- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
Anlamadım canim sunyanli ne?Ya sunyanli falan dediler bu konuda bi fikri olanvar mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım canim sunyanli ne?Ya sunyanli falan dediler bu konuda bi fikri olanvar mi?
Subyab cini varmis.anne karninda musallat oluyomus.kizim morardi sonra yogunbakima alindi vs. CanimAnlamadım canim sunyanli ne?
Benim melegim pda pdr pulminerhipertansiyon dediler. Sezeryanla 37+3 gunluk dogum yaptim.1 hafta sonra vefat etti.iyi bi hastane doktor bulursan ne olur beni de haberdar et. Bu aciyi yasamayan bilemez allah kimseye yasatmasin.merhaba arkadaşım bende öğlumu kaybettim . senin kaç haftalıktı ve sebebi neydi. bende dr araştırıyorum istanbulda
Duydum canim biliyorum ama erkek cocuklara olur diye duymuştum sen kotu düşünme ama aklindaysa boyle olmustur diye bi hocaya git duzgun bulursan tabi icin rahat eder kalbinde bir sorun varmiydi bebeginSubyab cini varmis.anne karninda musallat oluyomus.kizim morardi sonra yogunbakima alindi vs. Canim
Nefes alamiyordu. İyi bi hocaya doktora hastaneye ihtiyacim var canim ya.Duydum canim biliyorum ama erkek cocuklara olur diye duymuştum sen kotu düşünme ama aklindaysa boyle olmustur diye bi hocaya git duzgun bulursan tabi icin rahat eder kalbinde bir sorun varmiydi bebegin
Canim kalpte bir sorun varsa senun dedigin gibi morarma oluyormus bebeğe bakildi mi olumunden sonra doktorlar ne diyor sadece bi seye baglama kendiniNefes alamiyordu. İyi bi hocaya doktora hastaneye ihtiyacim var canim ya.
Bilgisi olan varsa buyursunNefes alamiyordu. İyi bi hocaya doktora hastaneye ihtiyacim var canim ya.
Adapte olamamis dunyaya melegim.. Belkide hayirlisi buydu. Cok aci cekti kuzim serumlarla beslendi 4 kez kalp krizi gecirdi. Yasamasi mucize olurdu.Bilgisi olan varsa buyursun
Once neden oldugunu ve ona gore arastirma yap ve iyi bir periantolog bul bulundugun sehirde onun yonlendirmesine gore sonraki gebelige bakarsinizBilgisi olan varsa buyursun
Pariantalog nedir canim ilk kez duydumOnce neden oldugunu ve ona gore arastirma yap ve iyi bir periantolog bul bulundugun sehirde onun yonlendirmesine gore sonraki gebelige bakarsiniz
Bu arada facede grup kurdum Umut Dolu Yarınlar diye katilmak istersen buyur canim :)
Arastirdim tatlim da acibademde var bir prof. Ona gidicez artik saglikli olsun omurlu olsun da para kopegi olsun bebisiminPariantalog nedir canim ilk kez duydum
Riskli gebelik uzmani canim periantolog.Arastirdim tatlim da acibademde var bir prof. Ona gidicez artik saglikli olsun omurlu olsun da para kopegi olsun bebisimin
Allah razi olsun canim cok tesekkurlerRiskli gebelik uzmani canim periantolog.
Bol bol arastir yorum oku burdan tavsiye al oyle bir doktora git bende bu ay gidicem 250 tl muayenesihersey bebislerimizi saglikla kucagimiza almak için
Perinatalog anne karnında bebeğini inceleyen kadın doğumcudur.Pariantalog nedir canim ilk kez duydum
Canim gittin mi ibrahim beyePerinatalog anne karnında bebeğini inceleyen kadın doğumcudur.
kizlar siz izmirdemiydiniz? ibrahim bey hangi hadtanede ya da muayenehanesi?Perinatalog ibrahim beye giden var mi gencler?
Canim gittin mi ibrahim beye
Ben duymadim izmirde fuat akercan var sermet sagol ve namik demir ben fuat beyi tercih ettim bakalim hakkimda hayirlisi.kizlar siz izmirdemiydiniz? ibrahim bey hangi hadtanede ya da muayenehanesi?