Bende ara ara o duyguları yaşıyorum canım. Sanki kucagıma başka bir çocuk aldığımda onu kızım kadar sevemicem alışamıcam ona diye korkuyorum. Ama bir yanımda okadar cok özlüyorki tekrar bebek sahibi olmayı.. Karmaşık duygular icindeyim bende kendimi anlamıorum artıkSen ne zaman bıraktın canım korunmayı? Rabbim çok aratmaz inşallah. Oğluma 8 ayda hamile kalabilmiştim. Bu defa o kadar uzun sürmez inşallah. Öyle diyorum da Rabbim sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlara hamile kalmamızı nasip etsin.
İlk başta dört gözle bekliyordum korunmayı bırakmayı. Şimdi beklediğim zaman geldi ama bu defa da yeni bir bebek istememeye başladım. Dün eşime sarılıp ağladım ben yeni bir bebek istemiyorum, ben oğlumu istiyorum diye... Sizde de aynı duygu var mı kızlar?zelal41 , N nihangenc , @Nehirimmmm, @Gulcin-84 , toprakim- ve korunmayı bırakan diğer arkadaşlarım...
cnm bnim 34. Hftada birden kalbi durdu hersey iyiydi ne oldu anlmdim ben de pihtilasma fln bisey cikmdi troid bezime bile bktirdim bisey cikmadi cnm bebege otopsi istmdm sorduk parcaliyorlarmis kiyamadim kizima nisanda korunmayi birkcgm ben hmn 1 ayin icinde hamile klmistm hqyirli ise hemen kalayim ama cok korkulu gcecek cnm ha kalbi durdu ha duracak cok.zor bir de raporum bitti yarin ise basliyrum cok yogun birdeKaçıncı haftada kaybettin canım. Aynı durumdayım seninle. 40. Haftamda kaybettim. Otopsi bizde yaptırmadık. Genetik testinde orta düzey pıhtılaşma çıktı . Doktor illa o sebeptir diyemem dedi. Bende çok korkuyorum inanki
Sende mi bnim gibi oldu cnm bak sana bir tavsym var bnim dr d vitamini bktir dedi b12 bktir dedi korunma surecinde bunlari yukselt de zaten tv dede basbas bagryrlar d vitamini diye ben bktrdim d vitamin 9 cikti dusun hic yok 80 olmasi grkyr tbi dr bundan olmemistr bebek dedi ama cok.dusuk dedi 2 tl lik devit3 diye ampul var onlardan iciyrum hani d vitamini dusuk olunca o aldin kalsiyumlar bebege gtmiyrmus ne olur cnm sen de bktrKaçıncı haftada kaybettin canım. Aynı durumdayım seninle. 40. Haftamda kaybettim. Otopsi bizde yaptırmadık. Genetik testinde orta düzey pıhtılaşma çıktı . Doktor illa o sebeptir diyemem dedi. Bende çok korkuyorum inanki
Ben de işte bu duygulardayim. Aklım çok karışık. Rabbim hamile kaldigimizda bu duygulardan arındırır bizi inşallah...Bende ara ara o duyguları yaşıyorum canım. Sanki kucagıma başka bir çocuk aldığımda onu kızım kadar sevemicem alışamıcam ona diye korkuyorum. Ama bir yanımda okadar cok özlüyorki tekrar bebek sahibi olmayı.. Karmaşık duygular icindeyim bende kendimi anlamıorum artık
Ben de işte böyle diyorum. İlk göz ağrım, ilk gönül yaram, en büyük aşkım oğlum. Hem yeni bir bebek istiyorum hem de sanki oğlumu üzecekmisim gibi geliyor. Ben kardeşini öpüp koklayinca o bunları benimle yasayamadigi için bizi görüp içi sizlayacakmis, boynunu bukecekmis gibi geliyor. Hiç kiyamiyorum oğluma...Elbettw korkular var icimde olmaz mi ben hastalandim bi iki gune temizlenirim yani bu ayki belirtilerim hep piskolojikmis aslinda bi yanim istiyor bi yanim biraz bekle diyor. Bu ay korunsam mi diyorum zaten regl dongum eskiden 28 gundu simdi 35 e cikti yasadiklarimiz tum hormonlari etkiliyor aktardan cay aldim bu ay duzenlemek icin icip korunayim diyirum. Bende ne istedigimi bilmiyorum. Evet yeni bebek yeni umutlar demek ama biz hayallerimizi umutlarimizi kusa bir sure once kaybetik yeniden hayal kirikkigi tasama korkusu kabus gibiinaniyorum ki yuce Mevla bu eefa yuzumuzu guldurecek. Oglumun yerini hic bir kardesi tutmayacak ama beynimi ruhumu tatmin edicek. Ilk goz agrimin yeri baska olucak fakat kardeslerinin yeride baska olucak hakkimizda hayirlisi olsun
kızlar bence instagrami olanlar birbirini eklesn gerçekten çok iyi geliyor
Buradan iletişim kurmak zahmetli gerçekten.ama ben ne instagram ne Facebook hiç bir sosyal hesap kullanmıyorum.ama bir yerden daha rahat konusabileceğimiz bir sisteme Varım :) açarım olmazsa ama pek beceremem gibi:)
Onlar biz mutsuzken mutlu olamiyolar ve herkesin olmak istedigi yerdeler. Orda uzuntu keder bilmiyolar biz yavruladimiza kavustuvumuzda onlari buyutup bu dunyada veremedigimiz sevgiyi fazlasiyla vericez insallah. Kardesleri yerlerini tutamaz her evladin geri farkli ysasalardida boyle olucakti annem hep der biz uc kardesiz birinizi birinizden fazlq sevemem ama hepiniz yeride sevgiside ayri der. O yuzden dogacak kardeslerinide cok sevicez ama kaybetigimizin yeri hep farkli kalicakBen de işte böyle diyorum. İlk göz ağrım, ilk gönül yaram, en büyük aşkım oğlum. Hem yeni bir bebek istiyorum hem de sanki oğlumu üzecekmisim gibi geliyor. Ben kardeşini öpüp koklayinca o bunları benimle yasayamadigi için bizi görüp içi sizlayacakmis, boynunu bukecekmis gibi geliyor. Hiç kiyamiyorum oğluma...
