Sezeryan doğum

Evet 1 2 gun zor geçiyor ama dayanamayacak gibi degil kendinizi korkutmayin

Ben ruyamda aglarken dikislerimin acilip kanadigini bile gordum cok korkunctu ben ameliyat sonrasi agridan korkuyorum cok agriyosa hasta bezini nasil giyebilirim ya da pijamami

Ben ruyamda aglarken dikislerimin acilip kanadigini bile gordum cok korkunctu ben ameliyat sonrasi agridan korkuyorum cok agriyosa hasta bezini nasil giyebilirim ya da pijamami

başa gelince RABBİM güç veriyor korkmayın..
bn ıkı defa ameliyat oldum..
evt zor oluyor ama elinden ne gelir.. dua et..ferah olmaya çalış..

Evet tabi ama basa gelmedigi icin korkuyorum ben birazda ilk defa kesilmenin verdigi endise bu

korkmak doğamızda var..haklı endişeler bunlar..ameliyat değil sonrası korkutur ınsanı..

ama ınanın oyle gunlercede ağrımıyor..
yan yatamıyorsun dık yürüyemiyorsun vb şeyler 3 haftada ortadan kalkıyor tamamen..
benım oyleydı..

tüm bunlar kadar moral önemli..sıkmayın canınızı..

Evet sonrası korkutuyor zaten beni en çok o narkozdan uyandığındaki ağrı nasıl bi ağrı bilmemek aslında cesaretim olsa ameliyathane konusunda epidural ya da spinal olur o ilk en yoğun ağrıları çekmem ama malesef ameliyat fikri bile çok ürkütücü gelirken onları olamam

uyandığında zaten ağrı kesıcilerin yapılmış olacak..o an halsizlik ve bulanık görme oluyor..bulanık görme ameliyatta göz kapağına sürülen jelden oluyor..korkma sakın göremiyorum dıye :) bana öyle olmuştu ılkinde :)

ameliyattan sonra saatler ilerlediğinde gaz ağrısı oluyor..o an içinde bırşey yürüyor sankı..afedersın ama o da çıkıp gıdene kadar :)

gelip geçici hepsi..sıkma canını bunlarla..

evladın olacak yanında..

Yok ben ona takilmiyorum anesteziste guvenmem gerekiyo o konuda doktoruma guvendigim icin anesteziste de guvenicem cunku hastane doktoru degil benim doktor muayenehanesi var bursadaki ilk dogum hastanesini kuranlar arasinda kendisi fazla yorum yok hakkinda cunku kendini isine adamis biri anladigim kadariyla o yuzden ona guveniyorum ama eli nasil cok bilmiyorum gidenlerde memnun kalmadim diyene rastlamadim ben sadece teferruatlafi cok buyutuyorum gozumde agri cok yogun olursa hasta bezini nasil kullancam ilk gunler kanama cok oluyomus bide kalkmak zor oluyomus kalkmak dikisler yuzunden mi zor oluyo diye kararsizim agri pompasi taktirsammi diye dusunuyorum hani ben katlanilmaz agrilardan korkuyorum bi de ailemin yanina kac gun sonra gidebilirim diye dusunuyorum

Bi de hastane ortami beni geriyo

anestezist büyük şans ameliyatlarda..ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun..

herkeste kanama çok olmuyor..bünyene bağlı..

kalkmak narkoz sersemliği,bulantı ve tansıyon düşüklüğünden zorlaşıyor..

bn 5 kat merdıven çıktım mecbur kaldım.. hastaneden çıktığımda..

ALLAH yardımcımız olsun..

Sonda acıttı mı

canım benim sezryan bir ameliyat..
bu nedenle en önemli unsur seni ameliyata hazırlyacak olan anestezi uzmanın!
eğer anestezinde sorun olmazsa ne ağrın olur ameliyat sonrası ne acın
hemde çabucak toparlarsın..
sondaya gelince ben doktorumdan rica etmiştim anestezi yapıldıktan sonra taktılar bana sondayı : ))
anlamadım hiç..
sonrada epiduralin etkisi geçip tuvaletini yapabilecek duruma geldiğinde çıkartıyorlar çıkışı anlaşılmıyor pek : ))

Epidural biraz cesaret işi benim için çünkü ben büyük ihtimal heyecanımı kontrol altına alamıcam sizin anestezi uzmanınız kimdi

Bende dr ye dedim bayıldıktan sonra yakın sondayı diye bana bakarız konuşuruz dedi kabul etmezse başka hastaneye giderim.gerçekten korkulu rüyam.

Kabul etmeme imkanı yok inanki şuan çok saçma şeyleri düşünüyosun onlar canını yakmıcak ne damaryolu ne sonda sen eli iyi olan bi doktor ve iyi bi anestezi uzmanı bul kilit noktası burası teferruatları gerçekten takmıcaksın herşey doktorlarda bitiyo inan diğerlerini takmanın saçma olduğunu görüceksin hayatını zehir etme bu haftaların bidaha gelmicek keyfinş çıkar zaten ilerleyen aylarda bol bol düşünceksin benim 3 haftam kaldı mesela titriyorum bazen hastane ortamını düşününce ama diğer yandan da zaten suan oturup kalkarken sorun yaşıyorum olshn bian önce şu ameliyat diyorum

İnşallah canım hayatımız boyunca hiç iğne yemiceğimizin garantisi yok emin ol bir buçuk ay sonra ben iyileşmişken sen dikişleri düşünmeye başlıcaksın o yüzden bu zamanının tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…