• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğum ile bebeğinizi kaybettikten kaç ay sonra hamile kaldınız?

arkadaşlar merhaba;
benimde 19 haziranda doğuma 4 gün akala kıızm karnımda melek oldu.hiç bir şeyde bulunamadı.benim doktorumda izmirde yakup erata idi oda peritanalog tavsiye ederim.hepimize tez zamanda kucağımıza alıp büyütebileceğimiz sağlıklı hayırlı evlatler diliyorum

arkadaşlar merhaba;
benimde 19 haziranda doğuma 4 gün akala kıızm karnımda melek oldu.hiç bir şeyde bulunamadı.benim doktorumda izmirde yakup erata idi oda peritanalog tavsiye ederim.hepimize tez zamanda kucağımıza alıp büyütebileceğimiz sağlıklı hayırlı evlatler diliyorum
Merhaba canim maalesef aramiza hosgeldin bende izmirdeyim fuat akervana gidiyorum doktorun ne zaman korunmayi birakmani soyledi acaba?

Doktorum bana 4 ay sonra dedi iki adet donemi gecirip korunmayi birak dedi folik asit iciyorum su an bu ay korunmiycam nasipse bebegimizi kucagimiza alicagimiz hamileliklet diliyorum hepimize.o doktorun ismini ilk kez duydum nerde muayenesi

Ben sezeryan olduğum için azami 6 ay dediler
canım bende maalesef sezeryan ile doğum yapmak zorunda kaldım. ama 4 ay dedi doktor önce banada çok erken geldi başka bir cerraha sordum oda 4 ay normal dedi zaten 1 ay sonra kesik yerleri %80 oranında iyileşiyormuş.hamile kalıp karında şişene kadar 5 ay geçtiği için 4 ayda korunmayı bırakabilirsin dediler.hepimize hayrlısı olsun.

Doktorum bana 4 ay sonra dedi iki adet donemi gecirip korunmayi birak dedi folik asit iciyorum su an bu ay korunmiycam nasipse bebegimizi kucagimiza alicagimiz hamileliklet diliyorum hepimize.o doktorun ismini ilk kez duydum nerde muayenesi
Merhaba buraya pek girmiyorum yeni gordum mesajini 4 ayda birak demesi supermis bende 5. Ayda birakdim 6. Ayda hamile kaldim henuz doktora gitmedim bu sefer hersey guzel olacak umarim fuat beyin muayenesi alsancakta canım ona guvendim bu sefer bakalim.

Merhaba buraya pek girmiyorum yeni gordum mesajini 4 ayda birak demesi supermis bende 5. Ayda birakdim 6. Ayda hamile kaldim henuz doktora gitmedim bu sefer hersey guzel olacak umarim fuat beyin muayenesi alsancakta canım ona guvendim bu sefer bakalim.
cnmmm bnmm gözün aydınnnn çok sevindim rabbim bekletmeden tekrardan nasip etmiş ne güzel :) allahım bu evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız :):)

cnmmm bnmm gözün aydınnnn çok sevindim rabbim bekletmeden tekrardan nasip etmiş ne güzel :) allahım bu evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız :):)
tesekkur ederim insallah hersey yolunda gidecek bu sefer mucizemi cok aratmadan yolladi allaha şükür

Merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım bende melek annesiyim bebeğimi kaybettim kordon düğümlenmesi oldu 38. Haftada. 14 haziran da kaybettim tam 7 ay oldu ist. Silivri deyim iyi bir doktor araştırıyorum yardımcı olur musunuz doktor konusunda çok sanssızım doktor bulunca korunmayı da bırakıcaz.inşallah hepimizin tez zamanda bebekleri olur Rabbim nasip etsin inşallah

iyi akşamlar....benimde 1,5 sene önce 38,5 haftalık bebbiğimi kaybettim.....karnımda kordon dolanması ve plasentadan ayrılması nedeniyle kaybettim....doktorlar 2 sene bekle dediler ama 1,5 sene bekledim......Allahın izniyle inşallah hayırlı sağlıklı bebeklermiz olur .....Allah aldığı gibi daha iyisini verir......:KK46:

Canim öncelikle geçmiş olsun.eğer genetik bir durum yoksa 6 ay yeterli
günaydın....genetik bir durum yok....doktorlar hep 2 sene dedi......dikişlerde bir sorun olmasın deye......ama inşallah...normal doğum yapmak isterim ...doktorlar duruma göre tavsiye ederlerse.....

Aslında bu değişiyor kişiye ve Dr a göre.ben oğlumu kaybettikten 7 sonra hamile kaldım ki hiç korunmadım.ama oda 9. Haftada kalbi durdu .ondan 4 ay sonra oğluma hamile kaldım şükür bu haftalara geldik ..Allah isteyen herkese nasip etsin

Back
X