• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ah o aldıklarımız varya benim herşeyim hazırdı beşiğinden biberonuna mavi mavi ne tatlı şeylerdi hepsi annemde duruyor atsam atamam göz ucuyla bile olsa bakamıyorum kimselere veremem.. çok iyi anlıyorum seni kayınvaldene ver saklasın senin evinde durmasın ama iyi tembihle kimselere de vermesin.. sen yeni bebeğine odaklan canım rabbim layık görüp vermiş üzme kendini bebeğini neolur.

canim annemdeler... aklima gelmesi bile canimi acitiyor... hele esimin aldigi ilk elbise etiketi bile üstündeydi...besigini bile pempe almistim simdi oglanda onu nasil kullanirim sat diyorlar satamamki ne yapsam bilmiyorum...inan erkek kiyafetleri almak bile istemiyorum...kucagima alsam bebegimi duygularim degisir herserde bir hayir vardir...

dün zya çetn e gititm çok iyi bi doktor çok ilgilendi tek tek sordu anlattım çok değişik geldi şaşırdı oda anlam veremedi hiç sebebsiz die ama 1 sene beklicen dedi:( normal doğum olsaydın 6 aydan sonra korunmayı bırak derdim ama sezeryan olduğu için 1 sene dedi çok moralim bozuldu o olması gerekeni sölüyo ama ben resmen çöktüm bi 6 ay daha nası beklerimmmmmmmm:14:

dün zya çetn e gititm çok iyi bi doktor çok ilgilendi tek tek sordu anlattım çok değişik geldi şaşırdı oda anlam veremedi hiç sebebsiz die ama 1 sene beklicen dedi:( normal doğum olsaydın 6 aydan sonra korunmayı bırak derdim ama sezeryan olduğu için 1 sene dedi çok moralim bozuldu o olması gerekeni sölüyo ama ben resmen çöktüm bi 6 ay daha nası beklerimmmmmmmm:14:

tatlım hiç de bekleme derim.senin başka bir bebişinde yok.ilk sezeryanındı zaten hem nereden biliyorsun ne zaman tutacak.bırak gitsin bence. Allahımımızdan hayırlsını dileyelim.....

canim annemdeler... Aklima gelmesi bile canimi acitiyor... Hele esimin aldigi ilk elbise etiketi bile üstündeydi...besigini bile pempe almistim simdi oglanda onu nasil kullanirim sat diyorlar satamamki ne yapsam bilmiyorum...inan erkek kiyafetleri almak bile istemiyorum...kucagima alsam bebegimi duygularim degisir herserde bir hayir vardir...

kızlar. Benimde aldıklarım annemde. Benimde herşeyim pembe, mor,lila. Kimselere veremedim. Benim kız kardeşim hamileydi ya hatırlarsanız. Onun bebeğinin cinsiyeti belli oldu.bir oğlumuz daha olacak. Annem kız olursa veririz diyordu.allahım herşeyde bir hayır var.ama kimse bizi anlamıyor.benim özenipde kızıma aldığım elbiseleri başka bebekte görmek istemiyorum ki.... Içim daha mı yansın. Zaten yangınımız söndümü ki??????

tatlım hiç de bekleme derim.senin başka bir bebişinde yok.ilk sezeryanındı zaten hem nereden biliyorsun ne zaman tutacak.bırak gitsin bence. Allahımımızdan hayırlsını dileyelim.....

evt cnm ya dünden beri ressmen çöktüm muayneden bi çıkışım vardı ki sorma yani o 6 ay bana şuan 6 yıl giibi gelio o kadar emin şekilde gitmiştimki tamam korunmayı bırak der die net konuşunca kaldım öle bişi diyemedim ama sonuçta 6 ay sonra hamile kalıp sorunsuz Alalha şükür doğum yapan çok ama ne bilim ya bu doktorların da hepsi ayrı konuşuyo :( kafayı yedittircekler insanaaaaaa:(

doğacım, sen izmirdeydin değilmi. sen hangi testleri yaptırdın. nerede yaptırdın. şimdi korunma sürecini bıraktın mı.?ne kadar olmuştu senin olayın....
canım ben Ankara'dayım .bütün genetik testleri yaptırdım .benim doktor regl olur olmaz korunmayı bırak dediği için biz 3 aydır korunmuyoruz ,deliler gibi de uğraşıyoruz :)

ah o aldıklarımız varya benim herşeyim hazırdı beşiğinden biberonuna mavi mavi ne tatlı şeylerdi hepsi annemde duruyor atsam atamam göz ucuyla bile olsa bakamıyorum kimselere veremem.. çok iyi anlıyorum seni kayınvaldene ver saklasın senin evinde durmasın ama iyi tembihle kimselere de vermesin.. sen yeni bebeğine odaklan canım rabbim layık görüp vermiş üzme kendini bebeğini neolur.
ayyy ben de herşeyi almıştım hepsini ben gelmeden götürmüşler kayınvalideme 3 hurç sadece kıyafet varmış . çok görmek istiyorum ben onları ama hayal kurmak istiyorum göstermiyorlar!bi de bütün ultrason fotolarını da saklamış eşim bitanesini dün buldum bbi tuhaf oldum içim boşaldı sanki

