Onu 20. Haftada mi yapiyolar bana 6. Ayda demslerdiAmin cnm insan alışıyor bende öyleydim şimdi aklıma bile gelmiyor. Çünkü sürekli lan veriyorum. 20. Haftam da Tetanoz aşısı vuruldum artık alıştım
Ewet cnm 20. Haftamda oldum aşımı 24. Haftaya kadar yapılıyor Muş ilk aşıOnu 20. Haftada mi yapiyolar bana 6. Ayda demslerdi
Ben yarn bi gidiyim sağlık ocağına o zamanEwet cnm 20. Haftamda oldum aşımı 24. Haftaya kadar yapılıyor Muş ilk aşı
Git cnmBen yarn bi gidiyim sağlık ocağına o zaman
Selam kızlar ben iğneden bile korkuyorum. Sezeryan isteyeceğim bayılırken gaz ile mi bayılıyorlar iğne ile mi. Bide su gün gel ameliyat ol mi diyorlar nasıl oluyor ?
Onu 20. Haftada mi yapiyolar bana 6. Ayda demslerdi
Yarın gitcem Canm bana 6. Ayda arariz demişlerdi aramadlar20 ile 23. hafta arasında ilk doz yapılıyor ,yapıldıktan bir ay sonra ikinci doz için cagırıyolar . dogumdan sonra da 3. dozu vuruyorlar.
canım o binde bir olan bi durum. allah korusun iyi düşün iyi olsun. iğne korkun varsa da o iğne kıl kadar bişi hissetmiyorsun bile. zaten o an sadece bebeğini düşünüyorsun başka hiçbir şeyin önemi kalmıyor.Belden iğnede felç kalma riski var diyorlar ama
Daha hic serum takılmadı bana, Allah im güç versin bana ve benim gibilere
Ay yeni gördüm canım. Evet ayni değerdeyiz. Varsak şifa hast. Gidiyorum, sen nerde doğum yaptım canım. Allah analı babalı büyütsün.bu arada genel anestezi olsun. Ben macera adamı değilim Korkağım.07 yazsini görunce antalyada oldgun kanatina vardim bende carsamba gunu dogum yaptim antalyadayim bendehangi hstane hangi doktora gidiosun ?
Hersey igne canim simdiden byle dsnrsen cok sknti yasarsn filmlerdeki gbi olsa ne vardi ki :)) ama sana tek tavsiyem kesinlikle spinal olmaa.
Sağol canım inşallahKardeşim korkma lütfen.önce Allah a sonra hekimine teslim ve emanet ol.ben 3 ay önce spinal sezeryan la bebeğimi dünyaya getirdim.çok güzel geçti herşey.doğuma girerken içimde bir korku olsada cesur durdum.çünkü yapacak birşey yok,bebek içimizde kalamaz,benimki ters duruyordu normalde olamazdı.insana bi metanet geliyor o gün:) damar yolu iğnesi,spinal iğnesi saniyelik bir his ve öyle acı da duymuyorsun.zaten heyecan tavan,iğne vız geliyor. Umarım güzel bir doğum gecırırsın ve bıze buradan hikayeni anlatırsın:)
Ay yeni gördüm canım. Evet ayni değerdeyiz. Varsak şifa hast. Gidiyorum, sen nerde doğum yaptım canım. Allah analı babalı büyütsün.bu arada genel anestezi olsun. Ben macera adamı değilim Korkağım.
Genel anestezi ile iki kere sezeryan oldum korkulcak bişey yok,damar yolu açılıyor bayıltıcı ilaç ordan veriliyor saniyeler içinde bayılıyorsunuz ve uyanıyorsunuzAy yeni gördüm canım. Evet ayni değerdeyiz. Varsak şifa hast. Gidiyorum, sen nerde doğum yaptım canım. Allah analı babalı büyütsün.bu arada genel anestezi olsun. Ben macera adamı değilim Korkağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?