- 22 Ekim 2015
- 327
- 253
- 103
Rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin.. ve ben birazdan minigimi Rabbime emanet ediyorum tamamenÇok üzüldümAllah sabır versin. İnşallah sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun kucağını.
Ben de çok korkuyorum. Son 77 günümüz kaldı. İnşallah sağlıkla atlatırız bizde.
Tam aksine üzülme canım. Biliyorsun bunun için psikolojin de çok önemli. Yumurtlaman için bu da önemli bir etken. Bol bol dua et ve moralini yüksek tut. İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda doldursun kucagini. Dualarım seninle canım.arkadaşlar merhaba.bugün tüp bebek tedavim yarıda bırakıldı.yumurtam oluşmamış .gelişmedi.sanırım daha hazır değilmişim.üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor.zaman kısaldı,yaşilerledi bir daha anne olamıyabilirim.Allahıma şükür diyorum vardır bir hayır diyorum....
Canım başın sağolsunRabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin.. ve ben birazdan minigimi Rabbime emanet ediyorum tamamenHAMDOLSUNN
tsk ederim yasemin.dualarım benimde sizinle...dua etmeye devam tabiiki.Allahım ne veriyorsa vardır bir hayır.işten izin alamam artık.o yüzden yıllık iznime kadar tedavi yok.biraz dinleneceğim.menagon,gonal vs kan hapı falan artık hiç bir şey kullanmıyacağım.sadece kendimi dinleyeceğimTam aksine üzülme canım. Biliyorsun bunun için psikolojin de çok önemli. Yumurtlaman için bu da önemli bir etken. Bol bol dua et ve moralini yüksek tut. İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda doldursun kucagini. Dualarım seninle canım.
38. Haftayı doldurmaya çalışacağız bakalım. Bende öyle istiyorum ama Allah bilir yine de.korkmakta çok haklısın canım. kaçıncı haftada alıcak doktor. sona kadar beklemez muhtemelen
Amin cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. İçin parçalandı şimdi yazını görünce. Minik de olsa bi umut vardı içimde belki duyarsınız kalp atışlarını diye. Allahım hayırlısını versin ne diyelim. Boynumuz kıldan ince Ondan geleneRabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin.. ve ben birazdan minigimi Rabbime emanet ediyorum tamamenHAMDOLSUNN
Canim yanlis anlama brnu tesellu edecek soz yok ama bu gun kan pihtilasmalari vs ile ilgili bazi yazilara bakiyodum. Aklima burdaki melek anneleri geldi bebekleriniz belkide sizin bu rahatsizliginiI anlamaya yardimci oldu. Bu rahatsiliklar ilerleyen yaslarda buyuk sorunlara neden olabilyirmus. Buyuk bir kayip buyuk bir aci yasadiklarimiz ama belkide bir cogumuz bu sayede ileride bizlerde olusabilecek rahatsizliklari ogrendik. Ustelik melek annesi olma sansini elde ederek. Ahiret hayatimizda yavrularimizi buyutmeyi nasip edicek insallah yuce Allah bize. Kendini hem meleklerinbicin hem de insallah yeni dogacak yavrularin icin toparla canim. Sagligina dikkat et butun kontrollerini yaptir insallah bu defa saglikli omurlu ve en onemlisi hayirli yavrularini nasip eficektir yuce Mevla. Allah sabrini artirsin arkadasimRabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin.. ve ben birazdan minigimi Rabbime emanet ediyorum tamamenHAMDOLSUNN
Biliyorum doktor bende herseye bakti kanimda pihtilasma yok ki hatta bende hersey cok normal baba da kendine baksin dedi dedi de iste neyse Rabbim buyuk Meleklerim suan beraberler el ele mutlu bana dua ediyorlarCanim yanlis anlama brnu tesellu edecek soz yok ama bu gun kan pihtilasmalari vs ile ilgili bazi yazilara bakiyodum. Aklima burdaki melek anneleri geldi bebekleriniz belkide sizin bu rahatsizliginiI anlamaya yardimci oldu. Bu rahatsiliklar ilerleyen yaslarda buyuk sorunlara neden olabilyirmus. Buyuk bir kayip buyuk bir aci yasadiklarimiz ama belkide bir cogumuz bu sayede ileride bizlerde olusabilecek rahatsizliklari ogrendik. Ustelik melek annesi olma sansini elde ederek. Ahiret hayatimizda yavrularimizi buyutmeyi nasip edicek insallah yuce Allah bize. Kendini hem meleklerinbicin hem de insallah yeni dogacak yavrularin icin toparla canim. Sagligina dikkat et butun kontrollerini yaptir insallah bu defa saglikli omurlu ve en onemlisi hayirli yavrularini nasip eficektir yuce Mevla. Allah sabrini artirsin arkadasim
