- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
Keşke bir araya gelip sohbet etme birbirimizin yaralarını sarma inkanımız olsa.hepiniZi tanımak isterdim melek anneleri
Tabi çok faydası olur desteğin.belki alırım ama suan bana en iyi destek ayetler hadisler kuran okumak . Kesinlikle şanslıyız biz Allah'ın sevgili kullarıyız .sadece özlüyoruz meleklerimizi okadar.yoksa yanımızda olsa bile Rabbimin onlara sunduklarının milyonda birini veremezdik biz .Canım psikolojik destek al bence. Bak ben 2.5aydir destek alıyorum ve inanır mısın o kadar çok şey fark etti ki... Ağlama krizi geçirmiyorum artık hiç. Bitti çok şükür ağlama krizlerim. Bazen tabii ki ben de ağlıyorum ama uzun sürmüyor eskisi gibi. Hayattan tamamen kopmustum herşey boş herşey anlamsız geliyordu. Oğlum hep kotuymus beni ariyormus beni ozluyormus sürekli agliyormus gibi geliyordu. Yağmur yağdığında bile hüngür hüngür ağlardım oğlum islaniyor üşüyor diye...
Şimdi çok şükür hepsi geçti. Yasadiklarimin hepsi kader ve benim yapabileceğim hiç bir şey yok dua etmekten başka... Oğlum da olabilecek en güzel yerde beni bekliyor. Buna artık gerçekten inanıyorum ve onu düşündüğüm zaman artık hüzün değil sadece özlem duyuyorum. Anneler her zaman yavruları için en iyisini isterler ben Rabbimin de daima kullarına en iyisini verdiğine inanırım. Demek ki bizim ve meleklerimiz için en iyisi buydu. Biz şimdi acıdan anlamiyoruz ama o kadar şanslıyız ki aslında...
Ne güzel olurdu ya keske böyle bi inkanımız olsaydı.aynı sehirdemiydiniz siz .ne güzel nasip olmus GörüşmekBiz Nihanla görüştük yüzyüze de ve gerçekten çok iyi gelmişti onunla görüşmek bana. Seni gerçekten anlayan senin hissettiklerini hisseden biriyle dertleşmek gerçekten çok iyi. Keşke hep beraber böyle bir organizasyon yapabilsek...
amin canım inşallah. herşey üstümüze geliyo sanki. bütün tv dizilerinde bile herkes hamile, ya da biaynı duyguyu bende hissettim..
oğluma hamileyken burda bebegini kaybedenlerde okumuşum burda. ağlamişim sanki içime doğmuştu.. korkular başlamiştiokumamak lazim onlari tabi çok tuhaf hissettim.. oğluma bende kuran okudum. çok güzel hareketler ederdi ayni senin gibi... kaybedegimden hiç aklıma gelmezdi
şimdi oğlumla yaşit bebeklere bakiyorum benim oğlum böle yaşta olsaydi nasıl gülücük atardi dedimrabbim uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah..
istanbuldayız canım. sen nerdesin.Ne güzel olurdu ya keske böyle bi inkanımız olsaydı.aynı sehirdemiydiniz siz .ne güzel nasip olmus Görüşmek
Eskişehir canımamin canım inşallah. herşey üstümüze geliyo sanki. bütün tv dizilerinde bile herkes hamile, ya da bi
istanbuldayız canım. sen nerdesin.
sen çalışıyormusun canım. işe başlamakta kafa dağıtıyo. gerçi sinirini bozanlarda yok değil işyerinde o ayrı ama.. işle meşgul olmak iyi geliyo sanki. çalışmıyorsanda ismek in kurslarına filan kaydol bence. çok güzel kursları var.Ne güzel olurdu ya keske böyle bi inkanımız olsaydı.aynı sehirdemiydiniz siz .ne güzel nasip olmus Görüşmek
geçenlerde geldim eskişehire. bilseydim görüşürdükk .Eskişehir canım
Yok canım çalışmıyorum aslıNda iş iyi gelir diye düşündüm ama girmek te istemedim bi yere çünkü yeniden gebelik düşünüyorum diye. Kanamam 60gün sürdü tam bitti derken adet oldum. Allah'ın izniyle o da bitsin düşünüyorum yeniden.kısmet ne zaman bakalım . Çok erken belki ama hersey nasipsen çalışıyormusun canım. işe başlamakta kafa dağıtıyo. gerçi sinirini bozanlarda yok değil işyerinde o ayrı ama.. işle meşgul olmak iyi geliyo sanki. çalışmıyorsanda ismek in kurslarına filan kaydol bence. çok güzel kursları var.
