama cektire cektire mi dikti ne yapti ki rahimi yırttı anlayamadim
Bana nedense doğum sırasında yapılan işlemlerle alâkalı olabilecek bir aksilik gibi geldi, bilemiyorum doktorlar bilir… Korkunç gerçekten. Yengem arka arkaya bir 2007 bir 2008’de sezaryen oldu; bu durum onda olmadı.

Aynı şeyi yaşayan arkadaslar ve şu an sağlıklı hamilelik gecirenler cevap yazmış, sayfalari mesajlari tek tek okuyun. Sizi muayene eden ikinci doktor daha iyi bilgili konuşmuş gibi, onunla devam edin bence. Sifalar dilerim.

Doktor cok yakin tanıdık veya uzlaşmacı, nazımızı çekebilecek biri degilse asistanlara bırakır gider, rica ile bizim istegimizi yapacaklarini zannetmiyorum ama yine de nazik sekilde ricada bulunulabilir, belki yapar.
Yarım saat icinde çok hızlı cevap alınacak bir konu degil, diğer günler birkac tane aynı rahatsızlığı yasayan ve iyi olan arkadaslar yorum yazmış, size faydası olacaktir ins. Gecmis olsun

Geçmiş olsun,
Geçmiş olsun başka bir doktora daha görün eğitim ve araştırma hastanesine de git istersen farklı bir tedavi yöntemi vardır belki... İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun..

Bu sorun için Adana Bülent Haydardedeoğlu ile görüşmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Kendim de arkadaşlarım da sezaryen ile doğum yaptık. Ama böyle bir sorunu ilk defa duydum. Üniversite hastaneleri belki çözüm bulabilir. Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun öncelikle ilk bebeğiniz küçükse eğer bence beklemelisiniz aynı durum değil ama benzer bir durum yaşayan yakınım var onun da rahimle idrar torbasını ilk sezeryan da birbirine dikmişler tekrar hamile kaldığında öğrendi ve maalesef bebeğini kaybetti tekrar ameliyat oldu ameliyattan 1 yıl sonra hamile kaldı üstelik kalp şeklinde rahmi eğer küçük bir şehirde yaşıyorsanız büyük şehre gidip universite hastanesine gitmenizi tavsiye ederim dogum yapmasanız bile ciddi bir durum

Normalde normal doğumlarda rahim yırtılmasına çok rastlanır. Planlı mi zorunlu mu sezeryan oldunuz. Sezeryanda sonra kaç yıl geçti? İlk doğumumda normal olarak başlayıp acilmam %90 oranında olmasina rağmen normal doğum olmadı. 17 saat sancı çektim sonra zorunlu sezeryan alındım. Sezeryan oldum ama zorlanmadan dolayı yırtılmam oldu ama doktor zaman geçtikçe iyilesecegini soyledi. Tekrar gebe kalmam için 2 yıl gecmesini söyledi. Öyle yaptım bir sorunda yaşamadim çok şükür. Sizde de böyle bir durum mu oldu ? Ankara'ya gidebilme ihtimalinin varsa gidin tekrar muayene olun iki farklı fikir şüphede bırakıyor insanı. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…