[hı hı, ilaç içeceğim galiba. hadi hakkında hayırlısı olsun kuzum. test yapma bekle. hatta doğaya da dedim kalbi atana kadar bekle dedim. ama muhtemelen ikiniz de beklemeyeceksiniz:9::9:

evt canım ilaçla tedavi ediliyor bildiğim kadarıyla. nasıl bekleyeceğim ya çokkk zor beklemek her sabah diyorum yapsammı yapsammı die daha 3 gün var geçmiooo bugün yada yarın yaparım valla duramam ben. doğada mı bekliyor :46:[/QUOTE]
canım ben 3 aydır bu stresle yakında kapatılıcam biyerlere.bu ay da reglim bitti inşallah kaçırmadıysam çalışmalara başlıycaz bugün sonra hadi bakalım bekle bekle bekle.... inşallah senden güzel haberler alırız bu ay arkandan da ben gelirim:)

tatlım ben doğumdan sonra bisürü doktora gittim (abartmıyorum gerçekten sayamadım bile) çoğunluk 6 ay bekle dedi bi tanesi 1 sene dedi asıl benim doktorum hemen dediydi .ben işte doktora inanmayıp gezdiydim sonra dönüp dolaşıp doktoruma gittim sordum bak dedim çoğunluk böyle diyor sen niye böyle diyorsun. (benim doktor da Amerikada gazetelere falan çıkan bi adam)neyse seni yeni bi yöntemle ameliyat ettim o yüzden beklemene gerek yok dedi ( bağ dokuyla ilgili bi açıklama yaptı) .o günden sonra içim çok rahat korunmuyoruz ama olmuyor başka mesele de. bence sen ameliyatınnı yapan doktorundan eskipriz raporu iste ameliyatının detaylarını öğren ona göre de hemen başla yani ayrıca o yöntemle yapılmış olmasa bile 6 ay
diyorlar bana diyorum ya sadece bi tanesi 1 sene demişti

canim bencede bekleme ya benim ablam kalb hastasi idi 13 ay icinde iki defa sezeryan oldu... ona bastan hic cocuk doguramazsin demistiler kalbin kaldiramaz..öyle bir olduki cocuklari hemde 3 tane sapa saglam...

tatlım ben doğumdan sonra bisürü doktora gittim (abartmıyorum gerçekten sayamadım bile) çoğunluk 6 ay bekle dedi bi tanesi 1 sene dedi asıl benim doktorum hemen dediydi .ben işte doktora inanmayıp gezdiydim sonra dönüp dolaşıp doktoruma gittim sordum bak dedim çoğunluk böyle diyor sen niye böyle diyorsun. (benim doktor da Amerikada gazetelere falan çıkan bi adam)neyse seni yeni bi yöntemle ameliyat ettim o yüzden beklemene gerek yok dedi ( bağ dokuyla ilgili bi açıklama yaptı) .o günden sonra içim çok rahat korunmuyoruz ama olmuyor başka mesele de. bence sen ameliyatınnı yapan doktorundan eskipriz raporu iste ameliyatının detaylarını öğren ona göre de hemen başla yani ayrıca o yöntemle yapılmış olmasa bile 6 ay
diyorlar bana diyorum ya sadece bi tanesi 1 sene demişti

senin ameliyatın farklı olmuş ondan kendine güveniyo doktorun ama bende bu doktoru bayadır bekledim deneyimli iyi bi doktor die ama öle deyince çok üzüldümmm yinede ben bi kaç doktora daha gideyim fikir alayım diyorum off kafam çok karışıyo korkularım artıyo ne düşüncemi ne hissetceğimi bilmiyorum tek bildiğim bu özlemle beklemek kolay değil:( Allahım hayırlı zmnda nasip etsin inşş..........hepimizeeeee.........

Son düzenleme:
canim bencede bekleme ya benim ablam kalb hastasi idi 13 ay icinde iki defa sezeryan oldu... ona bastan hic cocuk doguramazsin demistiler kalbin kaldiramaz..öyle bir olduki cocuklari hemde 3 tane sapa saglam...

