sırf iğneden korktugundan dolayı mı sezeryan ıstıyorsun, yoksa dogumdan mı?
o iğneyı defalarca yapacaklar gebelık surecın boyunca :=)
Ertuğrul hocaya 1 kere gittim hic ulgilenmedi, fatma kubraya gidicem, sagolasin canım.Ertugrul akdas vardi orda bikac defa gtmistim snra memnun kalmadm degistirdim iki dogumumuda ofmde yaptim ben ilk doktorum tayini egitim arastirmaya cikti ikincide bsska doktra gttim .
Kesinlkle genel ol spinalden ilkinde bisey olmamisti ama ikincisinde acayip bas agrisi cektim 4 gün iskence gibiydi allahim düsmanima yastmasin tuvalete aglayarak gttigimi hatrliyorum.
Kafam kalkmiyodu.
Öyle böyle bi agri degil bu dayalnmaz bi agri delirtir adami dikislerimi bile unutmustum kafamin agrisindan.
Tskr ederm bu arada allah senide biran önce kurtarsin yavruna kavsmayi nssip etsin insllah
işte sezeryanla bıtse iş. sezeryanda 1 iğneHepsinden korkuyorum
agrı kesıcılerı popodan mı vuruyorlarElden damar yolu açıyorlar o elinde iki gün kalıyor ordan bayılıyorsun Sonra zırt pırt ağrı kesiciler popodan vuruluyorsun öyle kolay değil doğum yapmak sezeryan da olsan çok zor Allah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin doğum günü gelince hepsinin üstesinden gelirsin Allâh güç veriyor tek iğne ile kurtulamazsin bunuda bil iki sezeryan oldum ben
ben genel için dıyorsun sandım.İlkini popodan vuruldum baldır kısmından Epidural sırtta bir tel takmislar kendin vuruyorsun bi saate bir degisikti
Beni aynen oyle bayilttilar agzima o maskeden yerlestirdiler 1 2 3 sanırım 4 tu gittim korkma bebegini kucagina alacaksın endiselenme inşallah sag salim kavusacaksiniz bende cok gergindim ayaklarim titriyordu sedyede ameliyathaneye giderken ama bunlara değiyor sonuçNarkoz ne igneylemi yoksa maske takip mi bayılticak tv lerdeki gibi
Sonda igne gibi birsey ve idrar yoluna takiliyor cok az acıyor sonra aci olmuyor o kadar garip ki cisini yaparken hicbirsey hissetmiyorsun bunlarina kafana cok takmaKızlar sonda nasıl bişey takarken acıtıyor mu
Damaryolu benim elimin üstünden açıldı sanirim ameliyathane de açılmıştı biraz acimistiİğne olayına alış bence canım çünkü sezaryenden önce genellikle bişey yememen için serum veriyolar bi gece önce hastaneye yatıyosun saatine göre de ameliyata alıyolar bende daha bilmiyorum damar yolu nasıl açılıyo o iğne hep kolda mı kalıyo ürküyorum. Bu arada uyuman için önce iğne yapıyolar eskisi gibi öyle maskelerle uyutmuyolar sonuçta 20 - 50 dk arası sürcek bi operasyon bu saatler sürmicek o maske daha kötü inan o yüzden kan aldırmalarla iğneye alış
Sağol canım da aklıma gelince elim ayağım titriyorSonda igne gibi birsey ve idrar yoluna takiliyor cok az acıyor sonra aci olmuyor o kadar garip ki cisini yaparken hicbirsey hissetmiyorsun bunlarina kafana cok takma
Dediğim gibi cok az oyle dayanilmayacak bir aci degil zaten hemsireler yardimci oluyor sakinlestiriyor şimdi acir falan seklinde bilgi veriyor takarkenSonda acıttı mı
Hayir hayir oyle düşünme sakin ol suan daha cok erken zamani gelince bunlari hic gozun görmeyecek bi an evvel bebegini kucağına almak için herseye katlanacaksin gozunu bile kirpmadan rahat ol bunlari dusunup kendini germe herkes nasil dogurduysa sende o sekilde Allah in izniyle sag salim bebegine kavusacaksinSağol canım da aklıma gelince elim ayağım titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?