ah canım ya .ben kızımı 5 aralık 2014 te kaybettim.1 yılı geçtik ama hala hastaneden gelen çantaya hiç dokunamadım.aslada dokunamam.senin iyi cesaret.şuan 11 haftalık hamileyim.tekrar kızım olsa dahi o çantaya dokunmam.o korkumu nasıl atlatırım bilmiyorum.geçen gün çekmeceleri toplarken kullanılmayan bi çekmecenin içinde ameliyattan çıkınca anneye ve bebeğe pembe bileklik takılıyorya isimlerinin olduğu sadece benimkini buldum.öyle kötü oldumki.kızımınki nerde hiç bilmiyorum.muhtemelen o çantanın içindedir.ama dokunmaya bile korkuyorum.oğlumu unutmak mümkün mü? hayır..
dün oğlumun eşyalari kokladim .. eşim fazla koklamama izin vermedi.
ağlıycaktim. öyle kokusunu alamadim diye..
5 ay oldu. 5 gün sora neredeyse 6 ay olucak..
ikinci gebelik mi?
düşünüyorum da korkularim var içimde.. bi daha kaybedesem diye endişeye kapılıyorum.
kilo vermem lazim diyorum bide borçlarimiz var bi kapatayım sora diyorum..
nisan ayında ilk adetten sora başliycam.
yinede korkuyorum.
30 agustos zafer bayraminda kaybettim ya..
o gün idari izin var memurlara..
oğlumun mezarina gitmek isterdim eşime dedim beni 30 agustota götür diye..
hamile olursan götüremem dedi bebek etkilermiş çünkü doğru...
bakalım herşeyin hayırlısı...
Canım çok teşekkür ederim amin inşallah. Rabbim size de nasip etsin dualarimdasiniz her gece.Canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin. Sizin güzel haberleriniz bizlere de umut oluyor. En kısa ve hayırlı zamanda Rabbim bizlerin de kucaklarini boş bırakmasın inşallah.
İnşallah hamileligin de çok güzel sorunsuz geçer. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
Çok teşekkür ederim cnm bnm iyi dileklerin için. uzun zaman oldu yeni kişileri gördükçe içim gidiyor bende senin gibi bu sebepten dolayı girmez olmustum foruma. Gecen gece aklıma esti yazayım dedim bende sizleri merak ediyorum. Insallah en kisa.zamanda hepimizin Kucağı dolar.Çok sevindim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı esinle sevdiklerine buyutup yetiştirmeyi nasip etsin. Ne zamandır girmiyordum foruma yeni insanları gorunce kötü oluyorum diye. Sizleri merak etmiştim. Çok sevindim gerçekten. Adada haberdar et bizleri de.
Amin insallah çok teşekkür ederim. Insallah bu sefer kucağımda görmek nasip olur. Size de rabbim en hayırlı ve kısa vakitte nasip etsin.. :)Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin hayirli, saglikli ve omurlu olsun insallah.. Darisi basimiza
Canım benim çok geçmiş olsun. İçini ferah tut. Rabbim acil şifa versin bebeginizi size bagislasin. Hiç kendini yorma yat dinlen. Rabbim aynı acilarla sınamasın bir daha bizleri ve hiç kimseyi. Hergun sağ elini karnına koy 99 kere Allahumme Ya Mubdi diye oku. Esimde elini karnına koyup 100 defa okusun. Dualarim sizinle inşaallah herşey yoluna girer.Çok teşekkür ederim cnm bnm iyi dileklerin için. uzun zaman oldu yeni kişileri gördükçe içim gidiyor bende senin gibi bu sebepten dolayı girmez olmustum foruma. Gecen gece aklıma esti yazayım dedim bende sizleri merak ediyorum. Insallah en kisa.zamanda hepimizin Kucağı dolar.
Şu an çok riskli bir dönemden geçiyoruz kizlar dua edin bana düşük riski var 17 gündür raporluyum evde yatıyor um iğneler ilaçlar. Kesenin etrafında kanama alanı var bir ara baya büyüdü şimdi küçüldü ama bu sefer de kasilmalarim başladı. Dr baya endiseleniyor. Inşallah iyi oluruz. Rabbim hepimizin sifasini versin.
Hayırlı olsun canım sende hamileymissin şimdi okudum çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. Bende hiç bir esasına. Dokunmadim kızımın hersey besigin içinde duruyor. Çantasını bozmadı m eşyaları o heyecanla nasıl yerlestirdiysem aynı duruyor. Hiç birşey ine kiyamiyorum. Şimdi bende 13 haftalik gebeyim ama kızım aklımdan bir sn çıkmıyor. Sürekli onu hatırlayıp hastanedeki yaşadıklarım aklima geliyor Ağlıyorum insallah acilarimiz hafif ler rabbim içimize ferahlık versinah canım ya .ben kızımı 5 aralık 2014 te kaybettim.1 yılı geçtik ama hala hastaneden gelen çantaya hiç dokunamadım.aslada dokunamam.senin iyi cesaret.şuan 11 haftalık hamileyim.tekrar kızım olsa dahi o çantaya dokunmam.o korkumu nasıl atlatırım bilmiyorum.geçen gün çekmeceleri toplarken kullanılmayan bi çekmecenin içinde ameliyattan çıkınca anneye ve bebeğe pembe bileklik takılıyorya isimlerinin olduğu sadece benimkini buldum.öyle kötü oldumki.kızımınki nerde hiç bilmiyorum.muhtemelen o çantanın içindedir.ama dokunmaya bile korkuyorum.
