Sezeryan dikişi sorunu.

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Doğum yapalı 10 gün oldu doktorun 10 gün sonra bana randevu alıp gel dikişlerini alıcam dedi tam dediği gün bayrama denk geldi üstüne arabamız bozuldu
Gittiğim hastane baya uzakta münibüsle gitmem gerekicek eğer gidersen kendimede güvenemiyorum sizce araba 5 güne tamirden çıkacak sezeryan dikişini tam gününde aldırmasam sizce sorun olurmu ne yapmalıyım sizce ?

Hemşireyim,dikişlerinizin enfeksiyon kapma riski her ihtimale karşı olabilir 15 gün uzun bir süre bu zaman zarfında enfeksiyon kapabilirsiniz veya dikişleriniz yapışabilir buda biraz acı çekmenize neden olabilir gününde gitmekte fayda var diye düşünüyorum yinede siz bilirsiniz

Dikiş aldırma kaldı mı ya şoktayım devlet hastanelerinde bile yok ..enfeksiyon kaparsan sorun olur bir an önce gitmelisin

Dikiş aldırma mı kaldı hayret ettim. Keske estetik dikiş istiyorum deseydin.. Sorun olur zamanında gıt bence.

Dikiş mi? Benim bildiğim artık devlette bile estetik dikiş oluyor ve aldırmaya gerek olmuyor.

5 gün çok fazla bence. Birinden arabasını isteyin komşu, akraba vs. Durumunuzu anlatırsanız yardımcı olurlar belki. Kendi doktorunuz olmasa bile başkası alır. Basit bir işlem ama beklerseniz can sıkıcı olabilir.

Size daha yakında olan bir sağlık kuruluşuna başvurun eğer gidemeyecek durumdaysanız. Enfeksiyon kapmayın beklerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…