- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
- Konu Sahibi Sevdalinka00
-
Gideceğim inşallah aynaya bakmıyorum sezaryen dikişi üstüne göbek sarkıyor utanıyorum.
O göbek gidiyor. Sezeryan göbeği filan kalmıyor.Ben 58 kilodan 76 çıktım hamileliğimde .Göbeğim yok denecek kadar kaldı. Şuan Jillian Michealsın 30 day shared egzersizini yapıyorum. Çok sıkılaştırıyor. Sarkık bir görüntü yok 59 kiloyum şuan bebeğim 8 aylıkGideceğim inşallah aynaya bakmıyorum sezaryen dikişi üstüne göbek sarkıyor utanıyorum.
Yalnız o kılodan degılde kasların yırtılmasından olabılır. Ben bu sonbaharda cerraha gozukecegım. Obeklenmıs bır gobegım vardı benımde suanda zayıf oldugum ıcın bu sekılde degıl ama evet bır sarkma durumu oldu , gerdırmede gerekırse yaptırmak ıstıyorum bakalımGideceğim inşallah aynaya bakmıyorum sezaryen dikişi üstüne göbek sarkıyor utanıyorum.
Etraftakilerin çeneleri bir türlü susmuyor ki. Ben de kiloluyum. Bir gün kuzenlerim beni araya aldı. Ağızlarına geleni saydılar, sanki namussuzluk yapmışım, sanki cinayet işlemişim gibi.Bu kilo ve beden olayını turkiyede kadınların bu kadar neden kafaya taktığını bir türlü anlamıyorum anlamayacağım.
Kuzenleriniz adına üzüldüm bu kadar sığ ve kötü kalpli oldukları için .Etraftakilerin çeneleri bir türlü susmuyor ki. Ben de kiloluyum. Bir gün kuzenlerim beni araya aldı. Ağızlarına geleni saydılar, sanki namussuzluk yapmışım, sanki cinayet işlemişim gibi.
En komiği de eşimin benu beğenmeyip başka kadınlara gideceği ile korkutmaya çalıştılar. Halbuki hepsi zayıf ama eşleri onlara gram değer vermiyor. Hatta eşlerinin gözü de sürekli başkalarında ( kendileri anlatır)
Ama benim eşim ve evliliğim dert olmuş onlara.
72 kilo musun kilon vok yokmus sadece zayifken biraz kilo alinca millete bence kilolu gelmeye baslamissin 72 dedigin nedir ki yavas yavas verirsin bana da aynisini yapiyolar geldi sisko falan iyce iri yari oldun diyolar mesela... ki ben hamileyim doguma gidicem bunu bilmelerine ragmen yapiyolar maalesef bizim ulkemizde insanlar boyleEvet yiyoru
Evet yiyorum doğumdan çıktığımda 66 idim 6 kilo aldım..su içiyorum ama beraberinde yedim de.
Evet anaokuluna giden kız çocukları bile güzel miyim değil miyim diye kafaya takmış bu durumu. Kadın sadece güzellikten ibaret sanki. Akıl, zeka, yetenek , merhamet, şefkat , insalık, iyi niyet, vicdan, kalp güzelligi.... hiç birinin bir önemi yokKuzenleriniz adına üzüldüm bu kadar sığ ve kötü kalpli oldukları için .
Anlam veremiyorum sadece bana ait olan beni etkileyen bir beden karşıdakinin neden bu kadar konuşmasına elestirmesine neden olur ?
Bu kilo konusunu en çok takıntı haline getirmiş ülkelerden biriyiz.
Genç kadınlarımız maalesef vücudunun güzelliği kadar değerli olduğuna inanıyor, böyle bir nesilden ne bekleyebiliriz ki
Işte bu yüzden biz diğer kadınlarla ve en önemlisi kendimizle ilişkimizde bunu beslememeliyiz.Evet anaokuluna giden kız çocukları bile güzel miyim değil miyim diye kafaya takmış bu durumu. Kadın sadece güzellikten ibaret sanki. Akıl, zeka, yetenek , merhamet, şefkat , insalık, iyi niyet, vicdan, kalp güzelligi.... hiç birinin bir önemi yok
Canım çok sık emziriyorum sadece beni emiyor..emzik biberon yok.o halde benim ilk işim diyetisyene gitmek olmalı..Yeme içmeyle süt azalmaz, artmaz.
Emzirmeyle artar sadece. Emzik biberon vermeden emzirirseniz bol bol süte bişey olmaz.
Diyetisyene giderek dengeli beslenerek verebilirsiniz.
Çok kilo almışsın diyen densizleri de takmayın bence.
Sütün yemeklerle özelikle hamur işi yiyeceklerle alakası yok canım sadece sağlıkli ve süt yapıcı şeyler tuket. Eylül'de doğum yaptım kizim 3 aylikti emzirme döneminde daha çok yiyip kilo almaya başlayınca buradaki diyet gruplarına katıldım.Boğazımı tutmalıyım.yemezsem süt azalır bebek doymaz diye endişe ediyorum ..20 kilo aldım hamile iken 4 kilo çocuk gerisi hoop göbek basen..üniversite 3 te iken 44 kilo idim:))
Kopçalı korseler var onlardan alsanız toparlar vücudunuzuMerhaba arkadaşlar.Çok klasik bir konu ama benim derdim de bu.32 yaşındayım mart ayında doğum yaptım.Kilo vermek yerine 6 kilo aldım üstüne..72 kiloyum .
Vaktinde kilo almak için diyetisyene gitmiştim.Bebeğim 4 aylık şu an diyet yapamıyorum.Emzirmek de işe yaramıyor ..Geçen ay kardeşimin düğünü vardı her gören ne olmuş sana ne çok kilo almışsın deyip durdu...Hatta bir kez de demeyip dalga geçercesine tekrar ettiler.Hamile misin diye soran da oldu..Oğlum da anne evin en güçlüsü sensin dedi neden diye sorduğumda şişko olduğumu söyledi..
Eylülde iş başlıyor ve giyecek kıyafet yok almak durumundayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?