Bende inanıyorum herşey hepimiz için güzel olacak. Yaşadığımız bu acı olaylar bize maalesef kötü de olsa tecrübe kazandırdı. Şimdi daha bilinçliyiz Dr larımız da ona göre önlem aldı. Hepimiz için daha güzel olacak herşey.Aynı şeyleri yasamisiz canım maalesef. Ben de bebeğimi kaybetmeden 4 gün önce hareketlerini hissetmiyorum diye gittim. Hiç bir problem çıkmadı. Fetal gerilik bile çıkmadı... Herşey normal son haftalarda azalır hareketler dedi ve 4 gün sonrası için de kontrole çağırdı. Kontrolde de zaten kaybettiğimi öğrendim hen de daha çok yeniymis 12 saat falan olmuş dediler.... Rabbim bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlısıyla da alacaksın ben inanıyorum.
Sen de güzel düşün iyi düşün tüm iyi düşüncelerin de bebeğine geçsin :) O da bırakmasın annesini...
Bende pıhtılaşma var kilosu da gerideydi oğlumunKızlar bişey merak ediorum. Kan pıhtılaşma olan arkadaslarıma sormak istiorum. Bebeginizin bu durumumda yinede normal bir kiloyamı sahipti yoksa kilosu düsükmüdü?
Ben 40.haftada dogum esnasında kaybettim bebegimi ama suan yaptırdıgım testlere göre bende bidaha hamile kalırsam iğne vurulmam gerekio. Kızım 4kilo dogdu ama kan pıhtılaşması olsaydı kilosu daha düsük olmazmıydı diye merak ediorum? Bu yüzden aklıma takıldı sormak istedim
Keşke teselli edecek cümleler olsa ama bu acının yanında söylenen her cümle boş. Ben psikolojik destek aldım kaybettiğim dönemde biraz da olsa faydasını gördüm. Sana da tavsiye ederim.Melek anneleri; ben çok özledim Oğlumu.gün geçtikçe özlemim artıyor.dayanmak çok zor geliyor napıcaz biz böyle. Elimdeki fotoğraflarına bakıyorum sürekli. Ağladığında çektiğim videolar var.uyurken,kucağımda huzurla uyurken bikaç video çekmiştim onlara bakıyorum .sesini duydukça kalbime Bıçak saplanıyor. Bi videoda eşimin kucağında.esim koltuğa koysam birsey olurmu rahat edemezse diyor ama şimdi minik bedeni toprağın Altında.adını toprak koydum meleğimin toprak olacağını bilmeden
En iyi siz anlarsınız beni .anlatmama gerek bile yok.aynen öyle keske olsa bi tesellisi.pskolojik destek almak istedim açıkcası ama hemen ilaca yönlendirirler diye gitmedim .ilaç alırsam gebe kalamam . Allah'ım yardım etsin sabır versinKeşke teselli edecek cümleler olsa ama bu acının yanında söylenen her cümle boş. Ben psikolojik destek aldım kaybettiğim dönemde biraz da olsa faydasını gördüm. Sana da tavsiye ederim.
Canım birbirimizi en iyi bizler anlarız. Böyle inişler çıkışlar olcak bu çok normal. Ağlamak geliosa içinden ağla, bastırma bu duygularını. Aynı şekilde gülmek istiosan gül, yanlış yaptığını düsünme. Eger bu duygularına izin vermezsen, ilerde beklemediğin bir anda cok daha yoğun ortaya cıkar. Tıpki suyun üstünden balonu suya bastırmaya calışmak gibi. Sen nekadar bastırırsan bastır o yine su üstüne çıkcak. Bizim yapmamız gereken bu acıyla yaşamayı ögrenmek. Hic bir zaman aklımızdan silemeyiz yavrularımızı, olayları, yasananları. Ama allaha tevvekül ederek hamd olsun diye devam etmek zorundayiz. Icimiz kan aglio, yüregimiz icimize sigmio, duygularimiz cok yogun, kalbimiz kac parcaya bölündü. Cok zor bir sinavdan gecioruz ama ben inaniorum bunun sonu cok güzel olcak. Simdi kalk gök yüzüne bak istedigin kadar agla ve bebeginin EN GÜVENILIR yerde oldugunu düsün. O seni görüo ve orda sanada bir yer hazirlio.En iyi siz anlarsınız beni .anlatmama gerek bile yok.aynen öyle keske olsa bi tesellisi.pskolojik destek almak istedim açıkcası ama hemen ilaca yönlendirirler diye gitmedim .ilaç alırsam gebe kalamam . Allah'ım yardım etsin sabır versin
Ne kadar güzel anlatmışsın arkadasım.öyle zor bi sınavdayız ki Allah'ım sabrından versin bize.Canım birbirimizi en iyi bizler anlarız. Böyle inişler çıkışlar olcak bu çok normal. Ağlamak geliosa içinden ağla, bastırma bu duygularını. Aynı şekilde gülmek istiosan gül, yanlış yaptığını düsünme. Eger bu duygularına izin vermezsen, ilerde beklemediğin bir anda cok daha yoğun ortaya cıkar. Tıpki suyun üstünden balonu suya bastırmaya calışmak gibi. Sen nekadar bastırırsan bastır o yine su üstüne çıkcak. Bizim yapmamız gereken bu acıyla yaşamayı ögrenmek. Hic bir zaman aklımızdan silemeyiz yavrularımızı, olayları, yasananları. Ama allaha tevvekül ederek hamd olsun diye devam etmek zorundayiz. Icimiz kan aglio, yüregimiz icimize sigmio, duygularimiz cok yogun, kalbimiz kac parcaya bölündü. Cok zor bir sinavdan gecioruz ama ben inaniorum bunun sonu cok güzel olcak. Simdi kalk gök yüzüne bak istedigin kadar agla ve bebeginin EN GÜVENILIR yerde oldugunu düsün. O seni görüo ve orda sanada bir yer hazirlio.