ah ayşem böle örnekleri görüyorum duyuyorum beklemek hiç gelmiyo içimden diğer taraftan bişi olursa beklemediğim için bide bi kat dah aüzüntü Allahım koruusn bilmiyorum ya çok ayrıntılı düşünmek iyimi kötümü bilmiyorum:( ama dünden beri çöktüm resmen:(

canım moralini bozma lütfen. neticede dayanamıyoruz hemen bebek istiyoruz ama kuzenim hemşire o da 2-3 bebeğini kaybetti ve bana "bedenine acı bari, 1yıl bekle" diyo sürekli. benim dr. o kadar yaşadığım şeye rağmen 6 ay demişti. ama aynı hastanede tanıdığımız başka bir dr. "abicim en az 1 yıl bekleyin" demişti. yani sağlıkçılar tanıdık olunca 1 yıl diyo galiba. tanımadıklarına 6 ay diyor. hı benim başıma o kadar şey gelmesine rağmen ben 1 yıl bekleyecekmiyim? tabiki hayır 10. ay bıraksam 2-3 ay denesem 1 yıl oluyor zaten. sen de öyle yaparsın. bi 3 ay daha ara verirsin. o arada tatile falan gidersin. ramazandı vs. derken.. 1-2 ay da denersen 1 yıl olur zaten canım. hiç üzülme biz neleri atlattık...
bu arada canım hakikaten doğanın dr. çok farklı bi ameliyat yapmış. yani benim sezeryanla onunki arasında dağlar kadar fark var. mesela inay da ilk bebeğinde plasenta previaymış. ama onunla da aramızda dağlar kadar fark var. yani her gebelik ve her doğum farklı oluyormuş canım. :40::40:bunlar da önemli tabi..
canım ben Ankara'dayım .bütün genetik testleri yaptırdım .benim doktor regl olur olmaz korunmayı bırak dediği için biz 3 aydır korunmuyoruz ,deliler gibi de uğraşıyoruz :)
ne işin var kıss senin burada gitsene evine:34::34::34:

canim annemdeler... aklima gelmesi bile canimi acitiyor... hele esimin aldigi ilk elbise etiketi bile üstündeydi...besigini bile pempe almistim simdi oglanda onu nasil kullanirim sat diyorlar satamamki ne yapsam bilmiyorum...inan erkek kiyafetleri almak bile istemiyorum...kucagima alsam bebegimi duygularim degisir herserde bir hayir vardir...

canım hiç biyere verme kullanmasan da kalsın dursun biyerde benimde herşeyim mavi ben kızım olsa bile kullanırım ama kimselere veremem. sen şimdi bebeğini düşün sadece inşallah sağlıkla kucağına aldığında hepsini unutursun. Allahın işine bak ya ben bir erkek bebek için neler vermezdim :< bundada bi hayır vardır canım öle düşün

ya benim doktorum neden o zaman daha 4.ayımda hamile kalırsan bi sorun olmaz devam ettiririz gebeliğini diyor gerçekten doktorlar hayretler..

ayyy ben de herşeyi almıştım hepsini ben gelmeden götürmüşler kayınvalideme 3 hurç sadece kıyafet varmış . çok görmek istiyorum ben onları ama hayal kurmak istiyorum göstermiyorlar!bi de bütün ultrason fotolarını da saklamış eşim bitanesini dün buldum bbi tuhaf oldum içim boşaldı sanki

oooo çok cesaretlisin ben annemlere her gittiğimde onların nerede olduğunu biliyorum dolabın kapağını açmadan öylece bakıyorum dolaba sadce doğumumdan 20 gün sonra falan kimse yoktu evde gittim açtım sarıldım ağladım bağırdım tek tek açtım hepsini beşiği kurulmamıştı daha dönencesi tulumları 2-3 yaşına gelene kadar giyebileceği herşey vardı sadece o gün baktım ondan sora 3 aydır açma cesareti gösteremedim göz ucuyla bile bakamıyorum o gün yoğun bi şekilde acı yaşamıştım tekrar o kötü duyguyu hissetmekten gerçekte sürekli yüzleşmekten korkuyorum....bence hiç görmek isteme ben yaşadım çok acı bi duygu bebeğini kaybettiğinin ilk duyduğun anlardaki yaşadığın acı gibi hiç tavsiye etmem. ultrason fotoları hepsi hep cüzdanımdaydı önüme gelene gösterirdim eşim almış oradan geçen ay arabanın torpidosunda bi cüzdanda saklamış tesadüf gördüm durudm şurada bi bakayım die ama cesaret edemedim yola devam ama nasıl gittim o yolu harap bi şekilde zaten acemiyim biraz yeni yeni çıkıyorum trafiğe o halde yoldan çok torpidoya baktım baktım ağlayıp durdum. senin gibi cesaretli olmak isterdim ama

canım ben 3 aydır bu stresle yakında kapatılıcam biyerlere.bu ay da reglim bitti inşallah kaçırmadıysam çalışmalara başlıycaz bugün sonra hadi bakalım bekle bekle bekle.... inşallah senden güzel haberler alırız bu ay arkandan da ben gelirim:)

ay hadi hayırlısı olsun bu haberler sevindiriyor beni. hayırlısı olsun hakkımızda hiç belli olmaz bende senin arkandan gelebilirim bizim daha ilk ayımız :emir_bebek:

Back
X