BENDE İKİ TANE KAYBETTİMbir de canlarim size tavsiyem allahin izniyle hamilekalirsnz yakincevreniz haric anne abla gibi kimseye soylemeyin nzar gercekten var arkdaslar
Aynen cnm senin ne olduBENDE İKİ TANE KAYBETTİM
NAZARA İNANIYOM
3. HAMİLELİĞİMDE DOKTORUM DEDİKİ
NAZARDA DEĞİYO
HERKESE SÖLEMEYİN
GERÇEKTEN BEN İŞ YERİNDE BİR BAYANDAN ÇOK ETKİLENİYOM
BANA GÖBEĞİN ÇIKMIŞ O KİLO ALMIŞIN
OOO BUGÜN İYİSİN DEDİMİ
KAFAMA BİR AĞRI ÇÖKÜYO
MİDEM BULANIYO
ÖLÜYOM O GÜN ZOR ATLATIYOM
FATİHA OKU OKU OKU AĞZIM YARILIYO
O KADINI HİÇ GÖRESİM YOK
HEMEN GEÇİYOM YANINDAN
40 YAŞINDA EVLENEMEMİŞ. ALLAHIM ONADA KISMET VER EVLADI OLSUN DİYE DUADA EDİYOM
cnm benimde bdt 11.06.2016 bende de kan pıhtılaşması çıktı ama benim 4 yaşında kızım var onda sorun olmamıştı normal doğum olmuştu ama 2. kızımı 33. haftada kaybettim şimdi iğne kullanıyorumBaktılar rahim ağzı yetmezliği çıkmadı sadece pıhtılaşma deyip gönderdiler beni
Senin hikayenle benzer canım. Benim de gebeliğim boyunca hiç bir problemim yoktu. Oğlum da o kadar hareketliydi ki anlatamam. 34,haftadan sonra hareketleri azaldı, doktora söyledim normal son haftalarda azalır dedi. Bebeğimi kaybetmeden 3 gün önce de hareketlerini hissetmiyorum diye acile gitmiştim. NST'ye soktu, ultrasonla baktı bir problem yok deyip 3 gün sonra kontrole çağırdı. Kontrole gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştuvalli cnm bir kagitta isaretlemis mutasyon falan yaziyor omu acaba senin hikqyen ne
BENDE İKİ TANE KAYBETTİM
NAZARA İNANIYOM
3. HAMİLELİĞİMDE DOKTORUM DEDİKİ
NAZARDA DEĞİYO
HERKESE SÖLEMEYİN
GERÇEKTEN BEN İŞ YERİNDE BİR BAYANDAN ÇOK ETKİLENİYOM
BANA GÖBEĞİN ÇIKMIŞ O KİLO ALMIŞIN
OOO BUGÜN İYİSİN DEDİMİ
KAFAMA BİR AĞRI ÇÖKÜYO
MİDEM BULANIYO
ÖLÜYOM O GÜN ZOR ATLATIYOM
FATİHA OKU OKU OKU AĞZIM YARILIYO
O KADINI HİÇ GÖRESİM YOK
HEMEN GEÇİYOM YANINDAN
40 YAŞINDA EVLENEMEMİŞ. ALLAHIM ONADA KISMET VER EVLADI OLSUN DİYE DUADA EDİYOM
Senin de başın sağolsun canım. Peki sen yapılması gereken tüm testleri yaptırdın mı? Kaçıncı haftalarda kaybettin meleklerini? Rabbim bu bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aynen cnm senin ne oldu
Senin de başın sağolsun canım. Peki sen yapılması gereken tüm testleri yaptırdın mı? Kaçıncı haftalarda kaybettin meleklerini? Rabbim bu bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