Canim su bi gercek ki Kaderden otesi bos yuce Allah neylerse guzel eyler elimizden dua edip ona siginmaktan baska bi sey gelmez. Benim ki bi ornekti sadece bende uc doktora gittim bebegimin hic bi seyi olmadigini soylediler tedavi gordugu enfeksiyon olumune neden olmazmis. Ben anlatmistim burda ben ruyasini kaybetmeden 3 yil once gormustum diye mezar geride ayni mezarini kazan ilgilenen kiside ve isminide bana soylemislerdi ne yaptim kaderi onune gecemedim. Doktorlara gittim bi sebep yok dediler genetik test yapmaxilar eger oglunuzun organlarinda bi terslik olsaydi yapardik dediler. Her seyi normalmis kan alip genetigine bakmislar zaten otopsi esnasinda ;( pihtilazmayida yPmadilar uc doktorda olsa bu kadar saglikli bi bebek dunyaya getiremezdin diyolar. Onlem almaya calistim kendimce ama bundan sonra yasarmiyim boyle bi sey bilemiyorum. Kaderde varsa onune gecemem bir tek onu biliyorum. Allah hepimize sabir versin senin yuregin iki kat yandi ama elimizden sabir dilemekten baska bi sey gelmiyor insallah bundan sonra hayirli saglikli omurlu evlatlarla doldursun etrafiniBiliyorum doktor bende herseye bakti kanimda pihtilasma yok ki hatta bende hersey cok normal baba da kendine baksin dedi dedi de iste neyse Rabbim buyuk Meleklerim suan beraberler el ele mutlu bana dua ediyorlar
Biliyorum inan ki biliyorum cunku bende evlendikten 2 ay sonra gordugum ruya Kizimi gomdugumuz yer mezarlikti ayni sen gibi gordum Herkesde dedi acaba kan pihtilasmasi mi var diye doktor ona bile bakti yok organlarim.saglam cok iyi calisiyor ama Rabbimden gelen basim gozum.ustune onune gecemiyoruz dedigin gibi Rabbim bana iki Melek nasip etti daha ne isterimki Elhamdulillah esim Kizimi kaybettikten sonra bana demisti ki Rabbim sana bi evlat daha verirde onu da alirsa ne yaparsin demisti guldum Allah beni cok seviyor sukurler olsun derim demistim ve ogun alacagiz dediginde oyle yapmistimCanim su bi gercek ki Kaderden otesi bos yuce Allah neylerse guzel eyler elimizden dua edip ona siginmaktan baska bi sey gelmez. Benim ki bi ornekti sadece bende uc doktora gittim bebegimin hic bi seyi olmadigini soylediler tedavi gordugu enfeksiyon olumune neden olmazmis. Ben anlatmistim burda ben ruyasini kaybetmeden 3 yil once gormustum diye mezar geride ayni mezarini kazan ilgilenen kiside ve isminide bana soylemislerdi ne yaptim kaderi onune gecemedim. Doktorlara gittim bi sebep yok dediler genetik test yapmaxilar eger oglunuzun organlarinda bi terslik olsaydi yapardik dediler. Her seyi normalmis kan alip genetigine bakmislar zaten otopsi esnasinda ;( pihtilazmayida yPmadilar uc doktorda olsa bu kadar saglikli bi bebek dunyaya getiremezdin diyolar. Onlem almaya calistim kendimce ama bundan sonra yasarmiyim boyle bi sey bilemiyorum. Kaderde varsa onune gecemem bir tek onu biliyorum. Allah hepimize sabir versin senin yuregin iki kat yandi ama elimizden sabir dilemekten baska bi sey gelmiyor insallah bundan sonra hayirli saglikli omurlu evlatlarla doldursun etrafini
Allah sabrını bol versin canım. Şu tek cümlen mahvetti beni.Yawrum gitti aldilar benden
Aminnn inan suan o kadar bos ki hersey sadece tek bildigim.iki melegimde suan yukarida elele Annelerine guluyorlar goruyorum hissediyorum beraberlerAllah sabrını bol versin canım. Şu tek cümlen mahvetti beni.
