Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bende aynıyım bugün canım.sabahtan beri gözüm yaşlı.hiç dinmedi gözyaşım .meleğimi özledim.hemde ne özleme.kokusu burnumda.ah ah ne diyim ne yazayım sen zaten herşeyi yazmışsın.
Merhaba arkadaşım,
Ben kasım 2015 annelerinden.
Ara ara seni ve mesajlarını izliyorum.
Hep yazmak istiyorum ama yaranı kanatırmıyım diye çekiniyorum.
Evladıma her baktığımda senin için ve evladını cennete gönderenler için dua ediyor, sabır diliyorum. Allah inşallah sana ve tüm yolunu bekleyenlere en kısa sürede sağlıklı, mutlu, huzurlu bebekler nasip eder, kalpleriniz ve evleriniz şenlenir inşallah.

Preeklampsi olmaması için benim doktorum 6.aydan ihtibaren hiç tuz kullanmayacaksın demişti

Yaa benim 20. haftada detaylı ultrasonda bebeğimi besleyen damarların birinde direnç çıkmıştı. Doktorum tuzu kesmemi söylemişti. Normalde çok tuz kullanmam zaten ama yine de yarıya düşürmüştüm tuzu. Perinatolog detaylı ultrason sonucuna bakar bakmaz idrarda protein çıkmışmiydi diye sordu ben de bebeğimi kaybettiğim gün yapılmıştı dedim ve sonuçta da protein çıkmıştı perinatolog damarda direnç çıkması ilerleyen haftalarda hastada preeklampsi cikabileceginin göstergesidir ve doktorunun bunu izlemesi gerekiyordu dedi ama bana 9 ay gebeligim boyunca sadece 2 kere idrar tahlili yapıldı pıhtılaşmayı anlayamazdi belki ama preeklampsiyi test yapsaydı anlayabilirdi ama yapmadı!!! Ben defalarca çok sisim ayaklarım özellikle çok şişiyor dememe rağmen tansiyonun çok iyi şişlik olur o kadar deyip gecistirdi hakkımı helal etmiyorum o doktora. Rabbim bilsin... Evet meleğim belki doğduktan sonra yine ölecekti ama en azından ben sıcak bedenini öpüp koklamis olacaktım. Takdiri İlahi diyecektim. Herşey de vardır bir hayır. Belki sonradan kaybedince daha çok yikilacaktim. Rabbim herşeyin en iyisini bilir. Demek ki bizim için en hayırlısı buymuş

Canım ya bende sonuçlarıma şimdi tekrar baktım benimde protein çıkmış idrarda benimde ayaklarım 38 den 40 a çıktı . Ondan mı acaba Doğumdan önce tansiyonum yoktu ama doğumdan sonra tansiyonum çıkmaya başladı sürekli değil ama ara ara çıkıyor

Kizlar slm kafayı yemek üzereyim ne olur yardım edin napcami sasirdim 19 haftalık gebeyim biliosun z ilk çocuğu kaybettim şimdi iki gün önce Karnım in sol tarafı şişti korktum ama geçti neşe ertesi gün tekrar oldu sonra dier gün bidaha bole sanki kemik gelio gibi elime benDee doktora gittim şu an hersey normal dd gaz olma ihtimali var dd neşe bugün oturuyorum ayaklarını uzattım bebek hareket etti sol taraftan neşe tam yan tarafına baktım bi bole gerildi şişti kasılma gibi resmen oldu ben napcami bilmiyorum napmam lazım delircek gibiyim eşime şu an solemedim napcami sasrdim

sakin ol canim bebek kendini kasiyordur,korkma için rahat etmezse bi doktora görün,hareket ediyorsa sıkıntı olduğunu sanmıyorum

Canım ya gittim perşembe günü gaz faln dd ama ne alaka ya bilmiorum Allahım affetsunn bu bebeği bağışlasunn bize kendimi rahatlatmayaa çalışıyorum gerçekten ama zaten haftalar geçtikçe tedirgin olmaya başladı m ama içimde rahat aslında inş tekrarlama zz ya tekrararindan Rabbim korusun bide umarım gaz dir ama kasılma sa bile inş tekrarlamazzzzz nolur dua edin bebegime Rabbim bize nasip etsin amin

B
Evet canim tuz yasak ama bana simdiden tuzlu yeme dediler tansyn ckmasin dye ilk aylarda da olabiliyr preeklampsi Allah korusun ya cok kotu bsy bucnm sende mi preeklampsi gecirdin?
Çok şükür geçirmedim bende gebelik şekeri vardı ama doktorum preeklampsi son aylarda ortaya çıkıyor diyordu.Bu yüzden arada idrar tahlili istiyor,tuzu kesiyor ve ayaklarında şişme oluyor mu derdi.

