Sezeryan doğum

meraba canım ben yakın zamanda sezeryn olan biri olarak sorunu cevplayabilirim :) eğer sezeryan istiyorsan epiduralli sezeryan istemeni öneririm belinden iğne yapıyorlar ve belden aşağını uyuşturuyorlar dokunuşlarını falan duyuyorsun ama acı hissetmiyorsun bu doğum şeklinin genel anesteziye göre birçok avantajı var. kendinde olduğun için bebeğini ilk sen görüyorsun yanına getirip gösteriyorlar öpüp kokluyorsun ve genel anesteziye göre daha çabuk toparlanıyorsun.

Belden iğnede felç kalma riski var diyorlar ama

Selam kızlar ben iğneden bile korkuyorum. Sezeryan isteyeceğim bayılırken gaz ile mi bayılıyorlar iğne ile mi. Bide su gün gel ameliyat ol mi diyorlar nasıl oluyor ?

benim de igne fobim vardı göremiyordum cocuk gibi aglıyodum .kan tahlilleri ızdıraptı benım için o igne batacak koluma diye. ama bebegimin kıpırtılarını hıssetmeye baslayınca bambaşka bi hale büründüm. hemşireye ben acar oldum kolumu . yeter ki ona bişey olmasın diye kendı korkularımı unuttum. şimdiden stres yapma çogu kişi heyecandan o iğneyi hissetmiyomus bile spinal olurken.. şimdiden hayırlı dogumlar.

Belden iğnede felç kalma riski var diyorlar ama
canım o binde bir olan bi durum. allah korusun iyi düşün iyi olsun. iğne korkun varsa da o iğne kıl kadar bişi hissetmiyorsun bile. zaten o an sadece bebeğini düşünüyorsun başka hiçbir şeyin önemi kalmıyor.

Daha hic serum takılmadı bana, Allah im güç versin bana ve benim gibilere

07 yazsini görunce antalyada oldgun kanatina vardim bende carsamba gunu dogum yaptim antalyadayim bende hangi hstane hangi doktora gidiosun ?
Hersey igne canim simdiden byle dsnrsen cok sknti yasarsn filmlerdeki gbi olsa ne vardi ki :)) ama sana tek tavsiyem kesinlikle spinal olmaa.

Her halukarda damar yolu aciyorlar canım o igneden kaçışın yok malesef... ayrica hamilesin sürekli kan tahlili yaptiracaksin aşı olacaksın. İgneye alışsan iyi olur

Kardeşim korkma lütfen.önce Allah a sonra hekimine teslim ve emanet ol.ben 3 ay önce spinal sezeryan la bebeğimi dünyaya getirdim.çok güzel geçti herşey.doğuma girerken içimde bir korku olsada cesur durdum.çünkü yapacak birşey yok,bebek içimizde kalamaz,benimki ters duruyordu normalde olamazdı.insana bi metanet geliyor o gün:) damar yolu iğnesi,spinal iğnesi saniyelik bir his ve öyle acı da duymuyorsun.zaten heyecan tavan,iğne vız geliyor. Umarım güzel bir doğum gecırırsın ve bıze buradan hikayeni anlatırsın:)

Ay yeni gördüm canım. Evet ayni değerdeyiz. Varsak şifa hast. Gidiyorum, sen nerde doğum yaptım canım. Allah analı babalı büyütsün.bu arada genel anestezi olsun. Ben macera adamı değilim Korkağım.

Sağol canım inşallah

sırf iğneden korktugundan dolayı mı sezeryan ıstıyorsun, yoksa dogumdan mı?
o iğneyı defalarca yapacaklar gebelık surecın boyunca :=)

Ay yeni gördüm canım. Evet ayni değerdeyiz. Varsak şifa hast. Gidiyorum, sen nerde doğum yaptım canım. Allah analı babalı büyütsün.bu arada genel anestezi olsun. Ben macera adamı değilim Korkağım.

Ertugrul akdas vardi orda bikac defa gtmistim snra memnun kalmadm degistirdim iki dogumumuda ofmde yaptim ben ilk doktorum tayini egitim arastirmaya cikti ikincide bsska doktra gttim .
Kesinlkle genel ol spinalden ilkinde bisey olmamisti ama ikincisinde acayip bas agrisi cektim 4 gün iskence gibiydi allahim düsmanima yastmasin tuvalete aglayarak gttigimi hatrliyorum.
Kafam kalkmiyodu.
Öyle böyle bi agri degil bu dayalnmaz bi agri delirtir adami dikislerimi bile unutmustum kafamin agrisindan.
Tskr ederm bu arada allah senide biran önce kurtarsin yavruna kavsmayi nssip etsin insllah

Genel anestezi ile iki kere sezeryan oldum korkulcak bişey yok,damar yolu açılıyor bayıltıcı ilaç ordan veriliyor saniyeler içinde bayılıyorsunuz ve uyanıyorsunuz daha doğumunuza çok var bunları düşünmek için erken her anın tadını çıkarmalısın hayırlı olsun bebeğiniz

Merhaba canim neden sezeryan olacak bi onu sorayim önce
Eğer normal doğumu engelleyecek bi problem yoksa kesinlikle normal doğumu öneririm. Tabiki normalde de iğne var serum ağrı kesici iğne gibi
Sezeryandan belden aşağı uyuşmak istersen o iğne kıl gibi sinek ısırığı gibi hissediyorsun. Tabi ameliyat yeri acisi agrisi onları saymıyorum rahim toparlayici iğneler ağrı kesici iğneler serum igneden kurtuluş hastaneden çıkınca oluyor
Her iki dogumuda yapmış biri olarak normal doğum en güzeli adı ustunde
Sezeryandan hem doğum hem ameliyat olayı var
Sezeryan şart değilse normali dusun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…