Sezeryan doğum

dreamy07

B:74 G:67 H:60.0
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
7.268
8.329
398
Selam kızlar ben iğneden bile korkuyorum. Sezeryan isteyeceğim bayılırken gaz ile mi bayılıyorlar iğne ile mi. Bide su gün gel ameliyat ol mi diyorlar nasıl oluyor ?

Yanı orda sor ama hep iğneyle bayiltiyolar diye biliyorum ben bi tam anestezi var bide yarım yarimda belden yapyolar sen uyanık oluyosn tamda baygın oluyosn

Narkoz ile bayıltılıyor. Ama artık bu pek yapılmıyor. Belden iğne ile uyuşturuyorlar. Özelde olacaksın sn ne istersen onu yapıyorlar

Yok kuzu tam uyuyayım off iğne ise stresi şimdiden başladı.

O zmn narkoz ile genel anestezi isteyeceksin. Canım özel de mi yapacaksın

Narkoz maske ile ağzını kapatıyorlar iğne yok ama iğneden korkma cnm 2 li 3 lü testlerde iğne ile kan alıyorlar alışman lazım
Oh yani hava veriyorlar dimi . Yarın ikili test var onu düşünüyorum simdi.

Oh yani hava veriyorlar dimi . Yarın ikili test var onu düşünüyorum simdi.
Ewet. Ama anestezi uzmanına bağlı. Genelde hava veriliyor iğneden korkma alışacaksın cnm en basit serum verilirken de iğne ile girilecek

Daha hic serum takılmadı bana, Allah im güç versin bana ve benim gibilere

Amin bende senin gibiydm hatta okulda aşı felan yaptıklarında bayilirdm ama alsms gbiyim şimdi kan alırken kafami başka yere çevirip gözlerimi kapatyrm bitene kadar

Amin cnm insan alışıyor bende öyleydim şimdi aklıma bile gelmiyor. Çünkü sürekli lan veriyorum. 20. Haftam da Tetanoz aşısı vuruldum artık alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…