- 21 Eylül 2016
- 391
- 255
- 23
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Enfeksiyon oluşmuş gibi.doktorunuza muhakkak gorunun32 gun önce sezeryan oldum hiç bir sorun yoktu bu güne kadar ameliyat yerinin ortalarında 1 cm yer kadar yapış yapış yapışkan gibi bişey farkettim bu nedir sizce başına böyle busey gelen var mı? Doktorumun yazdığı antibiyotik daha bitmemişti devam etsem mı acaba?
İp32 gündür antibiyotik kullanmiyosun dimi, bn 7 gün kullanmıştım günde 1 tane,mutlaka doktora git
Enfeksiyon oluşmuş gibi.doktorunuza muhakkak gorunun
İp
3-4 gün felan kullandım sonra hiç kyllanmadim
Moral bozacak bir şey yok.doktor temizliğini yapıp antibiyotik yazar tekrardan.yara iyice zarar görmeden gidinÇokta dikkat ettim yaa çok moralim bozuldu
Antibiyotik tedavisi yarim birakilmaz kiİp
Şaşkınım ben hic antibiotik kulanmadim.. Cidden enfeksiyon riski oluyormu?
Yok cnm sadece dediğim gibi yapış yapış bı şey var batikonla sildim orayidaO kısımda acı hissi varmı?Yara ya da hafif kan gibi?Çok önemli birşey değildir bence ama bi ara doktorunu istersen için rahatlar.
Gecmis olsun , insallah hemen gecer..Bende saskinim 32 gün sonra boyle olmasına
Olur mu öyle şey en az 7 gün kullanmalıydınızİp
Evet yaranın enfeksiyon kapması olasılığı oluyor.Penisilin alerjim oldugu için ben de kullanmadim . Ben dikisin üstüne yapıştırılan şeffaf bantlardan almistim.Her banyodan sonra degistiriyordumŞaşkınım ben hic antibiotik kulanmadim.. Cidden enfeksiyon riski oluyormu?
Hayir oyle banta kulanmadim. Iyi bari enfeksiyon olmadi.Evet yaranın enfeksiyon kapması olasılığı oluyor.Penisilin alerjim oldugu için ben de kullanmadim . Ben dikisin üstüne yapıştırılan şeffaf bantlardan almistim.Her banyodan sonra degistiriyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?