- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
Ben de yeniden hamile kalırsam ve cinsiyeti farklı olursa bebek mağazasına girip yeni kıyafetler alabilir miyim hiç bilmiyorum... bazen hiç bir şey almayacagim diyorum, bazen de bebeğimin suçu ne o da aynı özeni hak ediyor diyorum... bilmiyorum aklım çok karışık bu konuda... Rabbim yardım etsin hepimize...zaten size birşey diyeyimmi. bence hiçbirimiz yeniden hamile olduğumuzda bebeklerimize kıyafet alamayacağız.ya gene bişey olursa korkusuyla. çünkü hepimiz son zamanlarda kaybettik. ben şahsen cinsiyetini bile öğrenmek istemiyorum .yeterki sağlıklı hayırlu uzun ömürlü evlat olsun .
çok geçmişler olsun canım.ama hep dua et.Rabbim nasip etsin bu yavruyu sana.size bağışlasın inşallah.kolay değil ama aklına kötü şeyler getirme.çok yakın bi tanıdığımız hastanede yattı.şakır şakır kanaması vardı.hatta söylemesi ayıp bir sürü ped bile kullandı.o kanamaya kocaman ve sağlıklı bi kızı var şimdi.yeterki Rabbim istesin.sabır arkadaşım sabır ve dua inşallah...Çok teşekkür ederim cnm bnm iyi dileklerin için. uzun zaman oldu yeni kişileri gördükçe içim gidiyor bende senin gibi bu sebepten dolayı girmez olmustum foruma. Gecen gece aklıma esti yazayım dedim bende sizleri merak ediyorum. Insallah en kisa.zamanda hepimizin Kucağı dolar.
Şu an çok riskli bir dönemden geçiyoruz kizlar dua edin bana düşük riski var 17 gündür raporluyum evde yatıyor um iğneler ilaçlar. Kesenin etrafında kanama alanı var bir ara baya büyüdü şimdi küçüldü ama bu sefer de kasilmalarim başladı. Dr baya endiseleniyor. Inşallah iyi oluruz. Rabbim hepimizin sifasini versin.
ben alırım tabikide alırım ama en son doğuma bi kaç hafta kala alırım.ve yine kızımın o çantasını indirmem.o çantada ilk giydiği kıyafeti falan var.çorapları şapkası.aaaah ben nasıl dokunurum ona allahım...Ben de yeniden hamile kalırsam ve cinsiyeti farklı olursa bebek mağazasına girip yeni kıyafetler alabilir miyim hiç bilmiyorum... bazen hiç bir şey almayacagim diyorum, bazen de bebeğimin suçu ne o da aynı özeni hak ediyor diyorum... bilmiyorum aklım çok karışık bu konuda... Rabbim yardım etsin hepimize...
inanırmısın eşimin teyzesi bana dua eder inşallah ikizin olur diye. bende deme öyle derdim. ben kafayı yerim derdim hep. şimdi de ikizim olsa diyorumm .. insanın fikirleri nasıl değişiyor.... belki olur ALLAH bilir...bende almiycam kıyafetler... doğum yaptığım gün eşimle görümcem alir gelir.. görümcemin zevkleri güzel yegenine en güzelini alir biliyorum:) o yüzden doğuma kadar hiç bişey almiycam.
cinsiyetini bilmem eşim meraktan çatlar bilirim:) hayırlısı olsun rabbimkucagimiza almaya nasip etsin inşallah. ikiz olacagi içime doğdu hayırlısı olsun..
yaşayacak ömrü varsa yaşıyor arkadaşlarr.. yoksa hiçbişey değiştiremiyor bu durumu...çok geçmişler olsun canım.ama hep dua et.Rabbim nasip etsin bu yavruyu sana.size bağışlasın inşallah.kolay değil ama aklına kötü şeyler getirme.çok yakın bi tanıdığımız hastanede yattı.şakır şakır kanaması vardı.hatta söylemesi ayıp bir sürü ped bile kullandı.o kanamaya kocaman ve sağlıklı bi kızı var şimdi.yeterki Rabbim istesin.sabır arkadaşım sabır ve dua inşallah...
