sezeryan doğumdan sonra tekrar hemen hamile kalan var mı ????

ceylansever

Alyaİncim'm melek kızım..
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
52
45
88
32
28 haftalk bebeğmi emr nednyle sezeryan oldum bebeğm malesef bi gün sonra vefat etti ikinciyi hemen istiyorum fakat dikişlerm açılır mı die korkuorm bu konuda deneyimi olan varsa yardmcı olsn ltfen ??

Canım basn sagolsn Rabbim yardmcn olsun ben yeni doğum yaptım ve dr iki sene doğum yasak dedi demekki anca toparlanyor bence acele etme canm hayrlsyla olur yine içini ferah tut

bna da 9 ay ddi ama bi an önce olsn istiorm kafamı dagtmam lazm yoksa kafayı yicm

banada dr um 2 sene korun hamile kalırsan zor olur demişti dikişler açısından . ama seninki farklı bi durum allah hayırlısını nasip etsin

Merhaba 5 mayısta 28 haftalik erken doğum yaptım... bebegim 5 gün dayanabildi ve kaybettim.. Doktorum en az altı ay beklememi söyledi. .3 ayı geçti. .kaldı 3 ay inş süre dolduğunda hemen gebe kalabilirim... Bu üzüntüyü ancak yeni bir bebek yok eder... her gün Ağlıyorum...Bu moral bozukluğunda inş gebelik zor olmaz
banada dr um 2 sene korun hamile kalırsan zor olur demişti dikişler açısından . ama seninki farklı bi durum allah hayırlısını nasip etsin

• Beğen
Reactions: nix
Merhaba 5 mayısta 28 haftalik erken doğum yaptım... bebegim 5 gün dayanabildi ve kaybettim.. Doktorum en az altı ay beklememi söyledi. .3 ayı geçti. .kaldı 3 ay inş süre dolduğunda hemen gebe kalabilirim... Bu üzüntüyü ancak yeni bir bebek yok eder... her gün Ağlıyorum...Bu moral bozukluğunda inş gebelik zor olmaz
Cnm ya bn de 26 mayısta 28+2 haftalk kizimi getrdm dünyaya bnm meleğim 21 saat dayanabildi 3 ay oldu bn hiç korunmadm ama henüz kalamadım çabuk hamile kalamadgm içn hc kornmyrm.. çok zor ewladimi düşünmediğim bir günüm bile olmadı ins Rabbim hayrlsiyla tekrar gebeliği tattirir ve bebeklerimizi sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip eder Rabbim bir daha ewlat acisi vermesin ne bna ne başkasına düşmanıma bile vermesin :(

Cnm ya bn de 26 mayısta 28+2 haftalk kizimi getrdm dünyaya bnm meleğim 21 saat dayanabildi 3 ay oldu bn hiç korunmadm ama henüz kalamadım çabuk hamile kalamadgm içn hc kornmyrm.. çok zor ewladimi düşünmediğim bir günüm bile olmadı ins Rabbim hayrlsiyla tekrar gebeliği tattirir ve bebeklerimizi sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip eder Rabbim bir daha ewlat acisi vermesin ne bna ne başkasına düşmanıma bile vermesin :KK43:
Benim doktorum ısrarla altı ay diyor çildirtiyor beni...bende kolay kalmiyor um hamile..Eylül gibi birakicam korumayı. ..beş ay gecmis olucak

Benim doktorum ısrarla altı ay diyor çildirtiyor beni...bende kolay kalmiyor um hamile..Eylül gibi birakicam korumayı. ..beş ay gecmis olucak
Bnmki de en az 9 ay ddi ama başka doktra cktm iki ay olmuştu doğm yapali o da normalde en az 6 ay diyoruz ama kaldıktan sonra alacak halimiz yok ddi kazayla hemen kalanlarda var ddi madem korunmiycan folik asit başla ddi ama bn 3. Adetimi oldm hala tık yok annem sakın korunma ölen çocuğun tek bacağı icerde kalirms ddi yani hemen kalırsın anlamında ama yok kalamiom işte nie korunym hem bn kendmi hazır hissediorm bu yürek acısı bni mahvediyor

Back
X