BAŞIN SAĞOLSUN CNM bende 33. haftada dekolman yaşadım benimde bi sebep bulamadılar tansiyon yok şeker yok ama bende pıhtılaşma çıktı ona rağmen bu genlerdeki pıhtılaşma bebekle alakalı değil dediler şimdi aspirin ve kan sulandırıcı kullanıyorum psikolojik olarak kendimi güvende hissedeyim diye ben 4,5 ay sonra hamile kaldım şimdi 23. haftadayım inşallah bu sefer sağlıklı sihatli uzun ömürlü kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder rabbimmerhabalar bende 37. haftamda bebeğimi kaybettim bebeğin eşi erken ayrılmış (dekolman plasenta) boğaz ağrısı ıle acıle gittim hersey normaldı ıkı saat sonra anı kanamam oldu sezeryanla aldılar 4 ay oldu testlerimi yaptırdık pıhtılasma falan yok genetiğede gonderdık sonuc 3 ay sonra alcaz bu hafta doktoruma gidicem inşalla bır an once hamıle kalmama izin verir.sanırım bende ılaç kullanıcam hamılelık boyunca
merhabalar bende 37. haftamda bebeğimi kaybettim bebeğin eşi erken ayrılmış (dekolman plasenta) boğaz ağrısı ıle acıle gittim hersey normaldı ıkı saat sonra anı kanamam oldu sezeryanla aldılar 4 ay oldu testlerimi yaptırdık pıhtılasma falan yok genetiğede gonderdık sonuc 3 ay sonra alcaz bu hafta doktoruma gidicem inşalla bır an once hamıle kalmama izin verir.sanırım bende ılaç kullanıcam hamılelık boyunca
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canım.EVLENDİM O AY ADET OLDUM 15 GÜN SONRA
SONRA KANAMAM DURMUYO KARNIM NASIL AĞRIYO.
ÇİŞİMİ KAN İŞİYOM OKADAR AĞLIYOMKİ
EŞİM ALDI GÖTÜRDÜ ACİLE
BENİM ADETİM 8 GÜN SÜRER
12-13 GÜN OLDU HALA KAN GELİYO
DEVLET HASTANESİ ACİLİNDEKİ DOKTORA DEDİMKİ
BÖLE BÖLE
ULTRASON VE İDRARA KANA GÖNDERDİ
TEK BÖBREKLİYİMDE DEDİM
ODA SONUÇLARDA İLTİHAP KAPMIŞIN DEDİ.
ŞANSLIYMIŞINKİ BEN UROLOJI DOKTORUYUM DEDİ
BEN SANA HAP VERİCEM
HEP HAPLA OLMAZ DEDİ
VUCUDUNDAKİ İLTİHABI ATMAM İÇİN ADETİNİN 3. GÜNÜ BAŞLA SABAH AKŞAM İÇ DEDİ
****BİR SOĞANI VE 5-6 MAYDONOZU 2 BARDAK SUYA KOY VE 10 DAKKA KAYNAT ILIT DEDİ. BİR BARDAĞI İÇ ÖBÜRSÜNÜ YARIN SABAHA *****
YOKSA ÖMÜR BİLLAH İLAÇ KULLANIRSIN DEMİŞTİ.
BU YAŞINA KADAR BÖLE BİŞİ YOKSA EŞİNDEN KAPMIŞINDIR DEMİŞTİ
BEN ADETİMİN 3 GÜNÜ BAŞLADIM ADETİM BİTTİKKEN 3. GÜNE KADAR YAPTIM..
SONRA NE İLTİHAP NE BİŞİ
AMA İLK İKİ AY İÇ ÇAMAŞIRIM NASIL AKINTIYLA DOLMUŞTU.
ANLATTIĞIMDA SOĞAN KÜRÜ YUMURTLAMAYIDA SAĞLIYOMuş
BEN İKİ TANE KAYBETTİM
EVLENDİK 3 AY SONRA BEN HAMİLE KALDIM. AMA 2,5 AYLIKKEN KÜRTAŞ OLDUM. ÖLMÜŞTÜ KARNIMDA
SONRA 6 AY KORUNDUK
SONRA KORUNMAYI BIRAKTIM O AY gene HAMİLE KALDIM
2,5 AYLIKKEN VCYE DÜŞTÜ.
İZMİTTE UMUTTEPEDE YİĞİT BEY VAR DEDİLER GİTTİK
ADAM NORMALDE 3 KAYIPTAN SONRA BAŞLIYOZ TEDAVİYE AMA DEDİ.
EŞİM Bİ YANDAN AĞLIYO BEN Bİ YANDAN
EŞİM BEN ONA BİR TABAK BİLE KALDIRTMADIM DİYO.