Ben oğlumda da 7.aya kadar hiç bir şey almamıştım. 7.ayı doldurduk, dedim oğlum çok şükür atlattık riskli zamanları, şimdi gelsen bile Rabbimin izniyle bir şekilde yaşarsın dedim. Her şeyini 7.aydan sonra almıştık, odasını kurduk, eşyalarını yıkadım ütüledim, öpe koklaya yerleştirdim ve 1 hafta sonra kaybettim meleğimiben alırım tabikide alırım ama en son doğuma bi kaç hafta kala alırım.ve yine kızımın o çantasını indirmem.o çantada ilk giydiği kıyafeti falan var.çorapları şapkası.aaaah ben nasıl dokunurum ona allahım...
benim için farketmez ikiz olsada.. teyzem bile dedi hele bütün teyzelerde ayni şey sölüyo:)inanırmısın eşimin teyzesi bana dua eder inşallah ikizin olur diye. bende deme öyle derdim. ben kafayı yerim derdim hep. şimdi de ikizim olsa diyorumm .. insanın fikirleri nasıl değişiyor.... belki olur ALLAH bilir...
Cnm TSK ederim çok sukur kavuştuk kizimla allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah tüm isteyenlere versin bi daha yaşatmasını böyle bisey allahım çok sukur ...cnm sende hamileymissn çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun kızlar hiç korkmayın Rabbim isterse her şekilde olurco korur tekbona inanıp ondan yardım isteyelim sezeryan girdim ağlıyorum Dr dedim bebek iyimi agliyomu sonra sesini duydum bi ağlıyorum gorsenz korku heycan o an neler yaşadım anlatamam allahım yarabbim çok buyuksun hamdolsun sanaMerhaba arkadaşlar bende sizler gibi bebegimi kaybetmiştim geçen sene 35. Haftalıkken çok kötü günler geçirdik.
Gecen seneden burada olan arkadaslar tanirlar beni.Burası bana çok moral olmustu hamile kalan arkadaşları duydukca seviniyordum biz de o günleri görür muyuz diyordum.
Şimdi bende 13 haftalik hamileyim.. kızım in senesi 15 Şubat ta dolacak rabbim o güne eli boş bırakmadı beni şükürler olsun. Inşallah sizlere de nasip etsin en hayırlı vakitte.
Uzun zaman oldu girmeyeli ama konular konusulanlar acilarimiz hep aynı. Sabredelim inşallah rabbim en güzel şekilde mukafatimizi gonderiyor inancimizi kaybetmeyelim.
eda_insaat cnm bebegini kucağına almissin senin adına çok sevindim hayirli olsun insallah saglicakla büyütmek nasip olur.
Canım anneler hissediyor sen de hissetmişsin bebeğini kaybedecegini. Ben de oğluma günlük tutuyordum, tüm gebeliğim sağlıklı gitmesine rağmen son cümlem hep aynı "Beni hiç bırakma oğlum" içime doğmuş, oğlumun beni bırakıp gideceği içime doğmuş da sessiz sessiz yalvarmisim beni bırakma diye. Oğlum da çok direnmis 2 doktor da ağır pıhtılaşma var bu bebek bu haftaya gelememesi lazım dediler. Oğlum çok direnmis annesini bırakmamak için ama olmamış işteGüzel oğlumun tüm eşyalarını toplayıp kaldırdım ben.aldığımız tüm Kıyafetler o kadar güzeldi ki hepsini sabırsızca üzerinde görmek istedim.günde 2 3kere üzerini değiştiriyordum.hepsiyle fotoğrafını çektim sanki 5gün sonra onsuz kalacağımı biliyormuş gibi. Meleğimi cennete göndermeden bir gün önce sımsıkı sarıldım ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım .eşim geldi o Sırada yanımıza .ne oldu neden ağlıyorsun dedi. Bilmiyorum ben Oğlumu çok seviyorum ,benim o kimseye vermem kimse kucağına almasın dedim.tamam ağlama senin tabi neden alsınlar dedi eşim...keşke hep Küçük kalsa ,böyle cok sevimli dedim... Anladım ki benim de değilmiş.rabbimin meleğiymiş ,emanetiymiş. Keske hep küçük kalsa derken bunu kasdetmemiştim ama gerçekten hep küçük kalıcak cennet Vildan ı oğlum .onu cok özlüyorum
