Çok geçmiş olsun bilgim malesef yok üste kalsınn diye yazıyorum, ama hissiyatım sorun olmaycağı yönündeKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Baska bir doktora daha mı danışsanız.. iki farklı görüş var üçüncüye de gidin derim bakalım ne dicekKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
İz gececek mi ki?Peki siz mi şüphelendiniz yırtıldigini. Ben de sezeryan oldum iz hala geçmedi korkuyorum
Kac mm ya da cm'lik bir yirtilmadan bahsediyor doktor?Kızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Yani anlatmaya kendi icim bile almaz benim bu konulari ama cektire cektire mi dikti ne yapti ki rahimi yırttı anlayamadimGeçmiş olsun diliyorum, benim doğum deneyimim sezaryenli ya da normal olarak yok henüz;ama çevremde sezaryenli doğum yapan hatta arka arkaya doğum yapan yakınlarım var. Hiçbirinden böyle bir şey duymadım. Nasıl belirti veriyor ki, rahim nasıl yırtılabilir? Sezaryen sırasında yapılan bir işlemden kaynaklı mı oluyor?
Bana nedense doğum sırasında yapılan işlemlerle alâkalı olabilecek bir aksilik gibi geldi, bilemiyorum doktorlar bilir… Korkunç gerçekten. Yengem arka arkaya bir 2007 bir 2008’de sezaryen oldu; bu durum onda olmadı.Yani anlatmaya kendi icim bile almaz benim bu konulari ama cektire cektire mi dikti ne yapti ki rahimi yırttı anlayamadim
Aynı şeyi yaşayan arkadaslar ve şu an sağlıklı hamilelik gecirenler cevap yazmış, sayfalari mesajlari tek tek okuyun. Sizi muayene eden ikinci doktor daha iyi bilgili konuşmuş gibi, onunla devam edin bence. Sifalar dilerim.Kızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Doktor cok yakin tanıdık veya uzlaşmacı, nazımızı çekebilecek biri degilse asistanlara bırakır gider, rica ile bizim istegimizi yapacaklarini zannetmiyorum ama yine de nazik sekilde ricada bulunulabilir, belki yapar.Sanırım yaşayan ya da duyan yok. Okuyanlara not bırakayım. Siz siz olun sezeryanla doğum yaparsanız kesiyi asistanların değil doktorunuzun kapatmasını isteyin. Yırtılma şu sebeptendir denilemiyor ama kapatmada hata da olanaklar arasında varmış. Doğum esnasında da sonrasında da oluşabilirmiş. Kilo alıp verme Gibi gibi
Geçmiş olsun,Kızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Geçmiş olsun başka bir doktora daha görün eğitim ve araştırma hastanesine de git istersen farklı bir tedavi yöntemi vardır belki... İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun..Kızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Bu sorun için Adana Bülent Haydardedeoğlu ile görüşmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsunKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Çok geçmiş olsun öncelikle ilk bebeğiniz küçükse eğer bence beklemelisiniz aynı durum değil ama benzer bir durum yaşayan yakınım var onun da rahimle idrar torbasını ilk sezeryan da birbirine dikmişler tekrar hamile kaldığında öğrendi ve maalesef bebeğini kaybetti tekrar ameliyat oldu ameliyattan 1 yıl sonra hamile kaldı üstelik kalp şeklinde rahmi eğer küçük bir şehirde yaşıyorsanız büyük şehre gidip universite hastanesine gitmenizi tavsiye ederim dogum yapmasanız bile ciddi bir durumKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Normalde normal doğumlarda rahim yırtılmasına çok rastlanır. Planlı mi zorunlu mu sezeryan oldunuz. Sezeryanda sonra kaç yıl geçti? İlk doğumumda normal olarak başlayıp acilmam %90 oranında olmasina rağmen normal doğum olmadı. 17 saat sancı çektim sonra zorunlu sezeryan alındım. Sezeryan oldum ama zorlanmadan dolayı yırtılmam oldu ama doktor zaman geçtikçe iyilesecegini soyledi. Tekrar gebe kalmam için 2 yıl gecmesini söyledi. Öyle yaptım bir sorunda yaşamadim çok şükür. Sizde de böyle bir durum mu oldu ? Ankara'ya gidebilme ihtimalinin varsa gidin tekrar muayene olun iki farklı fikir şüphede bırakıyor insanı. Çok geçmiş olsunKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?