Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bugün tam 5 ay oldu minigimi kaybedeli. Şimdi 4.5 aylık olacaktı meleğim. Rabbim böyle münasip gördü ve böyle oldu. Çok şükür meleğim emin ellerde. Herkesin gitmek istediği cennette, bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Biz aslında uzulmemeli sevinmeliyiz ama işte ana yüreği. Evladı koynunda yanında olsun istiyor. Binlerce şükürler olsun Rabbime oğlumu bana verdiği ve kısa da olsa annelik duygusunu bana yaşattığı için. Rabbim hepimize bu dünyada da sevip oksayabilecegimiz evlatlar nasip etsin inşallah. Bizim sinavimiz çok büyük mukafatimız da büyük olacak inşallah.
Ben inanıyorum hepimiz çektiğimiz acıları hafifletecek evlatlarimiza kavuşacağız. İyi düşünelim iyi olsun kızlar. Dualarım sizinle...

Hafta sonu kontrole gittim. Herkes mutlu, kimi hamile sevinçle Bebeğini bekliyor ultrason resimlerine bakıp, kimi kucağına almıs koklayıp sevip Öpüp annecim nereye gelmişiz biz diyor , bebeklerden alamıyorum göZlerimi melek oğlumun sureti Gözlerimin önünde . Bebek Mağazasına girip Oğluma Kıyafet baktım ama o daha güzel elbiseler içinde diye teselli ettim kendimi. Sizler beni anlıyorsunuz daha ne Diyimki

Benimde kan pıhtılaşma sı varmış erken doğum yapma sebebim buymus ama hala düşünüyorum hiç bi sorunum yoktu bi rahatsızlıgım acaba başka bseyden olabilir mi kızlar ?

kimi kucağına almıs koklayıp sevip Öpüp annecim nereye gelmişiz biz diyor
benim öle diyenlere kavga edesim geliyor. biz burda üzüntü yaşarken.. özentilerle yaşarken düşünebiliyormusun? hamişilere bebegi kucaginda olanlara Görmek bile istemiyorum.

Benimde kan pıhtılaşma sı varmış erken doğum yapma sebebim buymus ama hala düşünüyorum hiç bi sorunum yoktu bi rahatsızlıgım acaba başka bseyden olabilir mi kızlar ?
Esma'cım erken doğumların bir çoğu rahim ağzı yetmezliğinden kaynaklanıyor genelde. Bence doktora kontrole gittiğinde özellikle ona bakmasını da iste. Ben de bebeğimi kan pıhtılaşmasından kaybettim ama 36.haftaya geldi, erken doğum gibi birş ey de olmadı. Suni sancı verildi, açılma olmadığı için sezaryenle alındı... Bence sen rahim ağzı yetmezliği var mı yok mu ona da baktır canım...

Öyle düşünme canım, yarın bizim de evlatlarımız olacak ve biz de evlatlarımızı o şekilde öpüp koklayacağız. Ayrıca insanlar nereden bilsin ki bizim kaybımızı. Ben o dönemleri atlattım çok şükür. Ben de sevip, okşuyorum o yavruları ve hamile gördüğüm herkesi uyarıyorum tüm testleri yaptır diye. Biz yandık, başkası yanmasın. Biliyor musunuz bütün bebekler de beni görür görmez nasıl gülücükler saçıyor. Sanki melek oğlumu görüyorlar da ona gülücük saçıyorlar gibi geliyor. Yeni doğmuş bebekler bile gülümsüyor beni görünce. Daha önce de çok severdim bebekleri ama oğlumu kaybettikten sonra bir başka bakıyor, bir başka gülümsüyor bebekler bana. Diyorum yanımda meleğimi görüyorlar herhalde ondan bana böyle gülümsüyorlar diyorum kendi kendime...

Sabır arkadaşlar, sabır. O günleri biz de yaşayacağız inşallah... Rabbim çok büyük, bizim de yüzümüzü güldürecek inşallah...