Evet canım hissettik belki ama kondurmadık bile.aklımıza gelmeyen Başımıza geldi .hamdolsun yine de . Allah'ım yeniden annelik nasip etsin bizlere uzun Ömürlü evlatlarla .Canım anneler hissediyor sen de hissetmişsin bebeğini kaybedecegini. Ben de oğluma günlük tutuyordum, tüm gebeliğim sağlıklı gitmesine rağmen son cümlem hep aynı "Beni hiç bırakma oğlum" içime doğmuş, oğlumun beni bırakıp gideceği içime doğmuş da sessiz sessiz yalvarmisim beni bırakma diye. Oğlum da çok direnmis 2 doktor da ağır pıhtılaşma var bu bebek bu haftaya gelememesi lazım dediler. Oğlum çok direnmis annesini bırakmamak için ama olmamış işte
ahhh canım yaaaGüzel oğlumun tüm eşyalarını toplayıp kaldırdım ben.aldığımız tüm Kıyafetler o kadar güzeldi ki hepsini sabırsızca üzerinde görmek istedim.günde 2 3kere üzerini değiştiriyordum.hepsiyle fotoğrafını çektim sanki 5gün sonra onsuz kalacağımı biliyormuş gibi. Meleğimi cennete göndermeden bir gün önce sımsıkı sarıldım ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım .eşim geldi o Sırada yanımıza .ne oldu neden ağlıyorsun dedi. Bilmiyorum ben Oğlumu çok seviyorum ,benim o kimseye vermem kimse kucağına almasın dedim.tamam ağlama senin tabi neden alsınlar dedi eşim...keşke hep Küçük kalsa ,böyle cok sevimli dedim... Anladım ki benim de değilmiş.rabbimin meleğiymiş ,emanetiymiş. Keske hep küçük kalsa derken bunu kasdetmemiştim ama gerçekten hep küçük kalıcak cennet Vildan ı oğlum .onu cok özlüyorum
Benimde hamileliğimde hep kanamam oldu son aya kadar kekelenme şeklinde. Hep stresliyim o yüzden bakıyordum intetnetten 9 aylık bebek ölümleri filan diye. Ahh ahh içimize doğmuşta konduramadığımdan anlayamamışız. Bi de ne zaman dua etsem kuran okusam öyle oynardıki seviniyomış demekki melek olduğundan ve hep öyle kalacağından. Hatta hareketlerini hissetmeyince bile dedimki kuran okuyayım oynar oğlum ama nafile tabiahhh canım yaaaiçine doğmuş maalesef ki..
Gercekten hisediyor insan ben dogumda karnimdan cikardiklari an hissettim sanki oyle guzel bi bebekti ki Allahim bu guzellik benim mi dedim icime bi korku dustu o an sanki biri alip goturecek yavrumu hastanede calarlar oglumu bana oldu derler diye bi korku virdi icimeGüzel oğlumun tüm eşyalarını toplayıp kaldırdım ben.aldığımız tüm Kıyafetler o kadar güzeldi ki hepsini sabırsızca üzerinde görmek istedim.günde 2 3kere üzerini değiştiriyordum.hepsiyle fotoğrafını çektim sanki 5gün sonra onsuz kalacağımı biliyormuş gibi. Meleğimi cennete göndermeden bir gün önce sımsıkı sarıldım ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım .eşim geldi o Sırada yanımıza .ne oldu neden ağlıyorsun dedi. Bilmiyorum ben Oğlumu çok seviyorum ,benim o kimseye vermem kimse kucağına almasın dedim.tamam ağlama senin tabi neden alsınlar dedi eşim...keşke hep Küçük kalsa ,böyle cok sevimli dedim... Anladım ki benim de değilmiş.rabbimin meleğiymiş ,emanetiymiş. Keske hep küçük kalsa derken bunu kasdetmemiştim ama gerçekten hep küçük kalıcak cennet Vildan ı oğlum .onu cok özlüyorum
