• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğum ile bebeğinizi kaybettikten kaç ay sonra hamile kaldınız?

merhaba arkadaşım bende öğlumu kaybettim . senin kaç haftalıktı ve sebebi neydi. bende dr araştırıyorum istanbulda
Benim melegim pda pdr pulminerhipertansiyon dediler. Sezeryanla 37+3 gunluk dogum yaptim.1 hafta sonra vefat etti.iyi bi hastane doktor bulursan ne olur beni de haberdar et. Bu aciyi yasamayan bilemez allah kimseye yasatmasin.

Subyab cini varmis.anne karninda musallat oluyomus.kizim morardi sonra yogunbakima alindi vs. Canim
Duydum canim biliyorum ama erkek cocuklara olur diye duymuştum sen kotu düşünme ama aklindaysa boyle olmustur diye bi hocaya git duzgun bulursan tabi icin rahat eder kalbinde bir sorun varmiydi bebegin

Bilgisi olan varsa buyursun
Once neden oldugunu ve ona gore arastirma yap ve iyi bir periantolog bul bulundugun sehirde onun yonlendirmesine gore sonraki gebelige bakarsiniz
Bu arada facede grup kurdum Umut Dolu Yarınlar diye katilmak istersen buyur canim :)

Arastirdim tatlim da acibademde var bir prof. Ona gidicez artik saglikli olsun omurlu olsun da para kopegi olsun bebisimin
Riskli gebelik uzmani canim periantolog.
Bol bol arastir yorum oku burdan tavsiye al oyle bir doktora git bende bu ay gidicem 250 tl muayenesi :( hersey bebislerimizi saglikla kucagimiza almak için

Back
X