Ben simdi kizimin mezarina gidiorum hepimize sabir diliorum.
Bugün eşim bana aceba bi yerde hatamı yaptıkda allah bizi böyle cezalandırıo diye sordu. Dedimki eger bu bir ceza olsa allah bizi neden cennetle mükafatlandırsın. Neden yavrumuza zarar gelmeden günah bulaşmadan yanına alsın. Bu bize sunulan cok büyük bir hediye ama canımız yandıgı icin, gözlerimizde bir perde oldugu icin bunu suan göremioruz. İnsanoglu böylemiş, herseye bir cözüm ararmıs, her soruya bir cevap ararmış. Biz böyleyiz, bazı seyleri anlayamıoruz diye takılıp kalıoruz çıkamıoruz icinden. Hayırlısı böyleymiş diyip hamd etmek lazım.Ne kadar güzel anlatmışsın arkadasım.öyle zor bi sınavdayız ki Allah'ım sabrından versin bize.
Folik asit kullan derim cnm. Hamilelikden 3ay önce önerio doktorlar ama simdiden kullansan zararini görmezsin vitamin sonuctaBen bugün decavit ve solar kan ilacı aldım şimdiden depolansın diye ekstra folik asit almama gerek var mı sizce
Folik asit kullan derim cnm. Hamilelikden 3ay önce önerio doktorlar ama simdiden kullansan zararini görmezsin vitamin sonucta
Vücut zaten fazla gelen vitamini atıo idrarla birlikteDecavit multivitamin ve mineral olarak geçiyor acaba yetersiz mi kalır çok hap içicem ağır gelmesin
Vücut zaten fazla gelen vitamini atıo idrarla birlikte
Olsun canim iyi olunda yazmasanda ilur simdu sana ihtiyaci olan bi minik var Allah sana bagislasin yavrunu saglicakla buyut yavrunuAmin cnm merak etmeyin çok iyiyiz fazla giremiyorum nete lütfen yanlış anlamayin inşallah toparlaninca daha çok yazcam allahım hepimize evlat sevgisini tatdirsin inşallah amin
Mervecim sen bi doktora gidip test yaptin mi ? Kan pihtilasmasi var mi diye lutfen testlerini yapmadan tekrar hamilelik dusunme bak burda karninda kaybeden bi cok kiside pihtilasma cikmis. Allah ayni acilari gostermesin. Eger varsa bu durum sendede problem yapar ilerde kalbine Allah korusun beynine zarar verir o yuzden hem kendin hem yeniden dogucak bebegin icin lutfen gerekli testlerini yaptirBen bugün decavit ve solar kan ilacı aldım şimdiden depolansın diye ekstra folik asit almama gerek var mı sizce
Terapiste gittim ben. İlaçlı tedavi yapmıyor. Konuşarak ve EMDR diye bi yöntem kıllanıyordu benim gittiğim. Yöntemi internetten bi araştır istersen sana faydası olacağını düşünürsen başla.En iyi siz anlarsınız beni .anlatmama gerek bile yok.aynen öyle keske olsa bi tesellisi.pskolojik destek almak istedim açıkcası ama hemen ilaca yönlendirirler diye gitmedim .ilaç alırsam gebe kalamam . Allah'ım yardım etsin sabır versin
merve100 canim gecmisine baktim emin olmak icin bebegini neden kaybetmistin diye bi sayfada payladtigin olum rapirunu gordum ne olur acini hafifletmek icin acele efip tekrar ayni acilarla sarsilma anladigim kadariyla bebegin gelusiminde gerilik varmis ve plesanta bozuklugu yaziyor bence bunlarin nedenini arastir once elbeteki tasadiklarimiz Allahin takfiri ama sen onlemini bu defa al ve ona sigin. Bazen ankamiyoruz ama yasanilan bu olaylarda annedeki hi rahatsizlik ortaya cikiyor. Bu sayede onlemler aliniyor lutfen arkadaslar ben pek bilmiyorum uc doktora gittim hic biri bana pihtilasma testi yaptirmadi. Mervenin yazdiklarindan anlafigim bi an once hamile.kalmak istemesi o yuzden boyle israrla lutfen onlem al diyorum. Sizlerde yol gosterirseniz sevinirim
merve100 buraya yazdıklarını takip ettiğim kadarıyla tekrar hamilelik düşünmeye başlamışsın bu çok güzel kendini psikolojik olarak hazır hissetmen ama fiziken de hazır olman lazım Allah korusun yeniden büyük bir yıkım yaşamamak için. 29 ekim 2014 de kaybettim oğlumu. Bir çok araştırma şu bu derken kan pıhtılaşması çıktı bende ve şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 25 haftalık hamileyim.
Öncelikle tabiki de Allah'a emanetiz Allah korusun ama tedbir de almadan tekrar hamilelik düşünme derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?