- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
- Konu Sahibi Sevdalinka00
-
Sütü azaltır mı acaba ?hasta olduğumda az yedim süt de buna paralel olarak azaldı..ama diyetisyen gerekli haklısın .En güzeli, en temizi diyetisyen.
Güzelce sana uygun listeni verir, ona göre devam edersin hatta emzirdiğin için daha hızlı bile verebilirsin.
Canım haklısın ama affedersin orana burana dokunup maaşallah bu ne böyle deseler kafaya takarsın..keşke şaka diye laf vurmasalar da ben de takmadan..Bu kilo ve beden olayını turkiyede kadınların bu kadar neden kafaya taktığını bir türlü anlamıyorum anlamayacağım.
Dokunamazlar , bence kilo yerine kişisel sınırlar ile ilgili çalışın.Canım haklısın ama affedersin orana burana dokunup maaşallah bu ne böyle deseler kafaya takarsın..keşke şaka diye laf vurmasalar da ben de takmadan..
Evet yiyorum doğumdan çıktığımda 66 idim 6 kilo aldım..su içiyorum ama beraberinde yedim de.Eğer süt yapsın diye çok yiyorsanız önce bu hatadan dönün. Bol sıvı alırsanız sütünüz azalmaz.
Haklısın aslında ..Dokunamazlar , bence kilo yerine kişisel sınırlar ile ilgili çalışın.
Sütü azaltır mı acaba ?hasta olduğumda az yedim süt de buna paralel olarak azaldı..ama diyetisyen gerekli haklısın .
162Boyunuz kaç
Canım haklısın ama affedersin orana burana dokunup maaşallah bu ne böyle deseler kafaya takarsın..keşke şaka diye laf vurmasalar da ben de takmadan..
Canım diyetisyene gideceğim çok üstüme geldiler bem hep zayıftım..şu an aklım hep yemekte.işe başlayınca belki azalır kilolar 6 aydır evdeyim.mesajın iyi geldi çok sağol.4 ay önce doğum yapmış kadının kilosuyla ilgili yorum yapan hatta hamile misin diye soran insanlar densizdir, halden anlamak gerekir , doğum yapalı çok olmamış daha.
Ben doğumdan 3 ay sonra diyetisyene gittim, zaten emzirmenizi dikkate alarak beslenme listesi hazırlıyor diyetisyenler, sizde deneyebilirsiniz o yüzden.
Diğer türlü, şuan ki beslenme şeklinizdeki sorunları siz bilirsiniz, akşam belli bir saatten sonra yememek, hamur isi, yiyorsanız abur cuburu kesmekte size birkaç kilo verdirirr başlangıç için. Ve vakit bulabilirseniz evde de olsa spor yapmaya çalışın, doğumdan sonra sporla ancak toparlıyor vücut kendini.
Gideceğim inşallah aynaya bakmıyorum sezaryen dikişi üstüne göbek sarkıyor utanıyorum.diyetisyene gidin bence de. kendi sağlığınız için ama sallayın millet konuşsun saçma sapan takmamaya çalışın.
Boğazımı tutmalıyım.yemezsem süt azalır bebek doymaz diye endişe ediyorum ..20 kilo aldım hamile iken 4 kilo çocuk gerisi hoop göbek basen..üniversite 3 te iken 44 kilo idim:))Ah ah seni çok iyi anlıyorum ne yazık ki:) Hayatım boyunca hiç yeme içmeme dikkat etmedim gayet de iyi yerim ama hamilelige kadar hep normal ya da zayıf denilecek kilodaydım. 55 le hamile kaldım doğuma 80 le girdim. Sonrasında da bir ara verdim kendiliğinden ama yine kilo aldım. Metabolizma artık belli bir yaştan sonra egzersiz istiyor diyet istiyor bunu anladım ama yapamıyorum:) alışveriş yapasım gelmiyor yakıştıramıyorum. Bir yere gidilecek kıyafet bulamıyorum. Diyetisyen emzirmeye uygun bir liste verebilir size bir de egzersizle kurtulursunuz kilolardan inşallah. Ben yapamadım tabi dediklerimi umarım siz yaparsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?