cnm sen normal doğum yapmıştın zaten. eskiden hep peşpeşe doğururlarmış. kendini hazır hissediyorsan sorun yok. inşallah kucağına alıp, sağlıkla büyütebileceğimiz bebeklere gebe kalırız artık.Yok canım çalışmıyorum aslıNda iş iyi gelir diye düşündüm ama girmek te istemedim bi yere çünkü yeniden gebelik düşünüyorum diye. Kanamam 60gün sürdü tam bitti derken adet oldum. Allah'ın izniyle o da bitsin düşünüyorum yeniden.kısmet ne zaman bakalım . Çok erken belki ama hersey nasip
Cnm TSK ederim çok sukur kavuştuk kizimla allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah tüm isteyenlere versin bi daha yaşatmasını böyle bisey allahım çok sukur ...cnm sende hamileymissn çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun kızlar hiç korkmayın Rabbim isterse her şekilde olurco korur tekbona inanıp ondan yardım isteyelim sezeryan girdim ağlıyorum Dr dedim bebek iyimi agliyomu sonra sesini duydum bi ağlıyorum gorsenz korku heycan o an neler yaşadım anlatamam allahım yarabbim çok buyuksun hamdolsun sana
Evet Canım Haklısın eskiden çokmuş ard arda gebelik yaşayan.allah uzun Ömürlü hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.inanın uyanır uyanmaz aklıma geliyor melek anneleri.ve ben hergün hepimiz için dua ediyorum.ismini bildiğim Arkadaşlarıma ismini niyetime alarak bilmediklerimi de burdaki isimleriyle Anıyorum.hatta isimlerinizi kağıda yazıp hepimiz adına dualar edicemcnm sen normal doğum yapmıştın zaten. eskiden hep peşpeşe doğururlarmış. kendini hazır hissediyorsan sorun yok. inşallah kucağına alıp, sağlıkla büyütebileceğimiz bebeklere gebe kalırız artık.
Nekadar güzel düsünmüssün Allah razi olsun!Evet Canım Haklısın eskiden çokmuş ard arda gebelik yaşayan.allah uzun Ömürlü hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.inanın uyanır uyanmaz aklıma geliyor melek anneleri.ve ben hergün hepimiz için dua ediyorum.ismini bildiğim Arkadaşlarıma ismini niyetime alarak bilmediklerimi de burdaki isimleriyle Anıyorum.hatta isimlerinizi kağıda yazıp hepimiz adına dualar edicem
Allah hepimizden Razı olsun arkadaşım.kimin Duası kabul olur Rabbim bilir .eger Duası kabul olacak bensem sadece kendi acım dinsin istemem benim gibi bu acıyı yaşayan her annenin acısı dinsin yeni evlatları olsun insallahNekadar güzel düsünmüssün Allah razi olsun!
Amin cnm. Eminim basımıza gelen bu olaylardan sonra hepimiz melek annelerine daha duyarlıyız.. Önceleri böyle bir haber aldıgımda üzülürdüm, allahdan o anneye sabır dilerdim ama artık onun icinin nasıl yandıgını biliorum, nasıl caresiz oldugunu hissedebiliorum. Hayata bakış açım degişti. İlk zamanlar nekadar bu hayattan gitmek istesemde artık herseyin kıymetini daha iyi anlıorum.. Kızım göctü gitti ama annesine cok sey ögretti cokAllah hepimizden Razı olsun arkadaşım.kimin Duası kabul olur Rabbim bilir .eger Duası kabul olacak bensem sadece kendi acım dinsin istemem benim gibi bu acıyı yaşayan her annenin acısı dinsin yeni evlatları olsun insallah
Amin canim aynen Allah herkes icin her seyin en hayirlisini nasip etsin herkesin sinavi farkli biz en zorlarindan biriyle sinandik Yuce Mevla beterlerinden korusun insallah. Dun hastaneye sonuclarimi gostermeye gittim yogun bakimim onunden gectim kapida perisan bi dolu insan vardi Allahin herkesin yardimcisi ol sufa ver diye dua ettim beterin beteri var Rabbim daha beterlerimden korusun.Allah hepimizden Razı olsun arkadaşım.kimin Duası kabul olur Rabbim bilir .eger Duası kabul olacak bensem sadece kendi acım dinsin istemem benim gibi bu acıyı yaşayan her annenin acısı dinsin yeni evlatları olsun insallah
