sezaryen planlayıp normal doğum yapan var mı?

Topitikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
1.223
1.449
53
merhaba bayanlar ben 26. haftamdayım sezaryen planlıyoruz herşeyde normal Allahın izni ile benim merak ettiğim sezaryen beklerken doğumu baslayıp normal doğum yapmak zorunda kalan var mı? varsa nasıl gelişti bu sureç?

evet benim arkadaşım. böbrek ağrısı zannetmişler. doktora gittiklerinde doğumun başladığını öğrenmişler. normal ve ağrısız doğum olmuş. çok acı çekmemiş yani

sezaryen planlarken mi bu durumu yasamış? kaçıncı haftasınd olmus ki ?ben tamamen kendi tercihim olarak sezaryen istiyorum..
Haftasını söylemişti ama hatırlamıyorum. Böbrek ağrısı diye gitmiş. Bunu anlatmıştı gülerek. Normal doğumdan korkma diye anlatmıştı bana
Bence korku, tansiyon, vs önemli bir sebep yoksa normal doğum düşünmelisin.

Ya ben de ayni seyi merak ediyorum.ben hastaneye 1 saat uzakliktayim.sezaryen tarihinden once dogum baslarsa normal mi olmak zorunda acaba yoksa yetistirebilirler mi:KK64:

Ben de normal gidip sezeryan olanlardanim. Ama hep doktorlar sezeryan ihtimalini söyledi bebegim büyük oldugu icin. Ve size tavsiyem bebeginiz normal kilodaysa zaten cok rahat bir dogumunuz olur. Bana laf söylemek düsmez ama normalle baslayin, zaten gerekince sezeryana alirlar. Agri icin de epidural atkmislardi bana normal dogumu beklerken cok rahat gecti hic anlamadim. Yani secenek cok, yine de siz bilirsiniz. Psikoloji cok önemli. Yazmamin tek sebebi sizin icin daha iyi olacagini düsünmem yine de bilemem. Hayirlisi olsun, en önemlisi bebeginiz sagligiyla gelsin insallah =)

Back
X