• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

calakan sende bendensin demek :) doktoru sezeryan yapmayalım 3 hakkın var 1 hakkın gitti bile değmişti ben hep ağlıyordum 3 çoçuğum olsun istiyordum die:( bi tanesini bile görmeden bunu düşündüm ama sonra araştırdım ki böle kayıp durumlarda türkiyede de 4. cüye izin veriyolar almanyada sayı daha da fazla..

inşallah dileklerimiz olur canım yaa ama benimki 5 olcak sanırım :17:

ayşem nasılsın kıyamam ya üzülme ne olur şimdi ne söylesem seni teselli etmez biliyorum ama bebeğini düşün yine de yeni bi bebek iyi gelicektir die düşünüyorum doğum yapınca anlarsın ancak bunu küçücük yumuk yumuk ellerini sevmek çok başka olur. hem olmadı 8e kadar sezeryane izin veriyorlar :9: sıkma canını sen

canim bende öyle düsünüyorum ama bebek gelene kadar 4 ay var ben 4 ay ne yapcam...aldiklarim beni cok üzüyor keske hicbirsey almasaydim...

8 mi??? kim dedi onu kız :)[/QUOTE

çok araştırdım bu konuyu ya canım yurt dışında izin veriyorlarmış e orada olduğuna göre mecbur kalırlarsa buradada yapalar dimi :9:
ben hep 4 çocuğum olsun isterdim tabi ilk sezeryanım karambole gittiği için inşallah sağlıklı doğum yaparsam 5 sezeryan olmuş olacak o yüzden araştırdım durdum :37:

doktorum banada 5 sezeryana kadar yapildigini söyledi... benim 3. sezeryanim olacak...

inay
bende seni ve kizini görmek istiyorum: nasil görecegim....

eve ultrason aleti alıcaz :)
bizi paranoyak yapan kader utansın:)
evet dün konuştuk beraber alıcaz:9::9: her akşam da yatmadan dinleyeceğiz kalp atışlarını:9::9: sonra da tımarhaneye yatmayı planlıyoruuuuz:9::9:
ha ha ha ha (gülen yüzlerden olmadığı için mecburen böyle yapmak zorunda kalıyorum) kayışı kopmuş motor? çok güldüm yaaaa
:9::9:ben senin yerine yaptım kuzum gülen suratı. daha ziyade senin değil de benim kayış kopmuş gibiydi:52::52:
CANIM, dün doktoruma gittim. Bana bu sonuçlarla hangi doktora gidersem gideyim bana folbiol ve aspirin verileceğini söyledi. o bunları bana bu gebeliğimde de vermişti zaten.bana geriye dönme dedi. bundan sonrasına bakalım dedi. tam 4 ay oldu benim.ve artık bekleme bırak dedi. 24 kasımm...... doktorum bana artık dedi. sezeryanım dedim bir şey olmaz mı dedim ki bu benim 2.sezeryanımdı. hiç bir şey olmaz benim öyle çok hastam varki.1 yıl sonra tekrar doğurttuğum dedi. sen rahat ol.gebe kaldıktan sonra ne gerekiyorsa o zaman testlerini yaptıralım dedi. şimdi folbiolu 2 ye çıkar günde 1 aspirin iç dedi. valla ben bırakıyorum.. zaten sanki hemen hamile kalacakmıyım.
ama ben yinede iyi bir hemotoloğa gideceğim. ve diğer pıhtılaşma testlerinide yaptıraağım. trombofili panelinide. bir türlü içim rahat değil kızlar....
hayırlısı olsun hakkında canım. allah inşallah bi an önce kavuştursun bebeğinle seni...
canım ameliyata gerek kalmamasına sevindim dahada iyi olur inşallah hormon bozukluğuda kolay bi tedavi sanırım. evt biz bu ay denedik 28 mayısı bekliyorum bakalım şuan bile test yapmamak için zor tutuyorum kendimi :9:
hı hı, ilaç içeceğim galiba. hadi hakkında hayırlısı olsun kuzum. test yapma bekle. hatta doğaya da dedim kalbi atana kadar bekle dedim. ama muhtemelen ikiniz de beklemeyeceksiniz:9::9:

canim bende öyle düsünüyorum ama bebek gelene kadar 4 ay var ben 4 ay ne yapcam...aldiklarim beni cok üzüyor keske hicbirsey almasaydim...

ah o aldıklarımız varya benim herşeyim hazırdı beşiğinden biberonuna mavi mavi ne tatlı şeylerdi hepsi annemde duruyor atsam atamam göz ucuyla bile olsa bakamıyorum kimselere veremem.. çok iyi anlıyorum seni kayınvaldene ver saklasın senin evinde durmasın ama iyi tembihle kimselere de vermesin.. sen yeni bebeğine odaklan canım rabbim layık görüp vermiş üzme kendini bebeğini neolur.

[hı hı, ilaç içeceğim galiba. hadi hakkında hayırlısı olsun kuzum. test yapma bekle. hatta doğaya da dedim kalbi atana kadar bekle dedim. ama muhtemelen ikiniz de beklemeyeceksiniz:9::9:[/QUOTE]

evt canım ilaçla tedavi ediliyor bildiğim kadarıyla. nasıl bekleyeceğim ya çokkk zor beklemek her sabah diyorum yapsammı yapsammı die daha 3 gün var geçmiooo bugün yada yarın yaparım valla duramam ben. doğada mı bekliyor :46:

evt canım ilaçla tedavi ediliyor bildiğim kadarıyla. nasıl bekleyeceğim ya çokkk zor beklemek her sabah diyorum yapsammı yapsammı die daha 3 gün var geçmiooo bugün yada yarın yaparım valla duramam ben. doğada mı bekliyor :46:

yok canım doğa beklemiyor şu an da istiyorlar ya hani, o yüzden dedim. test yapmaaa bekle! daha sağlam olsun sonuç.:20::20:
inaycım günaydın. nasılsın canım? ben çoook hastayım.:2::2::2: mesjı yattığım yerden tek elimle yazıyorum o kadar yani!
doğaaa, o gün cereyanda kaldık galiba, inşallah sende yoktur bi şey?

yok canım doğa beklemiyor şu an da istiyorlar ya hani, o yüzden dedim. test yapmaaa bekle! daha sağlam olsun sonuç.:20::20:
inaycım günaydın. nasılsın canım? ben çoook hastayım.:2::2::2: mesjı yattığım yerden tek elimle yazıyorum o kadar yani!

geçmiş olsun canım bende okul yok uykucuuuuu diye yazacaktım :)) okula gidecekmisin

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

çok geçmiş olsun canım, benm de 9 gün var reglime, sabırsızlıkla bekliyorum bakalım olacak mıyım

inayım ben kaçıyorum canım. anca hazırlanırım. kolay gelsin sana da. 24 kasım ne yaptı acaba?:44::44:

Back
X