tok değildim. Zaten doğumdan sonra gidemeyiz diye eşimle hastaneye gidip ordan kahvaltı sinema gibi planlarımız vardı güya. O yüzden bişey yememiştim bende bilirmiş gibi. Bişeyler atıştırırdım aslıdna kalkar kalkmaz ama o gün yemedim su bile içmedin.
Ben anlamadım bile ne olduğunu. Uyuştumu hissediyomuşun gibi sorular sordular. Hiç bişey hissetmediğimi söyledim. Bana bişeyler sordular. Makyajlı falan olmama takıldılar. Hangi okulda okuduğumu falan. Hatta gündemde bi cinayet vardı.bi prof bi profu vurmuştu. Benim okuduğum okulda olmuştu. Ondan bahsettik hep birlikte. Sonra Karnımda bi bastırma hissedince başladınız mı diye sordum. Oho bebeği çıkartıyoruz şimdi dediler. Ben şok oldum. O zaman niye konuşuyosunuz işinize baksanıza dedim

güldüler baya. Kızımı kaldırdılar hemen ardından. Yanıma getirdiler öptüm falan. Anlamadım bile ne olduğunu.
Bende hiç bir yan etki olmadı. Sadece ameliyat bitmek üzereyken karnımı yapıştırırken. kusacak gibi oldum. Onada hemen müdahale ettiler.
Çıktıktan sonra iki saat kadarda uyuşukluğum devam etti. Kızım kucağıma geldiğinde gülüyodum. Annem diğer çıkanların ağrıdan ağladığını söyledi hatta genel oldukları için ağrıyı direk hissediyolar. İlk an da daha şiddetlidir eminim