• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim hayirli olsun ilk etapta bende burdakiler disinda kimseyle paylasmayi dusunmuyorum. Ailemde dahil Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim ikinizede saglik versin guzel gunler gorucegiz gunesli gunler....

Ben kalp atışlarını duymadan hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Kalp atışlarını bir duyalım da... Boş gebelikte olabiliyor çünkü. Kimseyi heyecanlandırıp sonra da üzmek istemiyorum... Rabbim sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah...

Ben de cok korkuyorum surekli ayni seyleri yasamamak icin dua ediyorum erken mi yeni bir hamilelik diye dusunuyorum hazir mi degilim acaba.ama sonra aradan bir yil gecse hazir mi olacaksin daha mi az korkacaksin sanki diye soruyorum kendime.Sonuc şu ki hicbir zaman bu yasadiklarimizi unutup gule oynaya bir hamilelik geciremiycez hep bir yanimiz buruk ve tedirgin olacak.Ah kizim cok ozluyorum onu acaba onun tesellisi saglikli bir kizim olur mu Allahim nasip eder mi bu mutlulugu.hamile kalirsam sanki yurumeye bile korkarim gibi geliyor bisey olacak diye kafamda hic bitmeyen deli sorular.Rabbim yardim etsin hepimize
ayni şeyleri bende düşünüyordum. bi yıl bana çok uzun geliyor annemde bi yıl bekle diyo.. ben beklemek istemiyorum zaten yeni hamilelik düşünüyorum artık. bu ay tutmazsada bi dahaki ay inş. pek umudum yok bu aya. rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun inş kucaklarimza aliriz yavrularimizı inş.

Kızlar ben 2015 haziranda kaybettim melek oğlumu ve tam 6 ay sonra eşimin ısrarıyla korunmayı bıraktım Rabbim hemen o ay nasip etti yeniden şu an 3 aylık hamileyim ama korkudan anneme bile söylemedim bunu da oğlum gibi 39. Haftaya gelip de kaybedersem diye korkuyorum hayal kurmak gelmiyo içimden ilk yavrumda herşey yarım kalmıştı :KK43: buraya bile yazamadım şimdiye kadar belki düşer falan diye ama o sımsıkı tutundu bu ümitsizlik hali nasıl geçer kızlar nolur dua edelim birbirimize :KK43:
Hayirli olsun canimAllah saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsin guzel olacak hersey buna inan ddualarimiz seninle dogumun sezeryanmiydi eger oyleyse herhangi bir sıkınti yasiyor musun sezeryan dikisiyle ilgili

Allah yardimcimiz olucaktir canim. Bizi en iyi o anlar kaderde varsa ne olursa olsun gelir basa yeniden hamile kalsam kaybetsem nasil dayanirim demeyun Allahin gucune gider ilk yavrularimizi kaybetigimizde acimuz cok buyuktu Sabrini Allah verdi tamam yuregimizde o korku hep olucak ama okum denen gercek her animizda Allaha emanet eticegiz tum sevdiklerimizi
Haklisin canim Rabbime siginiyorum cok dua ediyorum .Allah kuluna zulmetmezmis vardi bir hayir biz goremiyoruz tabiki Hayirli saglik sihhatli uzun omurlu evlatlar nasip etsin Rabbim

Hayirli olsun canimAllah saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsin guzel olacak hersey buna inan ddualarimiz seninle dogumun sezeryanmiydi eger oyleyse herhangi bir sıkınti yasiyor musun sezeryan dikisiyle ilgili
Amin canim hepimize nasip olsun bebeklerimize kavuşmak inşallah.. sezeryandi şu ana kadar hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür tabi büyüdükçe nasıl olur bilmiyorum burda herşeyi paylascam inşallah

Bat tarihi en erken olan benim sanirim 19 mart ama olmazsa bu ay umudumuzu kaybetmek yok Allah en hayirli ve en dogru zamnda saglikli hayirli ve omurlu yavrularimizi yollasin insallah :KK66:
Benim 11 Mart hem batmalar var hem adet Sancısı belki de psikolojik bilmiyorum.allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.