NEYSE ADAM ACIDI SANIRIM BİZE
GENETİK TEST İSTEDİ. BEŞ FARKLI KAĞIT VERDİ ELİME.
ANLATTI BURDA YAPILANLARDA VAR DEDİ.
ÜCRETSİZ
AMA BİZ DAYANAMADIK ÖZELE GİTTİK
SADECE ADETİN 3. GÜNÜ MUAYENE VE BİR KAN TESTİ VARDI. ONU YİĞİT BEYE YAPTIRDIM.
2 LİRA HARCADIK TESTLERE
EŞİMLE BEN HERYERE KAN VERDİK DURDUK
SONRA TESLERİ TOPLADIM TEKRAR YİĞİT HOCAYA GİTTİM
HOCA HERŞEY TEMİZ
BEN KAN PIHTILAŞMASINDAN ŞÜPELENMİŞTİM DEDİ.
OZAMAN HAMİLE KALDIĞINDA HİÇ STRES YAPMICAN. ANORMAL ÜZERİNE TİTREMİCEN DEDİ. AKIŞINA BIRAKCAN DEDİ.
ŞİMDİ EVDEN ÇIKARKEN HER SABAH ZIPLAYA ZIPLAYA İNİYOM MERDİVENLERİ. YAŞ 30 AMA RUHUM HALA ÇOCUK
OTOBÜS DURAĞINA KOŞTURA KOŞTURA GİDİYOM
EŞİM YİNE KIZIYO BAZEN COCUĞU BIRAKTA YAP DİYO. BİŞİ OLCAK OĞLUMA DİYO.
AMA HER AY SOĞAN VE MAYDONOZ İÇTİM İKİ YILLIK EVLİYİM
BİDE BİR DUA VAR KARNIMDA VE BOYNUMDA
İLK HAMİLELİĞİMDE ÇOK KORKUYODUM. BİRİLERİ VARDI EVDE
SONRA ELTİM Bİ HOCA VAR BENDE GİTTİM DEDİ. ALDI BİZİ GÖTÜRDÜ ADAMA ANLATTIK SÜBYAN OLMUŞUN DEDİ
NE OLDUĞUNU BİLMİYOM
GENELDE NAMAZ ABDESTSİZ DOLAŞMAM.
OKUDU BENİ. BİR MUSKA VERDİ. BİDE BİR İPE BİŞİLER OKUDU
HAMİLE KALINCA KARNINA DOLUCAN. TAKİ BEBEK DOĞUNCAYA KADAR DEDİ
BEBEK DOĞUNCADA BU İPİ ONA TAKICAN DEDİ
ŞİMDİ TAKIYOM AMA KORKUYOMDA. ACABA İPTENMİ MEDET UMUYOM DİYOM.
AMA İKİNCİ HAMİLELİĞİMDE TAKMAMIŞTIM. 3. HAMİLE KALINCA EŞİM DİREK TAK DEDİ.
Başın sağolsun canım. Allah sabırlar versin. Bidaha böyle bi acıyla sınamasın rabbim. En kısa zamanda sağlıklı bebeklerin olur inşallahmerhabalar bende 37. haftamda bebeğimi kaybettim bebeğin eşi erken ayrılmış (dekolman plasenta) boğaz ağrısı ıle acıle gittim hersey normaldı ıkı saat sonra anı kanamam oldu sezeryanla aldılar 4 ay oldu testlerimi yaptırdık pıhtılasma falan yok genetiğede gonderdık sonuc 3 ay sonra alcaz bu hafta doktoruma gidicem inşalla bır an once hamıle kalmama izin verir.sanırım bende ılaç kullanıcam hamılelık boyunca
hep kullandım her ayAllah hayırlı evlatlar nasip etsin canım.
Bi sorum olacak sana soğan kürünü hangi sıklıkla ve kaç ay kullandın acaba
EVLENDİM O AY ADET OLDUM 15 GÜN SONRA
SONRA KANAMAM DURMUYO KARNIM NASIL AĞRIYO.
ÇİŞİMİ KAN İŞİYOM OKADAR AĞLIYOMKİ
EŞİM ALDI GÖTÜRDÜ ACİLE
BENİM ADETİM 8 GÜN SÜRER
12-13 GÜN OLDU HALA KAN GELİYO
DEVLET HASTANESİ ACİLİNDEKİ DOKTORA DEDİMKİ
BÖLE BÖLE
ULTRASON VE İDRARA KANA GÖNDERDİ
TEK BÖBREKLİYİMDE DEDİM
ODA SONUÇLARDA İLTİHAP KAPMIŞIN DEDİ.
