Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah razi olsun bende iste oyle yapacagim yarin bi doktor daha var ona gidecegim once bakacak vebal almak istemem diye ondan sonra Rabbim ne osterse o olacak

Allah razi olsun insallah iki melegim oldu hamdolsun
Okuyunca bende cok üzüldüm canim.. Allah sabir versin, sana birdaha hamile kaldiginda kucagina almayi nasip etsin insallah. Iki melegim oldu hamdolsun diyosun, ne iyi yapiorsun. Hep böyle dur olanlarin karsisinda, ben inaniorum mükafati cok güzel olcak.. Basin sag olsun arkadasim.

Inan hep boyleyim doktor kalbi yok gene atmiyor dediginde aliyoruz yani oyle mi dedim malesef dedi tamam deyip kalktim yerimden ses etmedeb ablama baktim o agliyordu bense ablam Kizim.tekrar gidiyor deyip sukur dedim

Inan hep boyleyim doktor kalbi yok gene atmiyor dediginde aliyoruz yani oyle mi dedim malesef dedi tamam deyip kalktim yerimden ses etmedeb ablama baktim o agliyordu bense ablam Kizim.tekrar gidiyor deyip sukur dedim

Allah sabir versin canim ne mutlu sanaki o durumda sukretmissin.Insallah Allah im hayirlisini saglikla sihatle versin kucagina

Canli kanli 41 gunluk yawrumu topraga verip dayanmisim buna nasil dayanmam Ya Rabbim.cok sukur
Rabbim eşine ve sana sağlık versin.sağlık versin ki evlatlarına kardeşler geldiğinde sapasağlam ayakta olun.kaybetmedin bi evlat daha kazandın annesi. Cennet biletlerin onlar senin.ve ebedi hayatta yanında olacak evlatların..

D denissa Canım doktorların çoğu maalesef bu hatayı yapıyor. Burada son haftalarda bu sebepten dolayı bebeğini kaybeden o kadar çok anne var ki... Ben 36 haftalıkken kaybettim mesela, başka bir arkadaşım da 40. haftasında doğuma sadece bir gün kala kaybetti. Başka bir doktor da pıhtılaşma olsa bu haftaya gelmez demişti ama ben yine de yaptırmıştım tüm testleri. Başka bir forumda da yine 34.haftada bebeğini kaybeden bir arkadaş vardı, ona doktoru aynı şeyleri söylemiş ama o ne olur ne olmaz diye yaptırmış ve sonuç ağır düzeyde pıhtılaşma çıkmış. Maalesef her doktora güvenilmiyor canım... Sen yine de garantici ol ve yapılması gereken tüm testleri yaptır bence...

Son düzenleme:
8inde randevum vardi doktor çalışmiycakmiş iptal oldu 17 sine aldim bende bakalım tüm testleri yaptırcam iptal olmaz inş.

Allah razi olsun insallah aynen oyle Hamdolsun iki tane melegim orda beni bekliyorlar Anneleri onlari doya doya sevmeyi sabirsizljkla bekliyor

Yok zaten 6 haftaligin icindeyken doktora gittim kese var dedi o kadar 3 hafta sonra gel dedi gittim bebegi seciyorum ama kalp atisini gormuyorum dedi bi hafta sonra gel dedi dun gittim.iste yok kalp atisi dedi alicaz dedi.. Ve inan ki hic uzulmuyorum canim.yaniyor bi evladimi daha sevemedim ama.Hamdolsun iki tane melegimi orda doya doya sevecegim

Çok üzüldüm Allah sabır versin. İnşallah sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun kucağını.

Ben de çok korkuyorum. Son 77 günümüz kaldı. İnşallah sağlıkla atlatırız bizde.
korkmakta çok haklısın canım. kaçıncı haftada alıcak doktor. sona kadar beklemez muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…