Kızlar ben 2015 haziranda kaybettim melek oğlumu ve tam 6 ay sonra eşimin ısrarıyla korunmayı bıraktım Rabbim hemen o ay nasip etti yeniden şu an 3 aylık hamileyim ama korkudan anneme bile söylemedim bunu da oğlum gibi 39. Haftaya gelip de kaybedersem diye korkuyorum hayal kurmak gelmiyo içimden ilk yavrumda herşey yarım kalmıştı :KK43: buraya bile yazamadım şimdiye kadar belki düşer falan diye ama o sımsıkı tutundu bu ümitsizlik hali nasıl geçer kızlar nolur dua edelim birbirimize :KK43:
Ayy canım hatırladım seni ve senin adına çook mutlu oldum inşallah kazasız belasız sağ salim kavuşursun kuzunaiçini ferah tut elini karnına koyup dualar oku miniğimize Konuş annenin sana ihtiyacı var anneyi üzme gibi ben onların her an bizi duyduklarına inanıyorum .canım tekrardan hayırlı olsun inşallah güzel doğum haberlerini de alırız

Canm masallah cok sevindim Rabbim ikinizi de korusun bebegini sana seni de bebegine bagslasin saglikla kucagina al insallah canim:) darisi da benim ve burdaki butun melek annelerinin basina:) bende herkese sylemeyi düşünmüyorum sadece anneme babama sylerim ve sizlere ins rabbim nasip ederse

Benim 11 Mart hem batmalar var hem adet Sancısı belki de psikolojik bilmiyorum.allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.
senin yarın öbür gün belli olur o zaman :) hadi hayırlısı bizi bilgilendirmeyi unutma sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberleri

senin yarın öbür gün belli olur o zaman :) hadi hayırlısı bizi bilgilendirmeyi unutma sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberleri
İnşallah canım daha ilk deneme olacak ama içime doğuyor sanki.belki de kendimi dinliyorum Ondandır .hakkımızda Hayırlısı olsun .inşallah hepimiz burdan güzel haberleri veririz birbirimize .burdaki anneler her zaman dualarımda hepimizin minik mucizelere çok ihtiyacı var

Yazılarınızı okudukça ne güzel korunmayı bırakıp hamilelik var mı acaba diye bekleyişler var.allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah.ben 8 yıl korunmadım ve hiç hamile kalamadım.sadece bir tüp bebek tedavisi sırasında hamile kaldım ilaçların etkisiyle düştü.yine tüp bebekle hamile kaldım o da bir hafta yaşadı.şimdi 2,5 ay oldu korunmayacağım ama normal hamile kalmam o kadar zor ki inanın her adetim geciktiğinde acaba hamilemiyim diye düşünmek yerine ne problem var acaba diyorum ve korkuyorum.sizlerin yazılarını okuyunca ne Mutlu en azından her ay hamile kalma ihtimalleri var diyorum.

Yazılarınızı okudukça ne güzel korunmayı bırakıp hamilelik var mı acaba diye bekleyişler var.allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah.ben 8 yıl korunmadım ve hiç hamile kalamadım.sadece bir tüp bebek tedavisi sırasında hamile kaldım ilaçların etkisiyle düştü.yine tüp bebekle hamile kaldım o da bir hafta yaşadı.şimdi 2,5 ay oldu korunmayacağım ama normal hamile kalmam o kadar zor ki inanın her adetim geciktiğinde acaba hamilemiyim diye düşünmek yerine ne problem var acaba diyorum ve korkuyorum.sizlerin yazılarını okuyunca ne Mutlu en azından her ay hamile kalma ihtimalleri var diyorum.

Arkadaşım sakın ümidini kaybetme. Mevlam o kadar büyük ki imkansızları imkanlı hale getirir. Bizim bir komşumuz vardı yıllarca çocukları olmadı. Tüp bebek de denediler yine olmadı. En sonunda evlatlık alacaklardı işlemler bitmeden hamile olduğunu öğrendi. En başta konduramamış hamile olduğunu çünkü 40lı yaşlardaydı hatta menopoza mı girdim acaba diye doktora gitmiş ve sevindirici sonucu öğrenmiş :) Rabbim yazdıktan sonra illa verir, sakın umutsuzluğa düşme. Etrafımda o kadar çok örnek var ki mutlu sonla biten... Ama bize evlat nasip etmediyse hiç bir problem çıkmadan da evlat sahibi olamayabiliyorsun... Bol bol dua et canım, Yaradanım sana da nasip edecek inşallah...

