- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
Bunların hepsini biliyorum canım biliyorum da gönlüme laf geçiremiyorum işteCanım öyle söyleme sakın.eninim tüm arkadaşlar sen gibi ben gibi kaybettiği evladını geri ister Rabbimden.ama bu istek yalan Dünya'da mümkün değil artık.ebediyette onlarla olucaz sadece bir süre uzak kalıyoruz okadar.elhamdülilah hepimiz inanıyoruz öldükten sonra dirilmeye.onlar ebedi evlatlarımız bizim...yapmamız gereken dua edip uzun Ömürlü evlat sahibi olmak.rabbim bize uzun Ömürlü hayırlı evlatlar versin ki biz onları cennete Layık Kullar olarak yetiştirelim büyütelim onlarlada beraber olalım orada...eger yeni evlat istemiyorum bebeğimi geri istiyorum dersek yanlıs yaparız.rabbim bunu dua olarak alırsa nasip etmez bir daha.unutmak istemiyorsan al unutma der tabiri caizse.tabiki unutmycaZ unutamıycaz ama yeniden istiycez Allah'tan.hayırlı uzun Ömürlü merhametli rabbini bilen katından temiz nesiller ver Allah'ım diye dua edicez
Gayet normal canım bu hislerin ama .kaybetme korkumuz olduğu için böyle Düşünceler geliyor bazen hepimize.allahım yeniden evlatlarımızla sınamasın bizleriBunların hepsini biliyorum canım biliyorum da gönlüme laf geçiremiyorum iştedün çok kötüydüm. Sanırım yarın arkadaşımın bebeğini görmeye gideceğim ve bu beni psikolojik olarak çok etkiliyor. O yüzden dün akşam içim kabardı yine
Rabbim nasip ederse evladımla ahirette kavuşacağız inşallah. Ne bileyim yeni bir bebek istiyordum önceden çok ama şu sıralar neden bilmiyorum böyle hissediyorum.
Rabbim hiç birimizin kucaklarini boş bırakmasın ve hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bize. Belki hamile kalınca değişir duygularım ya da inşallah geçici bir duygudur. Ben çocukları çok severim hem de çok çocuğum olsun isterdim biz kalabalık olduğumuz için. Şimdi neden böyle hissediyorum bilmiyorum
Canim seni o kadar iyi anliyorumki.Bir evladim var sukur 8 yasinda.Ilerde Allah kismet ederde bir cocugum daha olursa soranlara iki cocugum var asla demem.Benim uc tane cocugum var diyecegim O bu hayatta olmasa da benim bebegim annesine kavusacagi gunu bekliyor onu nasil yok sayarim.Ve yine bir kizim olursa adini Nehir koymam kizimin yerine koymam.Hicbirimiz meleklerimizi unutmak icin cocuk istemiyoruz.Sadece icimizdeki yaralari saracak yarim kalan hayallerimizi tamamlayacak mucizelerimiz oldugu icin istiyoruz.Kimse senden melegini unutmani bekleyemez sende unutmayacaksin ama umuttur insani yasatan.yeni bebegini iki kat daha fazla seveceksin bu acidan seni kurtardigi yaralarini sardigi icinSen ne zaman bıraktın canım korunmayı? Rabbim çok aratmaz inşallah. Oğluma 8 ayda hamile kalabilmiştim. Bu defa o kadar uzun sürmez inşallah. Öyle diyorum da Rabbim sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlara hamile kalmamızı nasip etsin.
İlk başta dört gözle bekliyordum korunmayı bırakmayı. Şimdi beklediğim zaman geldi ama bu defa da yeni bir bebek istememeye başladım. Dün eşime sarılıp ağladım ben yeni bir bebek istemiyorum, ben oğlumu istiyorum diye... Sizde de aynı duygu var mı kızlar?zelal41 , N nihangenc , Nehirimmmm , Gulcin-84 , toprakim- ve korunmayı bırakan diğer arkadaşlarım...
Ben tam dort ay sonra biraktim korunmayi yani bu ay ilk denememiz.kimi doktor alti ay dedi kimi uc ay.budaki bircok melek annesi bana umut oldu ve biraktim Allahim hayirlisi ne zamansa o zaman nasip etsin.cok dua ediyorum yalniz kendime degil emin olun birbir hepinize.Birgun burdan mutlu haberler verecegiz birbirimize inaniyorum.Sen ne zaman bıraktın canım korunmayı? Rabbim çok aratmaz inşallah. Oğluma 8 ayda hamile kalabilmiştim. Bu defa o kadar uzun sürmez inşallah. Öyle diyorum da Rabbim sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlara hamile kalmamızı nasip etsin.
İlk başta dört gözle bekliyordum korunmayı bırakmayı. Şimdi beklediğim zaman geldi ama bu defa da yeni bir bebek istememeye başladım. Dün eşime sarılıp ağladım ben yeni bir bebek istemiyorum, ben oğlumu istiyorum diye... Sizde de aynı duygu var mı kızlar?zelal41 , N nihangenc , Nehirimmmm , Gulcin-84 , toprakim- ve korunmayı bırakan diğer arkadaşlarım...
