Sezeryan doğum yapanlar acil bakar mısınız?

1Minikhatun

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
391
255
23
32 gun önce sezeryan oldum hiç bir sorun yoktu bu güne kadar ameliyat yerinin ortalarında 1 cm yer kadar yapış yapış yapışkan gibi bişey farkettim bu nedir sizce başına böyle busey gelen var mı? Doktorumun yazdığı antibiyotik daha bitmemişti devam etsem mı acaba?
Bu arada karnım sarkmış durumda dikisimin uzerini kapatıyor pişik olmasın diye gazlı bez kullaniyorum

Son düzenleme:
Enfeksiyon oluşmuş gibi.doktorunuza muhakkak gorunun

Doktora gidin lütfen ben bir hafta kullandim doğumdan sonra antibiyotiği. Kesinlikle doktorunuza gidin beklemeden.

O kısımda acı hissi varmı?Yara ya da hafif kan gibi?Çok önemli birşey değildir bence ama bi ara doktorunu istersen için rahatlar.

Şaşkınım ben hic antibiotik kulanmadim.. Cidden enfeksiyon riski oluyormu?

Kafana göre antibiyotiği almazsan enfeksiyon kaparsın böyle işte. Bir iyileş Karun sıkılaştırıcı yaparsın birşey kalmaz. Bu Arada yarın doktora git gemen

İlk zamanlar oluyor öyle bendede olmuştu hep kuru tutun ben pamuk koyuyordum terini emsin diye yazdı çünkü doğum yaptığımda ve göbeğim sarkmıştı abla sarkık gerçi üff neyse doktora gidin enfeksiyon olabilir kendiniz baticonla pansumanda yapabilirsiniz

Şaşkınım ben hic antibiotik kulanmadim.. Cidden enfeksiyon riski oluyormu?
Evet yaranın enfeksiyon kapması olasılığı oluyor.Penisilin alerjim oldugu için ben de kullanmadim . Ben dikisin üstüne yapıştırılan şeffaf bantlardan almistim.Her banyodan sonra degistiriyordum

Evet yaranın enfeksiyon kapması olasılığı oluyor.Penisilin alerjim oldugu için ben de kullanmadim . Ben dikisin üstüne yapıştırılan şeffaf bantlardan almistim.Her banyodan sonra degistiriyordum
Hayir oyle banta kulanmadim. Iyi bari enfeksiyon olmadi.

Yeni ameliyatlarda iç dikiş var ama dış yapıştırma oluyor.
Aklıma niyeyse o maddenin bir şekilde deforme olduğu geldi.
İltihap kapsa yanar ve acır, açık yara olması gerekir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…