Baktılar rahim ağzı yetmezliği çıkmadı sadece pıhtılaşma deyip gönderdiler beni

inşallah. işte aci çekiyorum zor oluyor .
oğlumu yeni kaybettiğim zamanlarda işyerinden arkadaşim bana başsağlığı ziyarete gelmişti. 10 aylık kızı vardi. emekliyordu çok tatlıydi maşallah..
bebek kendiliğinden bana geldi. elimi sevdi bende anlam verememişim... üzülme ablacim demek istiyordu. kucagima aldim hiç inmek istemedi bebek.. sevdi beni.. arkadaşim da sasirdi herkese gitmezdi bu kız sana geliyor dedi. bende beni sevdi annesi dedim. bebekler de beni görünce gülümsüyor bana gelmek istiyor. inmek de istemiyor. bende hiç anlam verememişim hiç gelmezdi ya. bunlari okuyunca anladim.
rabbim o aciyi bi daha yaşatmasin çok zor.. rabbim kucagimiza almaya nasip etsin bizlere amin..

Araştırma hastanesi genetik bölümüne git canım ücretsiz yapıyorlar
Gıttim bugun doktora kasım 11 de vefat etmıstı kızım 3 gun sonra 3 ay olcak toprlanmıssın dedi ama bir 3 ay daha beklycksn dedi yptrcgm testleri de verdi ıste mayıs gıbı korunmayı bırkcgm pıhtılasma testleride var yptrcgm işte

Canım tek doktorla kalma bence. Başka başka doktorlara da git. Özellikle iyi bir perinatolog bul ve ona kontrole git. Nerede yaşıyorsun sen? İstanbul Anadolu yakasında Bülent Kars diye bir perinatolog var, ben ona gitmeyi düşünüyorum. Araştırdım baya çok güzel yorumlar var kendisiyle ilgili.

Başka hangi testleri verdi? Genetik test (Kromozom testi) de istedi mi?

Amin canım. Rabbim hiç birimizi aynı acıyla sınamasın tekrar. Canım bence toparlanamadıysan psikolojik destek al. İnan ben o kadar memnunum ki destek aldığıma. Yoksa kesinlikle atlatamazdım. Çok şükür bu günüme.

Ben avrupa yakasındayım çarşamba günü öğlen başka doktor da randevum var inşallah ne varsa çıkar 2.ye aynı şeyleri yasamam

canim çok kafama takmamaya çalşııyorum. öncelikle kilo vermeye çalışıyorum. nisana kadar 15 kilo verip sora hamile kalmaya çalşııcam.. şimdiye kadar 3 kilo yakın verdim daha 1 ay olmadi.
çok da üzülmemeye çalışıyorum. hayata umutla baksam da arada bi aklıma oğlum geliyor. sora geçiyor.
17sinde randevu aldim. gitcem bakalım doktorla konuşacagim.
umarim iyi geçer inş..

Rabbim sabrini verir insallah ve gercekten o yawrucaga coook gunah oluyor Annesizlik cok aci cok zor Rabbim yardimcisi olsun insallah

Rabbim sabrini verir insallah ve gercekten o yawrucaga coook gunah oluyor Annesizlik cok aci cok zor Rabbim yardimcisi olsun insallah
Gercekten cok annesinin kardesleri pervane gibi etrafinda bu gun gittim yanlarina oyuncak aldim biraz etraftan dikkati dagilsin diye ama iki dk ugrasti ev kalabalik cok huysuz hissetmis gibi huzursuz. kiyamam yeni yeni konusuyor anneme gidelim deyince teyzeleri perisan oluyor Allah yardimcisi olsun bizim meleklerimiz cennete emin ellerde Rabbim bu dunyada anasiz babasiz kalan yetim ve oksuzlerin yardimcisi olsun

Annesiyle resmi Mekani cennet olsun

Eklentiler

• FB_IMG_1454953428355.webp
    16 KB · Görüntüleme: 71
Rahim agzi yetmezligi hamileligin 10. Haftasindan itibaren takip ediliyor anca oyle teshis konuyo suan rahim agzi uzunlugu nornal olur zaten bilgin olsun cnm sen hamileliginde doktora hep ölçmesini soyle

Ben avrupa yakasındayım çarşamba günü öğlen başka doktor da randevum var inşallah ne varsa çıkar 2.ye aynı şeyleri yasamam
Sen ne kaç haftalık hamileyken kaybettin bebeğini peki? Rabbim aynı acıları yaşatmasın bir daha bizlere... Şuan tekrar hamilesin sanırım, Rabbim bu meleği kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…