Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Arkadaşlar ben face de ssdv diye bi gruba katıldım orda ssdv yapıp oraya yazan herkesin kaydını tutmuslar ve 13 ay sonrasında bile ssdv var ve rüptur gozlenmemis ki bizimki nerden bakarsan 16-17 ay olacak en az ki bu aylarda birkaç ( sanirim 7-8 kisi) kişi vardi. 3 sezaryenden sonra bile vajinal doğum yapan vardı. Dusunenler varsa paylaşmak istedim.

bende sezeryan oldum...1,5 sene geçdi.......normal doğum düşünüyorum....Allah nasip ederse inşallah.....

Evet canım ama işte anne yüreği görmeyince acaba nasıl diye düşünüyorsun illa ki. Rüyamda iyi görünce içim daha da bir rahatladı :)
ben 1 kere iyi gördüm, sonra bi kere kayınvalidemin kucağında gördüm, üstünde kırmızı kıyafet vardı, kucağıma aldım ve kaybettim tekrar( daha da görmedim zaten kuzumu..

Bucanim
Canim bu ay benim de olmadi ne yazikki.Umarim bu ay mujdeli haberleri hep birlikte veririz

ben 1 kere iyi gördüm, sonra bi kere kayınvalidemin kucağında gördüm, üstünde kırmızı kıyafet vardı, kucağıma aldım ve kaybettim tekrar( daha da görmedim zaten kuzumu..

Canım geçecek inşallah bu kabuslarin hepsi. Ben de daha önce görüyordum oğlumu ama hep yine kaybediyordum. Çok şükür kurtuldum o kabuslardan. Senin de geçecek inşallah...

bende normal doğum istiyorum sezaryeni mecburen oldum.. doktor 1 sene bekle diyo kimisi başla diyo .kafam karışık...
bugün 30 olmasada 1 martta tam 7 AY oldu. 30 agustosta kaybettim melegimi. yaşasaydi 7 aylık olucaktı gülücükler saçacakti hertarafa... ilk defa rüyamda gördüm melegimi.. bana uzun uzun bakiyordu çok özlemişim onu.. ( 1-2 aydir hiç ağlamadim) başka çocuklara baksam oğlumu görüyorum.. mesela dün dolmuşta annesinin kucaginda 4-5 aylık bebek gördüm onu oğlum olduğu hissettim. çok garip bi duyguydu o bebek benim olmasada...
başlamak istiyorum 7 aydir artık.. zaten çok zor dayaniyorum.. çocuğum da yok. olsa o benim ilacim olurdu..

inşallah inşallah. gülçin senin nasıl geçiyor hamilelik. sanırım doğuma az kaldı..
Günaydın:)

Çık teşekkür ederim düşünüp sorduğun için. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. Hafta sonu periantoloğa gittim herşey yolunda. Oğlumu 36. Haftada kaybettiğim için 35 den sonra doğumu düşünebileceğimi söyledi. 34 de tekrar gelin bakalım ona göre hem kendi Dr unla konuşup bir karara varırız dedi. Bakalım hayırlısı olsun. Benim gönlümden geçen 38. Haftayı doldurmak. Allahım nasip eder inşallah.

şuan kaçıncı haftandasın canım peki.. umarım herşey gönlünce olur...

zelal41 canım nasılsın? Neler yapıyorsun? Bayadır yazmıyorsun ( sanırım 5 gün kadar :) ) merak ettim.
Merhaba canim evet epeydir yazamadim. Is gorusmeleri filan vardi onlara gittim. Spor misafir ve misafirlikler derken zaman gecmis arada baktim ama yazamadim. Korunmayi biraktim tamamemn insallah yakin zamanda guzel haberleri paylasidiz sanirim korunmayi birakanlarin sayisi epey artii insallah mart sonu ya da nisan basi hepimiz guzel haberler veririz kac kisi var bu ay korunmayi birakan ?

ben varimm:)) adet bitince tamamen birakicam

Ben hiç Oğlumu göremedim rüyamda ama son 1haftadır farklı farklı bebekler görüyorum kucağımda.sımsıkı sarılıp dua ediyorum Allah'ım lütfen benden alma bu sefer diye.hatta diyorum bide içimden oğlum çok güzeldi bu bebekler onun kadar güzel değil ama olsun Ömrü uzun olsun diyorum :) bikaç farklı rüya gördüm yani

Evet baya bi korunmayı bırakan arkadaş olduk:) hepimiz ya Kasım annesi yada Aralık annesi olup buluşuruz topikte insallah:) iletişimi hiç koparmayalım Hepiniz herzaman aklımdasınız ve dualarmdasınız

bende gördüm oğlum mu bilmiyorum ilk defa bebekli rüyalar gelmeye başladi bu aralar... bebek düşündüğümden beri geliyor.. bu ay korunmaya birakicam.. rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun.. belki tutmuycak belki de tutacak rabbim daha iyi bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…