Ikimizde 5 gunluken kaybettik. Sen alip evine goturmusun ben hic goturemedim bazen nazara mi geldi diyorumÇok farklı bi durum değişik hisler geliyor insana. Yavrumu sarılık için yoğunbakıma tedaviye aldıklarında orada bikaç bebek daha vardı .bi ağlama sesi geldi.hemşireye bu benim bebeğim Toprak ın sesi dedim evet dedi hemşire.çok Ağladım o ağladı ben Ağladım .dokorlar hemşireler ooo neden ağlıyosun sarılıktan bişeymi olur günde kaç bebek sarılık tedavisi Görüyo taburcu oluyo dediler . Ama hiç rahat değildi içim hüzün vardı ağlıyordum hep... Neden ağlıyorsun sağlıklı bi Bebeğin var korkma rahat ol dediler .ama gece hemşirelerle doktor Yanıma gelipte o haberi verdiler ya dünya durdu.hastane Başıma yıkıldı. Allah'ım çok zor içim yanıyor. O an Gözlerimin önünden gitmiyor. Allah'ım nasıl güzel yaratmıştı benim toprak ımı .aynı Babasına benziyordu.çok dua etmiştim hamileyken eşime benzesin diye. Allah'ım bize de uzun Ömürlü evlatlar versin .çok özlüyoruz meleklerimizi
Inşallah biz de hayırlısı ile evlatlarimizi kucagimiza alırız psikolojik olarak bitmiş durumdayım rabbim yardımcımız. Olsun desteğin için çok sağol cnm.çok geçmişler olsun canım.ama hep dua et.Rabbim nasip etsin bu yavruyu sana.size bağışlasın inşallah.kolay değil ama aklına kötü şeyler getirme.çok yakın bi tanıdığımız hastanede yattı.şakır şakır kanaması vardı.hatta söylemesi ayıp bir sürü ped bile kullandı.o kanamaya kocaman ve sağlıklı bi kızı var şimdi.yeterki Rabbim istesin.sabır arkadaşım sabır ve dua inşallah...
Çok sağol cnm bnm amin insallah. umarım biz de o günleri görürüz.senin o an ki halini hayal ettim bir an tuylerim diken diken oldu hem mutluluk hem korkuCnm TSK ederim çok sukur kavuştuk kizimla allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah tüm isteyenlere versin bi daha yaşatmasını böyle bisey allahım çok sukur ...cnm sende hamileymissn çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun kızlar hiç korkmayın Rabbim isterse her şekilde olurco korur tekbona inanıp ondan yardım isteyelim sezeryan girdim ağlıyorum Dr dedim bebek iyimi agliyomu sonra sesini duydum bi ağlıyorum gorsenz korku heycan o an neler yaşadım anlatamam allahım yarabbim çok buyuksun hamdolsun sana
Evet 3gece evinde uyudu meleğim.evin heryerinde kokusu kaldı sanki.benm oğlumda çok güzeldi.görenler bu nasıl yeni Doğan 1 2aylık gibi.çok güzel bi bebek dediler.nazara geldi bence yavrularımız ama nazar da kaderde yazar .kaderden ötesi yok . Cennette sadece bizler ve bizim gbi anneler evlat sevebilecek.şukurler olsun Rabbime.Ikimizde 5 gunluken kaybettik. Sen alip evine goturmusun ben hic goturemedim bazen nazara mi geldi diyorumhemsireler bile bu ne guzel bi bebek diyordu benimde oglum babasina benziyodu hep saci teni sana benzesin hatun derdi esim yuzu gozude bana derdi gercekten teni saci bana benzedi yuzu esime insallah ahirette foyariz yavrularimiza
Bence Rabbim kendi için yaratmış yavrularımızı. Benim oğlumu gören herkes de aynısını söylüyor. Hiç yeni doğan gibi değildi, çok güzel bir bebekti diyor her gören. Oğlumu yıkayanlar da anlata anlata bitiremiyor ceylan gibi bacakları vardı, upuzun, elleri ayakları şöyle güzeldi, şurası böyleydi falan diye... Ben sadece yüzünü görebildim yavrumun, o minik ellerine hiç dokunamadım, o güzel ayaklarını hiç koklayıp öpemedim. Oysa hayal ederdim hep altını her aldığımda ya da üstünü her değiştirdiğimde o ayaklarını koklaya koklaya öpecektim, ben öperken de oğlum kıkır kıkır gülecekti banaEvet 3gece evinde uyudu meleğim.evin heryerinde kokusu kaldı sanki.benm oğlumda çok güzeldi.görenler bu nasıl yeni Doğan 1 2aylık gibi.çok güzel bi bebek dediler.nazara geldi bence yavrularımız ama nazar da kaderde yazar .kaderden ötesi yok . Cennette sadece bizler ve bizim gbi anneler evlat sevebilecek.şukurler olsun Rabbime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?