Canim arkadasim prof.doktoruna durumumu anlatmis nedendir sizce diye doktorun syledigi teksey bazen hicbir sebep yoktur bastan bellidir aslinda gidecegi ne bebekler gordum cok zor sartlarda saglikla dogan olmayacaksa olmuyor sozcukler bile bitiyor bazen demis.burdaki arkadaslarin bir sozu vardi bilir misin Biz Siramizi Savdik derlerdi.Insallah oyle dusun saglikla gelecek evlatlarimizKiar bisey soracagim benim gibi hicbir sebep yokken hersey yolunda gdrkn bebeginin kalbi duran varsa yazsn kizlar teste yptrdim ben de bisey cikmdi otopsi istemedim ya sebepsiz hersey iyiyken bebek kalbdururmu drlarda neden gostrmyr nisanda korunmayi birkyrum ama nedenide yok trkrar olursa cok korkuyrum
Tsk ederi cnm benim haklisin seninde mi beniki. Gibi oldu hani canim sebebi olsa bir tedavi olursun bir bisey olursun yani. Bu belirsizlik icimikanatan hamile kaldigimda tek tesellim dualarim olacakCanim arkadasim prof.doktoruna durumumu anlatmis nedendir sizce diye doktorun syledigi teksey bazen hicbir sebep yoktur bastan bellidir aslinda gidecegi ne bebekler gordum cok zor sartlarda saglikla dogan olmayacaksa olmuyor sozcukler bile bitiyor bazen demis.burdaki arkadaslarin bir sozu vardi bilir misin Biz Siramizi Savdik derlerdi.Insallah oyle dusun saglikla gelecek evlatlarimiz
bnim de melegim kizim gideli uc bucuk ay oldu nisanda dr gidip birkcgm korunmayi allh bizimle olsun birbirimize dua ederim kizlarBen tam dort ay sonra biraktim korunmayi yani bu ay ilk denememiz.kimi doktor alti ay dedi kimi uc ay.budaki bircok melek annesi bana umut oldu ve biraktim Allahim hayirlisi ne zamansa o zaman nasip etsin.cok dua ediyorum yalniz kendime degil emin olun birbir hepinize.Birgun burdan mutlu haberler verecegiz birbirimize inaniyorum.
kocam da devamli calisyr evde tek kafayi yedim neyse ki pzt ise basliyrum yogun calisyrz kafam dagilirbnim de melegim kizim gideli uc bucuk ay oldu nisanda dr gidip birkcgm korunmayi allh bizimle olsun birbirimize dua ederim kizlar
Ben hemen bir ayin icinde hamile kalmistim kixlar artik hayirlisi ne zmnsa o zman hamile kalalim hepimizkocam da devamli calisyr evde tek kafayi yedim neyse ki pzt ise basliyrum yogun calisyrz kafam dagilir
31.haftamda suyum bosaldi ve uc gun sonra dogum yaptim.yedi aylik saglikli bir bebek dediler cigerleri gelismisti.iki gun olmadi butun degerleri dustu ve kaybettik.neden oldu nasil oldu anlayamadik.Otopside yaptirmak istememis esim.Simdi yine suyum erken gelir diye cok korkuyorum kac doktora gittim bir problem gozukmuyor dediler.yani su ana kadar beni rahatlatacak bir cevap yok aslinda.Tsk ederi cnm benim haklisin seninde mi beniki. Gibi oldu hani canim sebebi olsa bir tedavi olursun bir bisey olursun yani. Bu belirsizlik icimikanatan hamile kaldigimda tek tesellim dualarim olacak
Aynı zamanda bırakmışız. Hakkımızda hayırlısı. Doğru diyorsun biz mucizelerimizi kaybettiğimiz meleklerimizi unutmak için değil yaralarimizi sarmalari için istiyoruz. Bunu bana tekrar hatirlattigin için sağol canım. ..Ben tam dort ay sonra biraktim korunmayi yani bu ay ilk denememiz.kimi doktor alti ay dedi kimi uc ay.budaki bircok melek annesi bana umut oldu ve biraktim Allahim hayirlisi ne zamansa o zaman nasip etsin.cok dua ediyorum yalniz kendime degil emin olun birbir hepinize.Birgun burdan mutlu haberler verecegiz birbirimize inaniyorum.
Amin canım. Rabbim hiç birimizi bir daha evlat acısıyla sinamasin...Gayet normal canım bu hislerin ama .kaybetme korkumuz olduğu için böyle Düşünceler geliyor bazen hepimize.allahım yeniden evlatlarımızla sınamasın bizleri
Iyiki taniAynı zamanda bırakmışız. Hakkımızda hayırlısı. Doğru diyorsun biz mucizelerimizi kaybettiğimiz meleklerimizi unutmak için değil yaralarimizi sarmalari için istiyoruz. Bunu bana tekrar hatirlattigin için sağol canım. ..