aynı duyguyu bende hissettim..Benimde hamileliğimde hep kanamam oldu son aya kadar kekelenme şeklinde. Hep stresliyim o yüzden bakıyordum intetnetten 9 aylık bebek ölümleri filan diye. Ahh ahh içimize doğmuşta konduramadığımdan anlayamamışız. Bi de ne zaman dua etsem kuran okusam öyle oynardıki seviniyomış demekki melek olduğundan ve hep öyle kalacağından. Hatta hareketlerini hissetmeyince bile dedimki kuran okuyayım oynar oğlum ama nafile tabi
Çok farklı bi durum değişik hisler geliyor insana. Yavrumu sarılık için yoğunbakıma tedaviye aldıklarında orada bikaç bebek daha vardı .bi ağlama sesi geldi.hemşireye bu benim bebeğim Toprak ın sesi dedim evet dedi hemşire.çok Ağladım o ağladı ben Ağladım .dokorlar hemşireler ooo neden ağlıyosun sarılıktan bişeymi olur günde kaç bebek sarılık tedavisi Görüyo taburcu oluyo dediler . Ama hiç rahat değildi içim hüzün vardı ağlıyordum hep... Neden ağlıyorsun sağlıklı bi Bebeğin var korkma rahat ol dediler .ama gece hemşirelerle doktor Yanıma gelipte o haberi verdiler ya dünya durdu.hastane Başıma yıkıldı. Allah'ım çok zor içim yanıyor. O an Gözlerimin önünden gitmiyor. Allah'ım nasıl güzel yaratmıştı benim toprak ımı .aynı Babasına benziyordu.çok dua etmiştim hamileyken eşime benzesin diye. Allah'ım bize de uzun Ömürlü evlatlar versin .çok özlüyoruz meleklerimiziGercekten hisediyor insan ben dogumda karnimdan cikardiklari an hissettim sanki oyle guzel bi bebekti ki Allahim bu guzellik benim mi dedim icime bi korku dustu o an sanki biri alip goturecek yavrumu hastanede calarlar oglumu bana oldu derler diye bi korku virdi icimeenfeksiyo icin kuveze aldilar her gun sut goturdum takside eve donerken daliyodum esim kardesim abla sen ondesin niye yolu tarif etmedin deyin e irkilil ke dime gelirdim qklim basimda degil kj deddim. Esim kizardi bak doktkr diyor durumu iyi bi kac gune vericekler bize yapma uzulme derdi ama icimdeki korkuyu anlatamiyodum kimseye offf offff
Canım psikolojik destek al bence. Bak ben 2.5aydir destek alıyorum ve inanır mısın o kadar çok şey fark etti ki... Ağlama krizi geçirmiyorum artık hiç. Bitti çok şükür ağlama krizlerim. Bazen tabii ki ben de ağlıyorum ama uzun sürmüyor eskisi gibi. Hayattan tamamen kopmustum herşey boş herşey anlamsız geliyordu. Oğlum hep kotuymus beni ariyormus beni ozluyormus sürekli agliyormus gibi geliyordu. Yağmur yağdığında bile hüngür hüngür ağlardım oğlum islaniyor üşüyor diye...Çok farklı bi durum değişik hisler geliyor insana. Yavrumu sarılık için yoğunbakıma tedaviye aldıklarında orada bikaç bebek daha vardı .bi ağlama sesi geldi.hemşireye bu benim bebeğim Toprak ın sesi dedim evet dedi hemşire.çok Ağladım o ağladı ben Ağladım .dokorlar hemşireler ooo neden ağlıyosun sarılıktan bişeymi olur günde kaç bebek sarılık tedavisi Görüyo taburcu oluyo dediler . Ama hiç rahat değildi içim hüzün vardı ağlıyordum hep... Neden ağlıyorsun sağlıklı bi Bebeğin var korkma rahat ol dediler .ama gece hemşirelerle doktor Yanıma gelipte o haberi verdiler ya dünya durdu.hastane Başıma yıkıldı. Allah'ım çok zor içim yanıyor. O an Gözlerimin önünden gitmiyor. Allah'ım nasıl güzel yaratmıştı benim toprak ımı .aynı Babasına benziyordu.çok dua etmiştim hamileyken eşime benzesin diye. Allah'ım bize de uzun Ömürlü evlatlar versin .çok özlüyoruz meleklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?