saol canım. d vitaminine baktırmadım sanırım. b 12 m iyi çıktı ama.Sende mi bnim gibi oldu cnm bak sana bir tavsym var bnim dr d vitamini bktir dedi b12 bktir dedi korunma surecinde bunlari yukselt de zaten tv dede basbas bagryrlar d vitamini diye ben bktrdim d vitamin 9 cikti dusun hic yok 80 olmasi grkyr tbi dr bundan olmemistr bebek dedi ama cok.dusuk dedi 2 tl lik devit3 diye ampul var onlardan iciyrum hani d vitamini dusuk olunca o aldin kalsiyumlar bebege gtmiyrmus ne olur cnm sen de bktr
hiç öyle düşünmeyin kızlar. düşününkii bi çoğumuz yüzünü sadece 1 kere gördüğümüz evlatlarımız için bu kadar üzüldük, bu kadar sevdik onları. allahın izniyle kucağımıza sağ salim alıp öpüp koklayacağız, hiç sevememek olur mu ..Ben de işte bu duygulardayim. Aklım çok karışık. Rabbim hamile kaldigimizda bu duygulardan arındırır bizi inşallah...
il olarak neredesin cnm.Ben simdi riskli gbelik uzmanina gdyrum biraz pahali amq ne akrabamiz bizim o bni cok aydinlatyr ben de size yardimci olayim arastirma hastanesine gdin kizlar bir d ve b12 vitaminize baktrin
onlar çok mutlular canım. allah annelere kendi şefkatinin zerresini vermiş, düşünün ALLAHIN şefkatini, onlar üzüntüyü bilmiyorlar kii... üzülmeleri mümkün değil..Ben de işte böyle diyorum. İlk göz ağrım, ilk gönül yaram, en büyük aşkım oğlum. Hem yeni bir bebek istiyorum hem de sanki oğlumu üzecekmisim gibi geliyor. Ben kardeşini öpüp koklayinca o bunları benimle yasayamadigi için bizi görüp içi sizlayacakmis, boynunu bukecekmis gibi geliyor. Hiç kiyamiyorum oğluma...
Doğru diyorsun canım ama işte bazen aklımda böyle saçma şeyler dolanıyor. Şeytanın vesvesesi herhalde... içimden atmaya çalışıyorum bu düşünceyi...onlar çok mutlular canım. allah annelere kendi şefkatinin zerresini vermiş, düşünün ALLAHIN şefkatini, onlar üzüntüyü bilmiyorlar kii... üzülmeleri mümkün değil..
Hadi Hayırlısı olsun canım.bence başla Allah büyük yüzümüz gülücek insallah. Ben doğum yapalı 3,5ay oldu bikaç gün içinde regl olmam Lazım olsun bitsin hayırlısıyla denemeye başlıcam.doktorlara kalsa Mayıs gibi başla diyor ama beklemeyi düşünmüyorumgeçen çarş günügittim doktor başlayabilirsin dedi.. nisanda başlamayi düşünüyorum... hadi hayirlisi martta başlasam mi bilemedim.
Bence de canım. Senin normal doğumdu bir de... Bize sezaryene rağmen izin vermeye başladılar... Korunmayı bırakan bir sürü kişi olduk, çok şükür :) Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda mucizelerimizi bize verir inşallah...Hadi Hayırlısı olsun canım.bence başla Allah büyük yüzümüz gülücek insallah. Ben doğum yapalı 3,5ay oldu bikaç gün içinde regl olmam Lazım olsun bitsin hayırlısıyla denemeye başlıcam.doktorlara kalsa Mayıs gibi başla diyor ama beklemeyi düşünmüyorum
başladin mi artık çalışmalara..Bence de canım. Senin normal doğumdu bir de... Bize sezaryene rağmen izin vermeye başladılar... Korunmayı bırakan bir sürü kişi olduk, çok şükür :) Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda mucizelerimizi bize verir inşallah...
başladin mi artık çalışmalara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?