Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah... Aynen bence de iletişimi koparmayalım. Aslında hepimiz de hemen hemen yakın yerlerdeyiz. Ortak bir noktada buluşsak çok güzel olur bence. İllaki İstanbul da olması da gerekmez. Ben ortak bir nokta olarak bir il belirlenirse oraya da gelebilirim :)

Hadi hayirlisi bende ocakda biraktim ama hala kalamadim :-( kizima 1bucuk senede hamile kaldim, bakalim bu sefer nekadar sürcek... Simdi 6aylik olcakdi melegim...

Hadi hayirlisi bende ocakda biraktim ama hala kalamadim :-( kizima 1bucuk senede hamile kaldim, bakalim bu sefer nekadar sürcek... Simdi 6aylik olcakdi melegim...
Canim adet duzensizligi mi var bi sorun yoksa kalirsin streste tetikliyor duzensizlik varsa aktardan bi karisim var o cok iyi geliyor onu tavsiye edicem

:) ooo sayımız ne kadar da artmış :) Rabbim buraya yeni acılı annelerin gelmesini nasip etmesin inşallah. İnşallah biz son oluruz... Rabbim inşallah güzel haberlerimizi de paylaşmayı nasip etsin. Ben inanıyorum hepimiz birer birer o müjdeli haberi paylaşacağız inşallah. Stres yapmak yok ama kızlar. Üzülmüyoruz ve stresten uzak duruyoruz sonra da bir bir bebis haberlerimizi paylaşıyoruz inşallah

Sayimiz cogaldikta daha da heyecanlaniyorum hep birlikte uzulduk hep birlikte mutlu olalim Rabbim.Allahim bizi mutluluk dolu mujdeler dolu yazismalarda bulustursun insallah guzel yurekli dostlarim

Ayy canım ben de oğluma 8 ayda hamile kalabilmistim. Rabbim çok arttırmadan en hayırlı ve tez zamanda nasip eder inşallah. Bizde de hiç bir sorun yoktu ama Rabbim 8.ayda nasip etmişti. Stres yapma canım. Stres en büyük engel unutma...

Allah en hayurli ve dogru zamanda saglicakla kavusmayi nasip etsin insallah

bu ay umutluyum.... bilmiyorum deli gibi çocuk istiyordum bayadir ya sabirr dedimm stres yapmamak için bişeylerle uğraştim... bişey yapmasam bunalima gircektim.. eşime dedim sezxaryen istemiyorum ne olursa olsun normal doğum istiyorum dedim. hipertansiyon hastasiyim.. arada bi anda tansiyonum çikiyor. halada var.. korkuyorum internetten araştirma yaptım. hipertansiyon hastasi olanlar maalesef normal doğum yapamaz denildi. anne doğum sirasinda ölebilirmiş.. öle denildi nette. eşimede dedim beni kaybetmek istemedi. sezaryen yaptırcam diyoo. nabicam bilmiyorum sezaryenle yaptım fakat ikinciye hamilelik olursa normal doğum istiyorum nasıl olacak ya

benim adet düzenim bozuldu. stresten mi acaba. normalde hep 28 günde 1 olurum.
inşallah kızlar inşallahhhh... bende bıraktım ama çok korkuyorumm hala. hamile olunca sevinebilecekmiyiz dersiniz. bilemiyorumm . buruk bi sevinç olur sanırımm.

Canım herşeyden önce senin sağlığın önemli unutma ve doktorun ne diyorsa onu uygula. Sezaryen diyorsa mecbur sezaryan olacak. Sen daha önemlisin çünkü unutma...

Evet buruk bi sevinc olucak ama inan o sevinc butun hucrelerimuze iyi gelicek oyle cok uzulduk ki bu sevin yaralarimizi saricak yaramiz derin iylesmesi zaman alicak derin yaralarin izi kalir hepimiz biliyoruz. O iz hep kalicak bizde belki gozumun isiginda belki gulumsememizin duraganliginda ama acitmayacak artik yaralarimiz gulumseyerek bakicagiz yaramizin izine bir gun kavusacagiz diycegiz her seferinde... Allah buyuk verende alanda yuce Mevla insallah bu defa omurlu saglikli ve hayirli evlatlar yollar bize. Bazen esimle konusuyoruz ya cocugumuz olmazsa diye ikimizde olmazsada bi hayir vardir diyoruz.Yuce Allah bizim icin en hayirlisini nasip etsin. O durumda kimsesiz bir yavrucagi buyuturum biz evlat hasreti cekiyoruz nice anne baba hasreti ceken cocuklar var. Eger cocugum olursa maddi olanaklarim yerinde olursa da ikerleyen yillarda cok istiyorum kimsesiz bir cocuga annelik etmek insallah Rabbim gonlumuze gore verir

İnan ben de onu düşünüyorum. Ama bazen de bu bebeğimin ne suçu var abisinde nasıl sevindiysem bu da aynı sevinci hak ediyor diyorum kendi kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…