ŞANSLIYMIŞINKİ BEN UROLOJI DOKTORUYUM DEDİ
BEN SANA HAP VERİCEM
HEP HAPLA OLMAZ DEDİ
VUCUDUNDAKİ İLTİHABI ATMAM İÇİN ADETİNİN 3. GÜNÜ BAŞLA SABAH AKŞAM İÇ DEDİ
****BİR SOĞANI VE 5-6 MAYDONOZU 2 BARDAK SUYA KOY VE 10 DAKKA KAYNAT ILIT DEDİ. BİR BARDAĞI İÇ ÖBÜRSÜNÜ YARIN SABAHA *****
YOKSA ÖMÜR BİLLAH İLAÇ KULLANIRSIN DEMİŞTİ.
BU YAŞINA KADAR BÖLE BİŞİ YOKSA EŞİNDEN KAPMIŞINDIR DEMİŞTİ
BEN ADETİMİN 3 GÜNÜ BAŞLADIM ADETİM BİTTİKKEN 3. GÜNE KADAR YAPTIM..
SONRA NE İLTİHAP NE BİŞİ
AMA İLK İKİ AY İÇ ÇAMAŞIRIM NASIL AKINTIYLA DOLMUŞTU.
ANLATTIĞIMDA SOĞAN KÜRÜ YUMURTLAMAYIDA SAĞLIYOMuş
BEN İKİ TANE KAYBETTİM
EVLENDİK 3 AY SONRA BEN HAMİLE KALDIM. AMA 2,5 AYLIKKEN KÜRTAŞ OLDUM. ÖLMÜŞTÜ KARNIMDA
SONRA 6 AY KORUNDUK
SONRA KORUNMAYI BIRAKTIM O AY gene HAMİLE KALDIM
2,5 AYLIKKEN VCYE DÜŞTÜ.
İZMİTTE UMUTTEPEDE YİĞİT BEY VAR DEDİLER GİTTİK
ADAM NORMALDE 3 KAYIPTAN SONRA BAŞLIYOZ TEDAVİYE AMA DEDİ.
EŞİM Bİ YANDAN AĞLIYO BEN Bİ YANDAN
EŞİM BEN ONA BİR TABAK BİLE KALDIRTMADIM DİYO.
NEYSE ADAM ACIDI SANIRIM BİZE
GENETİK TEST İSTEDİ. BEŞ FARKLI KAĞIT VERDİ ELİME.
ANLATTI BURDA YAPILANLARDA VAR DEDİ.
ÜCRETSİZ
AMA BİZ DAYANAMADIK ÖZELE GİTTİK
SADECE ADETİN 3. GÜNÜ MUAYENE VE BİR KAN TESTİ VARDI. ONU YİĞİT BEYE YAPTIRDIM.
2 LİRA HARCADIK TESTLERE
EŞİMLE BEN HERYERE KAN VERDİK DURDUK
SONRA TESLERİ TOPLADIM TEKRAR YİĞİT HOCAYA GİTTİM
HOCA HERŞEY TEMİZ
BEN KAN PIHTILAŞMASINDAN ŞÜPELENMİŞTİM DEDİ.
OZAMAN HAMİLE KALDIĞINDA HİÇ STRES YAPMICAN. ANORMAL ÜZERİNE TİTREMİCEN DEDİ. AKIŞINA BIRAKCAN DEDİ.
ŞİMDİ EVDEN ÇIKARKEN HER SABAH ZIPLAYA ZIPLAYA İNİYOM MERDİVENLERİ. YAŞ 30 AMA RUHUM HALA ÇOCUK
OTOBÜS DURAĞINA KOŞTURA KOŞTURA GİDİYOM
EŞİM YİNE KIZIYO BAZEN COCUĞU BIRAKTA YAP DİYO. BİŞİ OLCAK OĞLUMA DİYO.