Oo süper ben 36 da aldırırım diye düşünüyorum valla .38. Haftayı doldurmaya çalışacağız bakalım. Bende öyle istiyorum ama Allah bilir yine de.
Tabi yptrcgm cnm dini imani para. Arastirma hastanesi yapiyor degil mi ssk var ucretli mi tahlillerD denissa Canım doktorların çoğu maalesef bu hatayı yapıyor. Burada son haftalarda bu sebepten dolayı bebeğini kaybeden o kadar çok anne var ki... Ben 36 haftalıkken kaybettim mesela, başka bir arkadaşım da 40. haftasında doğuma sadece bir gün kala kaybetti. Başka bir doktor da pıhtılaşma olsa bu haftaya gelmez demişti ama ben yine de yaptırmıştım tüm testleri. Başka bir forumda da yine 34.haftada bebeğini kaybeden bir arkadaş vardı, ona doktoru aynı şeyleri söylemiş ama o ne olur ne olmaz diye yaptırmış ve sonuç ağır düzeyde pıhtılaşma çıkmış. Maalesef her doktora güvenilmiyor canım... Sen yine de garantici ol ve yapılması gereken tüm testleri yaptır bence...
Araştırma hastanesi genetik bölümüne git canım ücretsiz yapıyorlarTabi yptrcgm cnm dini imani para. Arastirma hastanesi yapiyor degil mi ssk var ucretli mi tahliller
Aynen sukretmekten baska bir sey gelmiyir elimizden. Dun bi arkadasimin ablasinin cenazesine katildim ablasi dedigime bakmayin benimle yasit 31 yadinda 2.5 yasinda kizi kaldi arkasinda boynu bukuk. Ailesi perusan oldu 8 ay kanserle mucadele etti ama malesef dun yenildi Allah ailesine sabur versin o yavrucak elbet buyuycek esi belki 3 belki 5 yik sonra yeniden evlenicek. Yeniden cocuklari olucak o mahsum umarim zalim ilbir insanin eline dusmez. Duyuyoruz uvey anne dehsetlerini;( Allahim senden gelen her sey basimizin ustune neylersen guzel eylersin ne verirsen hayurlisini ver demekten baska elimizden bi sey gelmiyorBiliyorum inan ki biliyorum cunku bende evlendikten 2 ay sonra gordugum ruya Kizimi gomdugumuz yer mezarlikti ayni sen gibi gordum Herkesde dedi acaba kan pihtilasmasi mi var diye doktor ona bile bakti yok organlarim.saglam cok iyi calisiyor ama Rabbimden gelen basim gozum.ustune onune gecemiyoruz dedigin gibi Rabbim bana iki Melek nasip etti daha ne isterimki Elhamdulillah esim Kizimi kaybettikten sonra bana demisti ki Rabbim sana bi evlat daha verirde onu da alirsa ne yaparsin demisti guldum Allah beni cok seviyor sukurler olsun derim demistim ve ogun alacagiz dediginde oyle yapmistim
Hepimiz aynıyız canımm. Oğlum doğsaydı 6 ayı bitmiş olacaktı. Düşündükçe kalbim sıkışıyor.rabbim kucagimiza kucagimiza almaya nasip etsin..
artık ağlayamiyorum üzülüyorum aklıma geliyor... oğlum olsaydi diye..
6 ay oldu. ikinci gebelik düşünüyorum fakat içimde korkularim geçmedi Çok korkuyorum.
bi daha kaybedesem diye endişeye kapılıyorum. henüz toparlanamadim.
napcam bilmiyorum
bol dua edelim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?