Sezaryenle dogum yapanlar

Canim o kisisden kisiye degisiyor.. ben 40 gun once sezeryanla dogum yaptim dogumdan sonra cok zordu kac kere bayildim yan yatamadim goguslerim yara oldu dikislerim cok acidi kabiz oldum ama ablam 1 hafta once sezeryanla dogum yapti benim cektiklerimin hic birini cekmedi sadece biraz dikis acisi vardi

Canim o kisisden kisiye degisiyor.. ben 40 gun once sezeryanla dogum yaptim dogumdan sonra cok zordu kac kere bayildim yan yatamadim goguslerim yara oldu dikislerim cok acidi kabiz oldum ama ablam 1 hafta once sezeryanla dogum yapti benim cektiklerimin hic birini cekmedi sadece biraz dikis acisi vardi
Genel mi oldun acaba

Ben işimi hemşirelere bırakmıcam epidural isticem sonrada uyutsunlar beni böyle bi imkan varmış bildiğim kadarıyla hastaneden çıkınca ağrıların hafiflemedi mi peki
Hafifledi tabikide ama aksam 8de ameliyata almislardi yarim saat sonra ciktim hic bisey hatirlamiyodum ve bagirarak cikmisim cunku ayilmadan bana igne yapmamislar odama gelene kadar hatta yataga alana kadar beni bagirmisim aciyo diye kendime agri kesici ve kas gevsetici vurdular oyle kendime geldim sonra sabah erkenden hemsire geldi beni ayaga kaldirmak icin kaldirdiktan sonra şoka girmisim ayiltmaya calismislar düşün o dikislerle yere dusmusum oyle kaldirmislar :( hala hatirladikca tuylerim diken diken oluyor

Benim sadece birkaç gün dikişlerim acımıştı. Sezeryande kendini yormamak bebek dışında birşey kaldırmamak çok önemli. 1 hafta sonra dışarı çıkacak duruma gelirsiniz.

Hafifledi tabikide ama aksam 8de ameliyata almislardi yarim saat sonra ciktim hic bisey hatirlamiyodum ve bagirarak cikmisim cunku ayilmadan bana igne yapmamislar odama gelene kadar hatta yataga alana kadar beni bagirmisim aciyo diye kendime agri kesici ve kas gevsetici vurdular oyle kendime geldim sonra sabah erkenden hemsire geldi beni ayaga kaldirmak icin kaldirdiktan sonra şoka girmisim ayiltmaya calismislar düşün o dikislerle yere dusmusum oyle kaldirmislar :KK43: hala hatirladikca tuylerim diken diken oluyor
Çok üzüldüm canım ya seninki çok kötü olmuş ama kilolar genellikle sorun yaratan kısım oluyo aslında ben zayıfım sadece karnım büyük malum o da bebek yüzünden tabi ameliyat oluyoruz kolay değil ama hemşireler mahfetmiş sizi kaldırmadan öncede ağrı kesici vurmaları gerekirdi

Çok üzüldüm canım ya seninki çok kötü olmuş ama kilolar genellikle sorun yaratan kısım oluyo aslında ben zayıfım sadece karnım büyük malum o da bebek yüzünden tabi ameliyat oluyoruz kolay değil ama hemşireler mahfetmiş sizi kaldırmadan öncede ağrı kesici vurmaları gerekirdi
Evet canim o aci o kadar degisikki bir an kendimi hala ameliyatta hissettim acaba ameliyat devammi ediyo gibisinden sordum kendi kendime :)

Evet canim o aci o kadar degisikki bir an kendimi hala ameliyatta hissettim acaba ameliyat devammi ediyo gibisinden sordum kendi kendime :)
Karnınıza kum torbası koydular mı acaba o çok acıtıyo diye biliyorum çünkü bide hemşireler hiç baskı yaptımı karnınıza kanamaya bakmak için

Ne zaman oldunuz acaba ameliyatı ve genel mi epidural mi acaba
20 ay önce oldum.
Epidural oldum. Genel olmayı düşünmedim bile. Bebeğimi koklayıp kucağına alan ilk kişi olma fırsatını asla başkasına veremezdim. Şartlar elverse normal doğumu tercih ederdim ama kısmet. Hiç göbeğim kalmadı. 61 ile doğuma girdim şimdi 51 kiloyum.

Karnınıza kum torbası koydular mı acaba o çok acıtıyo diye biliyorum çünkü bide hemşireler hiç baskı yaptımı karnınıza kanamaya bakmak için
Su torbasi koydular bana ve hiç acimadi sabahta erkenden al dilar zaten baski felanda yapmadilar canim

Alttan kanamayı kontrol ettiklerini duydum gidiceğim hastanede ondan şaşırdım ilk defa duydum ama doktoru çok methediyolar doğuma girerken baya rahatlatıyomuş psikolojini

20 ay önce oldum.
Epidural oldum. Genel olmayı düşünmedim bile. Bebeğimi koklayıp kucağına alan ilk kişi olma fırsatını asla başkasına veremezdim. Şartlar elverse normal doğumu tercih ederdim ama kısmet. Hiç göbeğim kalmadı. 61 ile doğuma girdim şimdi 51 kiloyum.
Doğumdan sonra epidural çıkınca yani çok ağrınız oldumu acaba insan merak ediyo bazıları diyo çok ağrı çektim bazıları bi hafta sonra herşeyi kendim yapıyodum diyo bu ağrı bu kadar mı zor ki insan yataktan kalkamıyo onu çok merak ediyorum

Doğumdan sonra epidural çıkınca yani çok ağrınız oldumu acaba insan merak ediyo bazıları diyo çok ağrı çektim bazıları bi hafta sonra herşeyi kendim yapıyodum diyo bu ağrı bu kadar mı zor ki insan yataktan kalkamıyo onu çok merak ediyorum
Bu birazda acı eşiğiyle alakalı. Benim acı eşiğim yüksektir.

Back
X