AMA HER AY SOĞAN VE MAYDONOZ İÇTİM İKİ YILLIK EVLİYİM
BİDE BİR DUA VAR KARNIMDA VE BOYNUMDA
İLK HAMİLELİĞİMDE ÇOK KORKUYODUM. BİRİLERİ VARDI EVDE
SONRA ELTİM Bİ HOCA VAR BENDE GİTTİM DEDİ. ALDI BİZİ GÖTÜRDÜ ADAMA ANLATTIK SÜBYAN OLMUŞUN DEDİ
NE OLDUĞUNU BİLMİYOM
GENELDE NAMAZ ABDESTSİZ DOLAŞMAM.
OKUDU BENİ. BİR MUSKA VERDİ. BİDE BİR İPE BİŞİLER OKUDU
HAMİLE KALINCA KARNINA DOLUCAN. TAKİ BEBEK DOĞUNCAYA KADAR DEDİ
BEBEK DOĞUNCADA BU İPİ ONA TAKICAN DEDİ
ŞİMDİ TAKIYOM AMA KORKUYOMDA. ACABA İPTENMİ MEDET UMUYOM DİYOM.
AMA İKİNCİ HAMİLELİĞİMDE TAKMAMIŞTIM. 3. HAMİLE KALINCA EŞİM DİREK TAK DEDİ.
Başın sağolsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın. Umarım güzel haberler verirsin bize. 4.aydan sonra benim doktorum korunmayı bırakabilceğimizi söylemişti. Umarım senin doktorun da sana güzel haberler verir. İnan yeniden umut etmek bile çok iyi geliyor insan...merhabalar bende 37. haftamda bebeğimi kaybettim bebeğin eşi erken ayrılmış (dekolman plasenta) boğaz ağrısı ıle acıle gittim hersey normaldı ıkı saat sonra anı kanamam oldu sezeryanla aldılar 4 ay oldu testlerimi yaptırdık pıhtılasma falan yok genetiğede gonderdık sonuc 3 ay sonra alcaz bu hafta doktoruma gidicem inşalla bır an once hamıle kalmama izin verir.sanırım bende ılaç kullanıcam hamılelık boyunca
canım 2.bebeğide kaybettikten sonraBen de pıhtılaşma çıktı ama sonuçlar çıkmadan önce de annem bir hocaya baktırmış sübyan var kızında demiş. Sübyan boğmuş bebeği demiş. Ben de evlendikten sonra çok korkmaya başlamıştım. Sürekli sülietler görüyor, biri beni takip ediyor ve yalnızken başkasının nefes sesini duyuyordum. Rüyalar da cabası... Hamile kaldıktan sonra hepsi geçmişti. Hatta eşime oğlum beni koruyor sanırım diyordum. Meğersem Sübyan oğluma geçmiş de ben ondan korkmamaya başlamışım. Hoca iyi bir hoca bulup, sübyan muskası yaptırması lazım, sübyanı çok güçlü okumayla falan geçmez demiş. Ben geceleri yatarken duasız, besmelesiz yatmam. Ama ona rağmen böyle oldu... Bir arkadaşım Aydın da çok iyi bir hoca var dedi çok da ünlüymüş, Türkiye'nin her yerinden gelenler oluyor adama. Gittim ben de. Bana sende sübyan var, kaç kere hamile kalırsan kal hepsini kaybedersin dedi. Muska yazdı, bunu tak hamile kalıp, bebek 2.5 aylık olunca tekrar gel, o zaman başka bir muska daha yazıcam dedi. Normalde böyle şeylere pek itikat etmem ama çaresizlik insana herşeyi yaptırıyormuşYalnız muskanın gerçekten çok faydasını gördüm. Artık bu yaşadıklarımın hiç birini yaşamıyorum ve çok rahat uyuyup, kalkıyorum, çok şükür.
Yalnız sadece muskayla da kalmadım tabii. Yapılması gereken tüm tıbbi araştırmaları da yaptırdım. Pıhtılaşma çıktı hem de ağır düzeyde. Doktor bu haftaya gelmesi bile mucize dedi (36.haftamda kaybettim oğlumu). Ben şimdi hem muskayı takıyorum hem de ilaçlarımı kullanıyorum. Hamile kalınca da iğne vurulacakmışım her gün. Kısmet, Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman bir evlat nasip edecek inşallah bize de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?