Arkadaşım sakın ümidini kaybetme. Mevlam o kadar büyük ki imkansızları imkanlı hale getirir. Bizim bir komşumuz vardı yıllarca çocukları olmadı. Tüp bebek de denediler yine olmadı. En sonunda evlatlık alacaklardı işlemler bitmeden hamile olduğunu öğrendi. En başta konduramamış hamile olduğunu çünkü 40lı yaşlardaydı hatta menopoza mı girdim acaba diye doktora gitmiş ve sevindirici sonucu öğrenmiş :) Rabbim yazdıktan sonra illa verir, sakın umutsuzluğa düşme. Etrafımda o kadar çok örnek var ki mutlu sonla biten... Ama bize evlat nasip etmediyse hiç bir problem çıkmadan da evlat sahibi olamayabiliyorsun... Bol bol dua et canım, Yaradanım sana da nasip edecek inşallah...
herşey nasip... rabbim ne zaman ederse o zaman olsun.. bende bu ay başladim.. yumurtalama günü bu haftasonu.

herşey nasip... rabbim ne zaman ederse o zaman olsun.. bende bu ay başladim.. yumurtalama günü bu haftasonu.

Hadi hayırlısı canım. Pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı sen? Yaptirmadiysan eğer bence yaptır, ondan sonra başla canım. Çünkü pıhtılaşma çok önemli. Hamile kalır kalmaz başlıyorsun tedaviye...

Hadi hayırlısı canım. Pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı sen? Yaptirmadiysan eğer bence yaptır, ondan sonra başla canım. Çünkü pıhtılaşma çok önemli. Hamile kalır kalmaz başlıyorsun tedaviye...
haftaya perşembe günü gitcem.. inş tutmaz herade bilmiyorum.. başladim tutmaz belki de diye bilemiyorum hamile kalir kalmaz önlem alicam herşeyi. kanda farkli çikarmi pirtlaşma yaptırdığımda?
adetime 10 gün varken bi sorun çikmaz demi ya?

ayyy canım benim hayırlı uğurlu olsun. inşallah sağlıcakla kavuşursun bu sefer.. harika bi haber bu. maşallah

Canım istemeyerek seni kırdık galiba Hakk'ını helal et.canım hamile kalınca da iş bitmiyor ki doğuma haftalar kala kaybettim meleğimi .kucağımıza alana kadar belki sonsuza kadar hep kaybetme korkusu yaşayacağız.hepimizin derdi farklı acısı aynı.sen de ümitsizliğe kapılma Allah ol derse ne olmamış ki bizim dualarımızda Olmasın.allah merhameti çok geniş ben inanıyorum ki hepimiz güzel haberler vericez burdan.tekrar Hakk'ını helal et Allah'a emanet ol

haftaya perşembe günü gitcem.. inş tutmaz herade bilmiyorum.. başladim tutmaz belki de diye bilemiyorum hamile kalir kalmaz önlem alicam herşeyi. kanda farkli çikarmi pirtlaşma yaptırdığımda?
adetime 10 gün varken bi sorun çikmaz demi ya?

Genetik testlerde problem çıkmaz canım da ona ek olarak protein c, protein s, homosistein gibi testler de yapılıyor yanlış bilmiyorsam gebelik bunları etkileyebiliyor. Ama genetik testlerde sorun olmaz, korkma...

Genetik testlerde problem çıkmaz canım da ona ek olarak protein c, protein s, homosistein gibi testler de yapılıyor yanlış bilmiyorsam gebelik bunları etkileyebiliyor. Ama genetik testlerde sorun olmaz, korkma...
umarim çikmaz .iki karişik duygu içindeyim ben:(

Back
X