- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
- Konu Sahibi Sevdalinka00
-
Canım benim özgüvenim yok eşim de şaka ile karışık dalga geçiyor..panda diyor ben alınganım.yemeyi azaltıcam annem de kızım biraz sınır kot karnın kocaman dedi
Ben diyetisyenlere inanmıyorum yani evet arkadaşım diyetisyene giderek zayıflamıştı ama ne bilim her iki saatte bir yemek yiyeceğin bir liste veriyorlar eline, çok sağlıksız. Zaten kiloyla birlikte saçlarını da kaybetmeye başlamıştı vitaminsizlikten.
Sugar diye bir video var şekerin vücuda etkisi üzerine bir deney. orda adam diyor ki ben sağlıklı beslenirken ki yediğim yiyeceklerin kalorisi şekerli yiyeceklerden fazlaydı ama sağlıklı beslenirken kilo almazken şekerli yiyecekler yediğimde bir ayda 6 kilo aldım
Yapman gereken sağlıklı beslenmek. Gerçekten de bende şekeri bıraktığımda bir buçuk hafta da iki kilo verdim
Hareket etmek
Öğünlerin arasını açmak dicemde bilgim yok süt azalıyor mu yemeyince
Mesela çok yemek yiyeceğine süt arttırıcı besinler tüketebilirsin
Canım ikinci doğumun.ilki normaldi bu zorunlu sezaryen oldu.ilk doğumumdan sonra böyle bir karnım yoktu..korse önerdi doktor ama kullanamadım nefes alamıyor gibi hissediyordum.Doğumdan sonra korse önermedi mi doktor? Bu arada kaçıncı bebiş annesi?
Ben korse taktım bayağı düzeldi ama şimdi kilo aldım
Şimdi de korse takınca beynim patlayacak gibi oluyor.
Canım aslında ben ekmek pilava dur demediğim için bu hale geldim..troid hamile iken sıkıntılı idi sonra normale döndü ama gitmedim tekrar..süt azalmaz ben bununla kafayı bozdum.Tokluk şekeri tiroid bakılsın sizde sadece 162 boya 72 kilo çok acaip bi fazlanız yok o kadar kötü görünmez bi ödem var belli ,sıfır şeker sıfır un sıfır börek sıfır makarna pilav diyeti yapın ,
Bu sizin sütünüzü azaltmaz ,
Sağlıklı olan bu ,bol bol su ,yoğurt ,yumurta ,yeşillik et tüketin ,
Dengeli tabaklar yiyin örneğin semiz otu pişirin yanına yoğurt ve köfte yiyin
Yumurtayı ekmek yerine tüketin ,
Benim de doktora gitmem gerek bununla ilgili sanırım sağolasın..Amelıyat olmak gerekıyormus eger kaslar yırtılma yaptıysa
Çünkü verilmesi gereken hep 5 kilo fazlamız varBu kilo ve beden olayını turkiyede kadınların bu kadar neden kafaya taktığını bir türlü anlamıyorum anlamayacağım.
Onların da var söylersem üzülecekleri şeyler ama kırmak istemediğim içün susuyorum...gerçi ben iyi laf yuttum..iyice üstünüze gelmişler ya hoş değil. önce onlarla konuşun bence düzgünce anlamazlarsa siz de onların alıacakları noktaları yüzlerine vurun sussunlar
Takmak istemiyorum azaltırsam yediklerimi işe yarar belki de..zamanla düzelir inşallahYaa bu çok normal yeni doğum yapmissiniz emziriyorsunuz millet ne derse desin
Elbette kafaya takılıyor
İkinci doğumdan snra bende duba gbi olmuştum ama zamanla vücudum toparladı eski haline dondu
Korse kullanın tavsiyem
Bi de çok icsellestirdiyseniz bu durumu diyetisyene gidin
Ama zamanla da gidiyor emin olabilirsiniz
onların umrunda değilse sizin de olmamalı anlamıyorlar belli ki yaptıklarının can sıkıcı olduğunuOnların da var söylersem üzülecekleri şeyler ama kırmak istemediğim içün susuyorum...gerçi ben iyi laf yuttum..
Anne psikolojisi,üzmeyin kendini hazır evdeyken yağın diyeti siz rahat 5 kilo verirsiniz 1 aydaCanım aslında ben ekmek pilava dur demediğim için bu hale geldim..troid hamile iken sıkıntılı idi sonra normale döndü ama gitmedim tekrar..süt azalmaz ben bununla kafayı bozdum.
Sütün çok yemekle değil bol sıvı tüketmekle ilgisi var. Sütün içeriği kalitesi de dengeli beslenmekle ilgili. Bol yeşil yapraklı sebze, meyve yemek bol su içmek, çiğ kuruyemişlerden yemek gibiSütü azaltır mı acaba ?hasta olduğumda az yedim süt de buna paralel olarak azaldı..ama diyetisyen gerekli haklısın .
Kadinlarin bedenlerini kafaya takmak zorunda olmadigi bi cografya var mi ki?Bu kilo ve beden olayını turkiyede kadınların bu kadar neden kafaya taktığını bir türlü anlamıyorum anlamayacağım.
Emzirmekle diyetin birnilgisi yok ki. Diyet hayat tarzi demektir. Yemeden icmeden kesilmek degil.Merhaba arkadaşlar.Çok klasik bir konu ama benim derdim de bu.32 yaşındayım mart ayında doğum yaptım.Kilo vermek yerine 6 kilo aldım üstüne..72 kiloyum .
Vaktinde kilo almak için diyetisyene gitmiştim.Bebeğim 4 aylık şu an diyet yapamıyorum.Emzirmek de işe yaramıyor ..Geçen ay kardeşimin düğünü vardı her gören ne olmuş sana ne çok kilo almışsın deyip durdu...Hatta bir kez de demeyip dalga geçercesine tekrar ettiler.Hamile misin diye soran da oldu..Oğlum da anne evin en güçlüsü sensin dedi neden diye sorduğumda şişko olduğumu söyledi..
Eylülde iş başlıyor ve giyecek kıyafet yok almak durumundayım..
Akşam 6 dam sonra yemeyin, tatlıdan uzak durun. Başka da birşey yapmanıza gerek yok tek kural var ye-me! Kalorili bebeğe faydası dokunmayan hiçbirini yemeyeceksiniz, bu kadar üzülüyorsanız.Merhaba arkadaşlar.Çok klasik bir konu ama benim derdim de bu.32 yaşındayım mart ayında doğum yaptım.Kilo vermek yerine 6 kilo aldım üstüne..72 kiloyum .
Vaktinde kilo almak için diyetisyene gitmiştim.Bebeğim 4 aylık şu an diyet yapamıyorum.Emzirmek de işe yaramıyor ..Geçen ay kardeşimin düğünü vardı her gören ne olmuş sana ne çok kilo almışsın deyip durdu...Hatta bir kez de demeyip dalga geçercesine tekrar ettiler.Hamile misin diye soran da oldu..Oğlum da anne evin en güçlüsü sensin dedi neden diye sorduğumda şişko olduğumu söyledi..
Eylülde iş başlıyor ve giyecek kıyafet yok almak durumundayım..
Daha az taktiği coğrafyalar çok .Kadinlarin bedenlerini kafaya takmak zorunda olmadigi bi cografya var mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?