- 17 Ocak 2016
- 556
- 364
- 18
kesinlikle farklı doktorlara görün özellikle normal doğum yanlısı ya da sezaryenden sonra normal yapan doktorlara görün..
çatı darlığı moda.. eski hatunların hep genişmiş maşallah.. o uğraşmamak için hemen 7 kat kesim loğusalığı burnundan getirecek..
4.5 kilo çocuk doğurulabiliyorsa sen neden doğuramıyorsun?? doğumda çatı genişler zaten.. normal doğum demek bebeğin tam hazır olması demek, normal doğum demek sütünün hemen gelmesi demek, normal doğum demek ilk doğumunu kurtarmak demek..
birde ben 40. haftadaydım bebekte hiç gelecek havası yok dedi dr. 2 gün sonra doğum başladı 3. gün doğdu çocuğum..
kesinlikle başka doktora görünün. oranda yırtılacak diye bişey yok.. zaten gereksiz 7 kat kesilmekle kıyaslanamaz bile. ha mecburi olur amenna..
38 haftalik gebeyim bugün kontrole gittim ve doktor çatımın dar olduğunu ve çocuğun 3.650 gram olmuş ve hala kanala bile girmemis başka seçeneğin olmadığını söyledi sizce napmaliyim başka hastaneye de gitsem mi 3650 38+0 cidden zor mu olur doğum
2 hafta önce normal doğum diye tutturan yakınım açılma aniden olunca makatına kadar yırtıldı.
Bazen ne kadar kendinize endeksli konuşuyorsunuz?
Aha kadın doğururken çocuk sıkıştı o zaman ne olacak?
Sizin 40. haftada yaptığınız doğumu belki o yapamayacak.
Ayrıca süt illa normal doğumda gelmez.
Normal doğum istemiş ama yüksek tansiyondan mecburi sezaryan olmuş biri olarak
7 aylık hamileyken sütüm akmaya başladı. Ameliyattan çıktığımda süt benden önce gelmişti.
Yani bakın herkes aynı değil.
Oran dediğiniz yerde vajina galiba. Elbette yırtılma olur.
2 hafta önce normal doğum diye tutturan yakınım açılma aniden olunca makatına kadar yırtıldı.
İşte buda başka bir örnek.
Demem o ki herkes farklıdır. Her doğumun kendine has komplikasyonları vardır.
Birini göğe çıkartırken diğerini yermek manasız.
Kadın 2 parmakla zorlandım diyor.
Unutmadan, doğum zaten NORMALDE 38. hafta itibariyle başlar.
Hmm anladim simdiBulunduğum şehire güvenmiyorum ben kötünün iyisi bence özel olunca bi acaba diyo insan
annen bu yorumu duymasınnValla benim abim normal dogumla 4 kilo dogmus, annemin cati ne alemdeymis acaba
Saklayin beniannen bu yorumu duymasınn
Ben de mecburi sezeryan oldum oldum. Evet sonrasi benim icin cok zordu. Fakat bebegim gercekten büyüktü. Ona bakip ben bunu nasil normal dogurabilirdim diyorum bazen.
Bir de bebegim gidili falan dogmustu yani, iceride gelisimi tamamlanmis üzerine gidi falan ne varsa yapmis. Normal dogursaydim herhalde yine bircok problemim olacakti. Zaten o büyüklükte gecemedi catimdan. Mecburi olunca mecburi oluyor gercekten.
Benim sabaha kadar ugrastilar bebek cikamadi. Is ciddilesince sezeryana aldilar.
Mumkunse normal olsun tabi de zorlamanin da alemi yok.
Ayrica sezaryen olanin sutu hemen gelmez kanısına nasil varilmis anlamis degilim.
Yengem normal dogum yapti 3 gun tek damla süt gelmedi.
Ben epidural sezaryen oldum. Odaya gectikten sadece 1 saat sonra hemsire sut kontrolu icin gogsumu sıktı suratina ve formasina sicradi...
Kimsenin moralini bozmaya gerek yok.
Tibbi bilginiz olmadan insanlarin hayatlarini tehlikeye atacak seyler onermeyin ya. Yok 5 kilo doguran nasil doguruyomus, yok ben dogurmustum sende yaparsin. Su durumda konu sahibinin yapacagi tek şey icine sinmedigi icin baska doktora gorunmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?