- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
30+5 şuan amin inşallah cümlemizin gönlüne göre olur.şuan kaçıncı haftandasın canım peki.. umarım herşey gönlünce olur...
Bende bıraktım canım 3 ay bitti benimde hayırlısı olur inş tez zamanda güzel haberleri veririz umarım....Hadi hayırlısı bakalım. Benim bildiğim @toprakim- , N nihangenc ,Nehirimmmm , @matmazel-Nora sen ve ben varız. Başka arkadaş var mı bilemiyorum...
Bende bıraktım canım 3 ay bitti benimde hayırlısı olur inş tez zamanda güzel haberleri veririz umarım....
Canım ben de bıraktım .hayırlısıyla hepimiz mutlu haberleri de paylaşıcaz inşHadi hayırlısı bakalım. Benim bildiğim @toprakim- , N nihangenc ,Nehirimmmm , @matmazel-Nora sen ve ben varız. Başka arkadaş var mı bilemiyorum...
Hadi hayirlisi bende ocakda biraktim ama hala kalamadim :-( kizima 1bucuk senede hamile kaldim, bakalim bu sefer nekadar sürcek... Simdi 6aylik olcakdi melegim...Merhaba canim evet epeydir yazamadim. Is gorusmeleri filan vardi onlara gittim. Spor misafir ve misafirlikler derken zaman gecmis arada baktim ama yazamadim. Korunmayi biraktim tamamemn insallah yakin zamanda guzel haberleri paylasidiz sanirim korunmayi birakanlarin sayisi epey artiiinsallah mart sonu ya da nisan basi hepimiz guzel haberler veririz kac kisi var bu ay korunmayi birakan ?
Canim adet duzensizligi mi var bi sorun yoksa kalirsin streste tetikliyor duzensizlik varsa aktardan bi karisim var o cok iyi geliyor onu tavsiye edicemHadi hayirlisi bende ocakda biraktim ama hala kalamadim :-( kizima 1bucuk senede hamile kaldim, bakalim bu sefer nekadar sürcek... Simdi 6aylik olcakdi melegim...
Sayimiz cogaldikta daha da heyecanlaniyorum hep birlikte uzulduk hep birlikte mutlu olalim Rabbim.Allahim bizi mutluluk dolu mujdeler dolu yazismalarda bulustursun insallah guzel yurekli dostlarim
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla bu güzel haberleri de paylaşacağız inşallah...Canım ben de bıraktım .hayırlısıyla hepimiz mutlu haberleri de paylaşıcaz inş
Ben de insallah korunmayi birakmayi dusunuyorum cuma gunu doktora gidicem sonra birakicam diger aya..insallah hayirli zamanda hepimiz kucagimiza alabilecegimiz bebeklerimize hamile kalip onlara kavusuruz:)Hadi hayırlısı bakalım. Benim bildiğim @toprakim- , N nihangenc ,Nehirimmmm , @matmazel-Nora sen ve ben varız. Başka arkadaş var mı bilemiyorum...
Allah en hayurli ve dogru zamanda saglicakla kavusmayi nasip etsin insallahGünaydın:)
Çık teşekkür ederim düşünüp sorduğun için. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. Hafta sonu periantoloğa gittim herşey yolunda. Oğlumu 36. Haftada kaybettiğim için 35 den sonra doğumu düşünebileceğimi söyledi. 34 de tekrar gelin bakalım ona göre hem kendi Dr unla konuşup bir karara varırız dedi. Bakalım hayırlısı olsun. Benim gönlümden geçen 38. Haftayı doldurmak. Allahım nasip eder inşallah.
keşke bende görebilsem ...rüyası bile güzelayni rüyayı bende gördüm.. aynisiydi... gözleri farklı maviydi gözleri oğlumun... demekki ayni hisleri paylaşiyoruz biz.
inşallah kızlar inşallahhhh... bende bıraktım ama çok korkuyorumm hala. hamile olunca sevinebilecekmiyiz dersiniz. bilemiyorumm . buruk bi sevinç olur sanırımm.:) ooo sayımız ne kadar da artmış :) Rabbim buraya yeni acılı annelerin gelmesini nasip etmesin inşallah. İnşallah biz son oluruz... Rabbim inşallah güzel haberlerimizi de paylaşmayı nasip etsin. Ben inanıyorum hepimiz birer birer o müjdeli haberi paylaşacağız inşallah. Stres yapmak yok ama kızlar. Üzülmüyoruz ve stresten uzak duruyoruz sonra da bir bir bebis haberlerimizi paylaşıyoruz inşallah
Canım herşeyden önce senin sağlığın önemli unutma ve doktorun ne diyorsa onu uygula. Sezaryen diyorsa mecbur sezaryan olacak. Sen daha önemlisin çünkü unutma...bu ay umutluyum.... bilmiyorum deli gibi çocuk istiyordum bayadir ya sabirr dedimm stres yapmamak için bişeylerle uğraştim... bişey yapmasam bunalima gircektim.. eşime dedim sezxaryen istemiyorum ne olursa olsun normal doğum istiyorum dedim. hipertansiyon hastasiyim.. arada bi anda tansiyonum çikiyor. halada var.. korkuyorum internetten araştirma yaptım. hipertansiyon hastasi olanlar maalesef normal doğum yapamaz denildi. anne doğum sirasinda ölebilirmiş.. öle denildi nette. eşimede dedim beni kaybetmek istemedi. sezaryen yaptırcam diyoo. nabicam bilmiyorumsezaryenle yaptım fakat ikinciye hamilelik olursa normal doğum istiyorum nasıl olacak ya
Evet buruk bi sevinc olucak ama inan o sevinc butun hucrelerimuze iyi gelicekbenim adet düzenim bozuldu. stresten mi acaba. normalde hep 28 günde 1 olurum.
inşallah kızlar inşallahhhh... bende bıraktım ama çok korkuyorumm hala. hamile olunca sevinebilecekmiyiz dersiniz. bilemiyorumm . buruk bi sevinç olur sanırımm.
benim adet düzenim bozuldu. stresten mi acaba. normalde hep 28 günde 1 olurum.
inşallah kızlar inşallahhhh... bende bıraktım ama çok korkuyorumm hala. hamile olunca sevinebilecekmiyiz dersiniz. bilemiyorumm . buruk bi sevinç olur sanırımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?