Iyiki tanidim sizleri kendimi en rahat burda ifade edebiliyorum.biz secilmis anneleriz cennette evlatlari tarafindan beklenen birbirimize edecegimiz dualar herkesinkinden cok daha icten cok daha etkili olacak ve birgun burdan hepimiz mujdeli haberler verecegiz insallah canimAynı zamanda bırakmışız. Hakkımızda hayırlısı. Doğru diyorsun biz mucizelerimizi kaybettiğimiz meleklerimizi unutmak için değil yaralarimizi sarmalari için istiyoruz. Bunu bana tekrar hatirlattigin için sağol canım. ..
Dr korunmayı bırakabilirsiniz dediği andan itibaren ben kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Hiç öyle şeyler düşünme bunlar hep şeytan vesvesesi. O kadar iyi geliyor ki hamilelik anlatamam. Oğlumu kaybettiğimin yıldönümünde hamile olamasaydım o günleri kolay anlatamazdım.Sen ne zaman bıraktın canım korunmayı? Rabbim çok aratmaz inşallah. Oğluma 8 ayda hamile kalabilmiştim. Bu defa o kadar uzun sürmez inşallah. Öyle diyorum da Rabbim sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlara hamile kalmamızı nasip etsin.
İnşallah canım inşallah bu dünya da bizim de kucaklarimiz dolup yüzümüz gülecek. Ben de aynı şeyleri diyorum içimden. Bana da oğlumu ilk kaybettigimde ablam tavsiye etmişti burayı. Üye ol, senin gibi bir sürü acılı anne var. Birbirinizle dertlesirsiniz diye iyi ki de söylediğini yapmışım. O kadar iyi geldi ki burası bana. Beni en iyi anlayanlar sizlersiniz çünkü. İyi ki tanımışım sizleri...Iyiki tani
Iyiki tanidim sizleri kendimi en rahat burda ifade edebiliyorum.biz secilmis anneleriz cennette evlatlari tarafindan beklenen birbirimize edecegimiz dualar herkesinkinden cok daha icten cok daha etkili olacak ve birgun burdan hepimiz mujdeli haberler verecegiz insallah canim
Doğru diyorsun canım. Haftaya son seansimiz olacak gibi. Bunu dediğin gibi onunla da paylasmaliyim. Daha iyi olur. Dediğin gibi şeytanın vesvesesi de olabilir... Siz bebeginle iyisiniz değil mi canım? Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah...Dr korunmayı bırakabilirsiniz dediği andan itibaren ben kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Hiç öyle şeyler düşünme bunlar hep şeytan vesvesesi. O kadar iyi geliyor ki hamilelik anlatamam. Oğlumu kaybettiğimin yıldönümünde hamile olamasaydım o günleri kolay anlatamazdım.
Bu düşüncelerinden terapistine de bahset mutlaka eminim sana en doğru yolu gösterecektir.
İnşallah ebedi hayatta kavuşacağız yavrularımıza allahım bu dünyada da evlat sevgisini tatmayı nasip etsin bize.
Elbettw korkular var icimde olmaz mi ben hastalandim bi iki gune temizlenirim yani bu ayki belirtilerim hep piskolojikmis aslinda bi yanim istiyor bi yanim biraz bekle diyor. Bu ay korunsam mi diyorum zaten regl dongum eskiden 28 gundu simdi 35 e cikti yasadiklarimiz tum hormonlari etkiliyor aktardan cay aldim bu ay duzenlemek icin icip korunayim diyirum. Bende ne istedigimi bilmiyorum. Evet yeni bebek yeni umutlar demek ama biz hayallerimizi umutlarimizi kusa bir sure once kaybetik yeniden hayal kirikkigi tasama korkusu kabus gibiSen ne zaman bıraktın canım korunmayı? Rabbim çok aratmaz inşallah. Oğluma 8 ayda hamile kalabilmiştim. Bu defa o kadar uzun sürmez inşallah. Öyle diyorum da Rabbim sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlara hamile kalmamızı nasip etsin.
Kaçıncı haftada kaybettin canım. Aynı durumdayım seninle. 40. Haftamda kaybettim. Otopsi bizde yaptırmadık. Genetik testinde orta düzey pıhtılaşma çıktı . Doktor illa o sebeptir diyemem dedi. Bende çok korkuyorum inankiKiar bisey soracagim benim gibi hicbir sebep yokken hersey yolunda gdrkn bebeginin kalbi duran varsa yazsn kizlar teste yptrdim ben de bisey cikmdi otopsi istemedim ya sebepsiz hersey iyiyken bebek kalbdururmu drlarda neden gostrmyr nisanda korunmayi birkyrum ama nedenide yok trkrar olursa cok korkuyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?