- 22 Ekim 2015
- 327
- 253
- 103
Allah razi olsun bende iste oyle yapacagim yarin bi doktor daha var ona gidecegim once bakacak vebal almak istemem diye ondan sonra Rabbim ne osterse o olacakCanim Allah yardimcin olsun biliyorum ki hic kokay degik sen bir umut yakalamistin ama soyle dusun bundada var bi hayir. Bence en kisa zamanda bi universite hastanedine git genetik bi sorun var mi ogren. Sonuvlar cikana kadar kendine bak iyi beslen ve kendini saglikli bebeklerin icin hazirla insallah bu son sinavindir bundan sonra her sey guzel olsun. Yarin alinmadan son bi kez daha baktir ben birinden dinlemistim kadin hastanede anestezi uzmani fenalasiyor hamileyken demisler kalp atisi yok alucagiz hatta ilac bile vermisler aksamdan ertesi gun almak icin gidiyor doktor bi bakalim tekrar demis bi bakmis bebegin kalp atislari var kurtaj masasindan kalkiyor kadin kizi saglikli 5 yasindaydi o da benim bebegi duydugundan anlatti yuce Mevla neylerse guzel eyler sabret arkaasim Allah sabrini artirsin insallah yeniden anne olucaksin hamile hic kalamayanlar vat o yuzdenbumut var en azindan bizim icin umudunu yitirme
Evet yarin tam 10 haftalik olacakti minigimmmhadi ya gerçekten mi?çok üzüldümm başin sağolsun kaç haftalikti
Allah razi olsun insallah iki melegim oldu hamdolsunCanm seni cok merak etmistim simdi yazini gorunce cok cok üzüldüm basin saolsun Allah sabirlar versin
Okuyunca bende cok üzüldüm canim.. Allah sabir versin, sana birdaha hamile kaldiginda kucagina almayi nasip etsin insallah. Iki melegim oldu hamdolsun diyosun, ne iyi yapiorsun. Hep böyle dur olanlarin karsisinda, ben inaniorum mükafati cok güzel olcak.. Basin sag olsun arkadasim.Allah razi olsun insallah iki melegim oldu hamdolsun
Inan hep boyleyim doktor kalbi yok gene atmiyor dediginde aliyoruz yani oyle mi dedim malesef dedi tamam deyip kalktim yerimden ses etmedeb ablama baktim o agliyordu bense ablam Kizim.tekrar gidiyor deyip sukur dedimOkuyunca bende cok üzüldüm canim.. Allah sabir versin, sana birdaha hamile kaldiginda kucagina almayi nasip etsin insallah. Iki melegim oldu hamdolsun diyosun, ne iyi yapiorsun. Hep böyle dur olanlarin karsisinda, ben inaniorum mükafati cok güzel olcak.. Basin sag olsun arkadasim.
Inan hep boyleyim doktor kalbi yok gene atmiyor dediginde aliyoruz yani oyle mi dedim malesef dedi tamam deyip kalktim yerimden ses etmedeb ablama baktim o agliyordu bense ablam Kizim.tekrar gidiyor deyip sukur dedim
Canli kanli 41 gunluk yawrumu topraga verip dayanmisim buna nasil dayanmam Ya Rabbim.cok sukurAllah sabir versin canim ne mutlu sanaki o durumda sukretmissin.Insallah Allah im hayirlisini saglikla sihatle versin kucagina
Canli kanli 41 gunluk yawrumu topraga verip dayanmisim buna nasil dayanmam Ya Rabbim.cok sukur
Rabbim eşine ve sana sağlık versin.sağlık versin ki evlatlarına kardeşler geldiğinde sapasağlam ayakta olun.kaybetmedin bi evlat daha kazandın annesi. Cennet biletlerin onlar senin.ve ebedi hayatta yanında olacak evlatların..Canli kanli 41 gunluk yawrumu topraga verip dayanmisim buna nasil dayanmam Ya Rabbim.cok sukur
Aminnnn Rabbim kimseye yasatamasin Evlat bambaskaSözün bittigi yer diyecek hiç birsey yok maalesef ne dense ne soylense boş Allah bi daha yasatmasın insallah.
Allah razi olsun insallah aynen oyle Hamdolsun iki tane melegim orda beni bekliyorlar Anneleri onlari doya doya sevmeyi sabirsizljkla bekliyorRabbim eşine ve sana sağlık versin.sağlık versin ki evlatlarına kardeşler geldiğinde sapasağlam ayakta olun.kaybetmedin bi evlat daha kazandın annesi. Cennet biletlerin onlar senin.ve ebedi hayatta yanında olacak evlatların..
Yok zaten 6 haftaligin icindeyken doktora gittim kese var dedi o kadar 3 hafta sonra gel dedi gittim bebegi seciyorum ama kalp atisini gormuyorum dedi bi hafta sonra gel dedi dun gittim.iste yok kalp atisi dedi alicaz dedi.. Ve inan ki hic uzulmuyorum canim.yaniyor bi evladimi daha sevemedim ama.Hamdolsun iki tane melegimi orda doya doya sevecegimPeki daha önce duymuş muydunuz kalp atışlarını yoksa 10.haftaya kadar hiç duyulmamış mıydı? Başın sağ olsun canım. Sakın üzülme, vardır her şeyde bir hayır. Bak ne güzel kolayca hamile kalabiliyorsun. Bu güzel bir şey. Adet gördükten sonra tekrar denersiniz. Bu defa olacak ve tüm acılarını unutacaksın Rabbim'in izniyle. Ben inanıyorum canım, sen de inan...
Kaybettim yawrumu kalp atisi yok yarin alacaklar minigimi
Dualariniz yeter bana bugun baska bi doktora daha gidecegim o vebal almam iyica bakarim ďedi bi ihtimal olursa dedi dua edin minigime Can veren Rabbim.canina can katsinoff canımm valla ne diyeceğimi bilemedim..
dualarımız seninle tatlım. haber ver bize de mutlaka.Dualariniz yeter bana bugun baska bi doktora daha gidecegim o vebal almam iyica bakarim ďedi bi ihtimal olursa dedi dua edin minigime Can veren Rabbim.canina can katsin
Tabii ki Allah razi olsun bu defa saat 3te girecegim Rabbim hayir versindualarımız seninle tatlım. haber ver bize de mutlaka.
Çok üzüldümAllah razi olsun insallah iki melegim oldu hamdolsun
korkmakta çok haklısın canım. kaçıncı haftada alıcak doktor. sona kadar beklemez muhtemelenÇok üzüldümAllah sabır versin. İnşallah sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun kucağını.
Ben de çok korkuyorum. Son 77 günümüz kaldı. İnşallah sağlıkla atlatırız bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?