Sezaryen ve koca göbek üstüne gitmeyen kilolar:((

Ben balık etliyimdir , iştahsız biriyim aslinda ama biraz vücut yapımla alakalı sanirim.
Sağlık çerçevesinde olması benim için yeterli :)
Zaten neredeyse salt eşofmanlardan oluşan minimalist bir gardrobum var :)

Bende nisanda doğum yaptım. 58 kilo ile başlayan hamileliğim 83 ile bitti. Senden fazla aldım yani. Doğumdan eve geldim 75 kiloydum. Sonra ödemlerle 5 kilo daha gitti 10 gün içinde. 70 kiloda bi süre kaldım. Sonra hiç diyet yapmadım. Bol su içtim. Herşeyden yedim börekler kızartmalar hamur işleri. Ama ölçülü. Aburcubur hiç yemedim.62 kiloyum şu anda. Emziriyorum hiç mama vermedim. Bebeğim de güzel kilo alıyor maşallah.
Hedefim 55 kilo olmak..

Bana da neler dediler daha bebeğim 1 buçuk aylıktı kadın göbeğime laf ediyor.
Bence kasten yapıyolar moral bozmaya. Hiç iyi niyetli değil. Şahsen ben hiç kimsenin kilosuyla ilgilenmiyorum. Bazı insanlar malesef böyle şeyi seviyor. Üzülmeyin er geç verirsiniz.Çaresiz bi dert değil ki..

Darisi basima.bilerek sezeryan dogum yapacagim kilo alayim diye.zayifliktan biktim yahu.ne giysem yakismiyor

Diyatisyene gidin ayrıca sezeryanla alakası yok çevremde normay doğum yapıp göbekli kilolu sezeryanlı olup dal gibi incecik olan okadar cok kişi var ki sorun spor ve beslenme şeklinde ayrıca hayatınız boyunca hep zayıf olmuş olsanızda 30 yaşından sonra metabolizma yavaşlıyor ve yediklerimize dikkat etmezseniz kilo alıyorsunuz hayatınzda spor da yoksa o kilo direkt göbek bölgesinden başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…