Sezeryan doğum

Ertuğrul hocaya 1 kere gittim hic ulgilenmedi, fatma kubraya gidicem, sagolasin canım.

Elden damar yolu açıyorlar o elinde iki gün kalıyor ordan bayılıyorsun Sonra zırt pırt ağrı kesiciler popodan vuruluyorsun öyle kolay değil doğum yapmak sezeryan da olsan çok zor Allah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin doğum günü gelince hepsinin üstesinden gelirsin Allâh güç veriyor tek iğne ile kurtulamazsin bunuda bil iki sezeryan oldum ben

agrı kesıcılerı popodan mı vuruyorlar

İlkini popodan vuruldum baldır kısmından Epidural sırtta bir tel takmislar kendin vuruyorsun bi saate bir degisikti

Genel için popodan ben iki tane oldum Epidural sezeryan daha zordu sırtında tel var kendin yapıyorsun ağrı kesici uyanıksin hep genelde kendine gelmen zaman alıyor

İkiside zordu benim için ikincisinde oğlum 2 yaşındaydı çok yordu beni kanadı dikiş yerim estetik dikişli izi kalmıyor

valla hiç korkmayın sezeryandan eğer zorunlu iseniz bu sizin için daha iyi olacaksa olun doktorunuzu düzgün seçin ve hastane ortamında olun öpüldünüz...

İğne olayına alış bence canım çünkü sezaryenden önce genellikle bişey yememen için serum veriyolar bi gece önce hastaneye yatıyosun saatine göre de ameliyata alıyolar bende daha bilmiyorum damar yolu nasıl açılıyo o iğne hep kolda mı kalıyo ürküyorum. Bu arada uyuman için önce iğne yapıyolar eskisi gibi öyle maskelerle uyutmuyolar sonuçta 20 - 50 dk arası sürcek bi operasyon bu saatler sürmicek o maske daha kötü inan o yüzden kan aldırmalarla iğneye alış

Narkoz ne igneylemi yoksa maske takip mi bayılticak tv lerdeki gibi
Beni aynen oyle bayilttilar agzima o maskeden yerlestirdiler 1 2 3 sanırım 4 tu gittim korkma bebegini kucagina alacaksın endiselenme inşallah sag salim kavusacaksiniz bende cok gergindim ayaklarim titriyordu sedyede ameliyathaneye giderken ama bunlara değiyor sonuç

Damaryolu benim elimin üstünden açıldı sanirim ameliyathane de açılmıştı biraz acimisti

Sağol canım da aklıma gelince elim ayağım titriyor
Hayir hayir oyle düşünme sakin ol suan daha cok erken zamani gelince bunlari hic gozun görmeyecek bi an evvel bebegini kucağına almak için herseye katlanacaksin gozunu bile kirpmadan rahat ol bunlari dusunup kendini germe herkes nasil dogurduysa sende o sekilde Allah in izniyle sag salim bebegine kavusacaksin

Canim igne diyince benimde elim ayagim titriyo ama dogum bu kolay degil hani dikislerin acicak rahmin kasilicak haliyle ilk bikac gun agir kanaman olucak sondayi uyutulunca takmalarini isteyebilirsin ama damaryolu acmadan ilaci vermeden uyutamazlar seni ayaga kalkarken basin doncek gaz cikarana kadar gaz agrisi cekceksin bunlari suan dusunme inan gunler daha da zorlasiyo ben cok dusundum simdi 34. Haftadayim damar yolu sonda bunlar en kolayi dikis gormesende bi cizgi olcak o dikis ve kanamaya takigim suan ruh halimiz inan cok degisken her hafta ayri bisey dusunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…