Belki doktor ihmal etmiş olabilir ama bunları yaşamamız gerekiyormuş öyle düşünmeliyiz.ben bebeğini kucağına alıp kaybeden biri olarak şunu söylemeliyim ki görmek,dokunmak sonra kaybetmek çok ağır.hergün fotoğraflarına bakıyorum yüzü gözümün önünden gitmiyor.allah bundan sonra ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Canım tek bir doktorla kalma. İçinin rahat etmesi için bence bir iki doktora daha git. Hatta mümkünse perinatologa git. Umarım kötü bir şey yoktur. Rabbim aynı acıyla sınamasın bizleri inşallah...

Aminnn canım. Rabbim aynı acıyla sınamasın bizleri. Sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü bebeklere gebe kalmamizi nasip etsin inşallah...

Olabilir canım. Dediğim gibi sen yine de gebe kalmadan önce bir perinatologa görün. Rabbim hepimizi iyi ve hayırlı doktorlarla karşılaştırsın...

Canım tek bir doktorla kalma. İçinin rahat etmesi için bence bir iki doktora daha git. Hatta mümkünse perinatologa git. Umarım kötü bir şey yoktur. Rabbim aynı acıyla sınamasın bizleri inşallah...
Amin hiçkorkma canım dualarım seninle aklına iyi düşünceler getir

Doktor en önemlisi bende çok cahillik edip tek doktrla devam ettim ve çok sıkıntı yaşadım arkadaş çok doğru yazmış

Of of cok zor seyler canim bunlar rabbim bize sabirlar versin kader ihmal..ama bir sebep olucakti ki yasiycaktik bunlari meleklerimiz olucakms rabbim bir daha yasatmasin insallah..bnde doktoruma cok kiziyrm cok...ilk aylarda sisligim olmustu yuzuklerim dar geliyrdu dktrma syledm tuzlu yiyorsan kes dedi ben ztn tuz kullanmam dyrdm onlem almadi hc ayaklarim ssti dyrdm kilo aliyrdum dikkt etmeme ragmen 20.haftada detayli ult.normaldi hersey bsy cikmadi idrar tahlilide yapmadi snradan arkadslarima sordugumda birkac kez yapilmis onlara bnm dktrm bakmams ble cok uzuldm bnlari ogrennce kahroldum evladim beni affeder mi dedim ben neden blmiyrm bunlari dedm hala da icim cok aciyor cok iyi olmaya calisiyrm ayaga kalkmaya calisiyrm yeni bir evladim olsun yaralarimi sarayim istiyorum rabbim yardimcimiz olsun hem cok korkuyorum hem cok istiyorum...

Canm gecmis olsun stres yapma rahatlamaya calis sen gerilirsen bebeginde hisseder baska doktora git canim icin rahat etmediyse. dualarim hep sizinle cnm hepinize isminizi bilmesemde melek anneleri diye dua ediyorum bebeklerimz olsun sagsalim kavusalim dye.. rabbim bebegini sana seni de bebegine bagislasin sagsalim kavusursun insallah canim

Canım ilk gebeligimiz olduğu için deneyimsizdik. Doktorlar ne diyorsa ona inandık, onlara guvendik. Ben de dediğin gibi arkadaşlarımdan daha sonra öğrendim. Arkadaşlarıma her gittiklerinde idrar tahlili yapılmış. Ama bana yapılmadı. Hanfendi bebeğimi kaybettikten sonra yaptı o idrar tahlilini Rabbim böyle yazmış ne yapalım

Canımm çok mutlu ettin beni.olurmu hiç öyle sey ,bizim yaramız hep kanıyor hiç kabuk bağlamadı ki.sadece bununla yaşamayı öğrendik..ben ve benim gbi tüm melek anneleri için dua etmen çok güzel bizim en çok ihtiyacımız olan sey dua çünkü.bende sizler için dua ediyorum rabbim evlatlarınıza hayırlı sağlıklı Ömürlü güzel kaderler yazsın insallah.insallah yeniden nasip eder bize de.seninle paylaşıcam güzel haberleri. Çok teşekkür ederim desteğin için.miniğini benim için öp annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…