Evet 1 2 gun zor geçiyor ama dayanamayacak gibi degil kendinizi korkutmayinCanim igne diyince benimde elim ayagim titriyo ama dogum bu kolay degil hani dikislerin acicak rahmin kasilicak haliyle ilk bikac gun agir kanaman olucak sondayi uyutulunca takmalarini isteyebilirsin ama damaryolu acmadan ilaci vermeden uyutamazlar seni ayaga kalkarken basin doncek gaz cikarana kadar gaz agrisi cekceksin bunlari suan dusunme inan gunler daha da zorlasiyo ben cok dusundum simdi 34. Haftadayim damar yolu sonda bunlar en kolayi dikis gormesende bi cizgi olcak o dikis ve kanamaya takigim suan ruh halimiz inan cok degisken her hafta ayri bisey dusunuyoruz
Ben ruyamda aglarken dikislerimin acilip kanadigini bile gordum cok korkunctu ben ameliyat sonrasi agridan korkuyorum cok agriyosa hasta bezini nasil giyebilirim ya da pijamami
Evet tabi ama basa gelmedigi icin korkuyorum ben birazda ilk defa kesilmenin verdigi endise bubaşa gelince RABBİM güç veriyor korkmayın..
bn ıkı defa ameliyat oldum..
evt zor oluyor ama elinden ne gelir.. dua et..ferah olmaya çalış..
Evet tabi ama basa gelmedigi icin korkuyorum ben birazda ilk defa kesilmenin verdigi endise bu
Evet sonrası korkutuyor zaten beni en çok o narkozdan uyandığındaki ağrı nasıl bi ağrı bilmemek aslında cesaretim olsa ameliyathane konusunda epidural ya da spinal olur o ilk en yoğun ağrıları çekmem ama malesef ameliyat fikri bile çok ürkütücü gelirken onları olamamkorkmak doğamızda var..haklı endişeler bunlar..ameliyat değil sonrası korkutur ınsanı..
ama ınanın oyle gunlercede ağrımıyor..
yan yatamıyorsun dık yürüyemiyorsun vb şeyler 3 haftada ortadan kalkıyor tamamen..
benım oyleydı..
tüm bunlar kadar moral önemli..sıkmayın canınızı..
Evet sonrası korkutuyor zaten beni en çok o narkozdan uyandığındaki ağrı nasıl bi ağrı bilmemek aslında cesaretim olsa ameliyathane konusunda epidural ya da spinal olur o ilk en yoğun ağrıları çekmem ama malesef ameliyat fikri bile çok ürkütücü gelirken onları olamam
Yok ben ona takilmiyorum anesteziste guvenmem gerekiyo o konuda doktoruma guvendigim icin anesteziste de guvenicem cunku hastane doktoru degil benim doktor muayenehanesi var bursadaki ilk dogum hastanesini kuranlar arasinda kendisi fazla yorum yok hakkinda cunku kendini isine adamis biri anladigim kadariyla o yuzden ona guveniyorum ama eli nasil cok bilmiyorum gidenlerde memnun kalmadim diyene rastlamadim ben sadece teferruatlafi cok buyutuyorum gozumde agri cok yogun olursa hasta bezini nasil kullancam ilk gunler kanama cok oluyomus bide kalkmak zor oluyomus kalkmak dikisler yuzunden mi zor oluyo diye kararsizim agri pompasi taktirsammi diye dusunuyorum hani ben katlanilmaz agrilardan korkuyorum bi de ailemin yanina kac gun sonra gidebilirim diye dusunuyorum
Bi de hastane ortami beni geriyo
Sonda acıttı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?