Inşallah cnm çok sagol. Kızımın acısı gecmemisken daha bu bebeğe alışmaya çalışıyor ken bir de böyle sıkıntılar çıktı basimiza hep stres böyle bir tuhaf i m inşallah bu sefer yüzümüzü güler. Söylediğin esma yi da okucam çok sağol cnm bnmCanım benim çok geçmiş olsun. İçini ferah tut. Rabbim acil şifa versin bebeginizi size bagislasin. Hiç kendini yorma yat dinlen. Rabbim aynı acilarla sınamasın bir daha bizleri ve hiç kimseyi. Hergun sağ elini karnına koy 99 kere Allahumme Ya Mubdi diye oku. Esimde elini karnına koyup 100 defa okusun. Dualarim sizinle inşaallah herşey yoluna girer.
Teşekkür ederim bizi düşündüğün için:) tabiki Dr kontrolündeyim sürekli. Hem kendi Dr Uma gidiyorum hemde riskli gebelik uzmanına. Onların kararıyla 8. Aydan sonra çift doza çıkacak iğne.cnm bu iğnenin fazla gelme diye bir durumu olabiliyormu. doktoruna sordunmu hiç. kan sulandırıcı bunlarsonuçta. kanın fazla sulanması herhangi bir sıkıntıya sokabiliyormu,
zaten tekrar hamile kalmayı ALLAH nasip ederse, tekrar çanta nasıl hazırlanacak acaba. ben hazırlayamam,herşey mis gibi ütülü çantadaydı, özene bözene hazırlanmış, öpüp koklanıp konulmuş eşyalardıah canım ya .ben kızımı 5 aralık 2014 te kaybettim.1 yılı geçtik ama hala hastaneden gelen çantaya hiç dokunamadım.aslada dokunamam.senin iyi cesaret.şuan 11 haftalık hamileyim.tekrar kızım olsa dahi o çantaya dokunmam.o korkumu nasıl atlatırım bilmiyorum.geçen gün çekmeceleri toplarken kullanılmayan bi çekmecenin içinde ameliyattan çıkınca anneye ve bebeğe pembe bileklik takılıyorya isimlerinin olduğu sadece benimkini buldum.öyle kötü oldumki.kızımınki nerde hiç bilmiyorum.muhtemelen o çantanın içindedir.ama dokunmaya bile korkuyorum.
ben hala dokunuyorum.. dokunmasaydim o eşyalari başkasina verirdim ama kıyamadim..ah canım ya .ben kızımı 5 aralık 2014 te kaybettim.1 yılı geçtik ama hala hastaneden gelen çantaya hiç dokunamadım.aslada dokunamam.senin iyi cesaret.şuan 11 haftalık hamileyim.tekrar kızım olsa dahi o çantaya dokunmam.o korkumu nasıl atlatırım bilmiyorum.geçen gün çekmeceleri toplarken kullanılmayan bi çekmecenin içinde ameliyattan çıkınca anneye ve bebeğe pembe bileklik takılıyorya isimlerinin olduğu sadece benimkini buldum.öyle kötü oldumki.kızımınki nerde hiç bilmiyorum.muhtemelen o çantanın içindedir.ama dokunmaya bile korkuyorum.
bende hiç söylemek istemiyorum. hemde sonuna kadar:) ama tabi o mümkün değil.herkes bana yeniden bebek düşünüyormusun diye soruyor.
benim cevabim şu.
düşünmüyorum korkularim var ileriye doğru düşünürüm dedim...
çünkü hamile olduğumda kimseye sölemek bile istemiyoruım
ne zaman başlayacagimi bile sölemedim sölemiycem..
milletin dedikodusunu çikarmak istemiyorum aaa matmazel hamileymişşşşş....
bide karni burnumdayken sürekli karnima bakmalarii.. sürekli bebek ne zaman demeleri vs
hiç sevmiyorum .. bunlari duymak bile istemiyorum.
aynen zaten 5-6 aylıkken belli olmaya başliyor millet anliyor. ben sölemesem anlasinlar ama hamilemisin sen demesinler o kadar!bende hiç söylemek istemiyorum. hemde sonuna kadar:) ama tabi o mümkün değil.
zaten size birşey diyeyimmi. bence hiçbirimiz yeniden hamile olduğumuzda bebeklerimize kıyafet alamayacağız.ya gene bişey olursa korkusuyla. çünkü hepimiz son zamanlarda kaybettik. ben şahsen cinsiyetini bile öğrenmek istemiyorum .yeterki sağlıklı hayırlu uzun ömürlü evlat olsun .ben hala dokunuyorum.. dokunmasaydim o eşyalari başkasina verirdim ama kıyamadim..
seviyorum eşyalari öle güzel ki bi daha bebegimiz olursa giydirirmiyim bilmiyorum.. sonuçta oğlum giyemedi onlari... hiç giyemedi.. ikinci yavrum olursa giydirecekmiyim? sanirim giydirirdim...
ben de hiç yorum bile duymak istemiyorum. sadece içten dua etsinler o kadar. ama belkide şimdi böyle düşünüyoruz, belki hamile olursak fikirlerimiz değişir canımaynen zaten 5-6 aylıkken belli olmaya başliyor millet anliyor. ben sölemesem anlasinlar ama hamilemisin sen demesinler o kadar!
bende almiycam kıyafetler... doğum yaptığım gün eşimle görümcem alir gelir.. görümcemin zevkleri güzel yegenine en güzelini alir biliyorum:) o yüzden doğuma kadar hiç bişey almiycam.zaten size birşey diyeyimmi. bence hiçbirimiz yeniden hamile olduğumuzda bebeklerimize kıyafet alamayacağız.ya gene bişey olursa korkusuyla. çünkü hepimiz son zamanlarda kaybettik. ben şahsen cinsiyetini bile öğrenmek istemiyorum .yeterki sağlıklı hayırlu uzun ömürlü evlat olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?