Sezaryen ve koca göbek üstüne gitmeyen kilolar:((

Kilonuz verılemeyecek hedefı cok yuksek bır oranda bır kılo degıl cok kolay 1ay emzırmeye uygun dıyet yapsanız hedefınıze ulasırsınız hedef az 6kılo cok kolay ıcınızı ferah tutun ve hırs yapın tabıkı bebegınızın saglıgını aksatmadan sevgıyle kalın

Bu kilo ve beden olayını turkiyede kadınların bu kadar neden kafaya taktığını bir türlü anlamıyorum anlamayacağım.

Avrupa standartlarinda güzellik algisidir sanirim buna sebep.
Türk toplumu olarak kafayı yedik.
Zayıf olana oooo nolmus sana komiklerin sayiliyor kilo al derler
Kilo alana oooooo bu ne hal dubalara dönmüşsün derler.

Delirmemek elde değil cidden

Türk toplumu olarak kafayı yedik da sanirim.
Zayıf olana oooo nolmus sana komiklerin sayiliyor kilo al derler
Kilo alana oooooo bu ne hal dubalara dönmüşsün derler.

Delirmemek elde değil cidden
Özgüveni ozsevgiyi bunlara bağlarsak cidden deliririz. Bunu kadınlar olarak arrik kendimize yapmamalıyız.
Insanımız mutsuz çünkü, mutsuz bir insan her şeyi kötü görür, eleştirir.

Emzirmek daha fazla yemek demek degil. En iyi sut yapan sey su ve uyku. Ben baklava yiyince daha cok sutum oldugunu hic hatirlamiyorum ama su icip biraz da uyusam göğüsler dolardi.

Özgüveni ozsevgiyi bunlara bağlarsak cidden deliririz. Bunu kadınlar olarak arrik kendimize yapmamalıyız.
Insanımız mutsuz çünkü, mutsuz bir insan her şeyi kötü görür, eleştirir.

%100 doğru da iste eğitimle aşılacak şeyler bunlar.
Yok ki bizde karşılığı.
Mesela ben evlenmeden önce neredeyse 0 bedendim. Boyum da 176.
Isyerinde boy ve kilo kompleksi olan hatta güzellik takıntısı olan diyeyim- bir kadın arkadas sürekli bana çok zayıfsın öleceksin, afrikadaki açlar gibisin derdi
Şimdi cocuk doğdu haliyle vücut deforme oldu kilolar kaldi vs bu sefer de bu ne böyle pehlivanlara döndün kilona dikkat et vs diyor.

Ağzının payını veriyorum ama ben de bir türlü anlamlandiramiyorum kiloya bu kadar önem atfedilmesini.
Saglikliysak problem yok bence.

Bu arada yanlış yazmışım düzeltmek isterim bir buçuk hafta da iki değil üç kilo verdim

Canım benim özgüvenim yok eşim de şaka ile karışık dalga geçiyor..panda diyor ben alınganım.yemeyi azaltıcam annem de kızım biraz sınır kot karnın kocaman dedi

Canım düzelir mi peki çok korkunç cidden..sarkma ciddi manada oldu .

Canım ne güzel yazmışsın bana da sağlıktan vurdular ve kıyafet açından...ben de memnun değilim ..sen emzirmeyi bahane etme ne hale gelmişsin dediler bu ağır geldi

Ben de diyet yapmaya karar verdim tabii diyetisyen yardımıyla...adet de olmadım inşallah eskisi gibi olmasa da göbeğim azalsa ...ağlıyorum ve böyle kalmaktan korkuyorum...kardeşimin düğününde istediğimi değil olanı alıp giydim...Bu arada azmini tebrik ederim.

Canım azalttım etki de etti ama inanki süt azaldı ya da ben bir şeyleri yanlış yaptım..azaldı diye süt artırıcı damla aldım.

Çok teşekkür ederim mesajınız için dediklerinizi dikkate alıcam

Tokluk şekeri tiroid bakılsın sizde sadece 162 boya 72 kilo çok acaip bi fazlanız yok o kadar kötü görünmez bi ödem var belli ,sıfır şeker sıfır un sıfır börek sıfır makarna pilav diyeti yapın ,
Bu sizin sütünüzü azaltmaz ,
Sağlıklı olan bu ,bol bol su ,yoğurt ,yumurta ,yeşillik et tüketin ,
Dengeli tabaklar yiyin örneğin semiz otu pişirin yanına yoğurt ve köfte yiyin
Yumurtayı ekmek yerine tüketin ,

Canım ne güzel yazmışsın bana da sağlıktan vurdular ve kıyafet açından...ben de memnun değilim ..sen emzirmeyi bahane etme ne hale gelmişsin dediler bu ağır geldi
İyi yine sağlık açısından demişler. Benimkiler de elalem kilolu demesin ama ölsen de olur modundalar.

Canım düzelir mi peki çok korkunç cidden..sarkma ciddi manada oldu .
Doğumdan sonra korse önermedi mi doktor? Bu arada kaçıncı bebiş annesi?

Ben korse taktım bayağı düzeldi ama şimdi kilo aldım
Şimdi de korse takınca beynim patlayacak gibi oluyor.

Diyetisyen ve spor...
Emzirdiğiniz için kendi başınıza hareket etmeyin. Diyetisyenden destek alın mutlaka...
4 ay geçmiş yürüyüş gibi daha hafif sporlara da başlayabilirsiniz bence motivasyonunuz da artar hareket ettikçe.,
İnsanın yattıkça yatası hareket ettikçe edesi geliyor.

Ayrıca 162 boya 72 nin çok abartılacak bir tarafı yok. Halledersiniz.
Halt etmiş size öyle diyenler.
175 boyda 75-80 kiloyken bile öyle çok göstermiyordum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…