Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canm hic umudunu kaybetme streste yapma hersey nasip Rabbimin vericegi bir zaman vardir sen duani et cnm umudunu yitirme..arkadasimin da tam 7 senedir olmuyordu tup bebek denediler tedaviler grdu ymrta buyutme falan bde asilama fln oldu gene de hic tutmadi snra birakti tedavileri seneler snra kendiliginden hamile kaldi..hamile kalmadan once sogn suyu ve incir suyu ictigini söylemişti deniycm onlrida dedi blmiyrm onlrda ise yaramsmidir sormaya cekindim hc lafini acmadm.Rabbim bu zamanda uygun grdu..ben evladimi kaybettim o bnden bir hfta once evladini kucagina almsti smdi sekiz aylik guzel kizi var cnm...Rabbim hepimize nasip etsin evlatlarimizi kucagimiza almayi..smdi cok iyi anliyorm evlat hasreti cekenleri Rabbim hicbirimizi hasret birakmasin...amin...

Canım Allah'ım evladını sana bağışlasın uzun uzun Ömrü olsun insallah .çok sevindim.maşallah Allah nazarlardan korusun.kötü Düşünme olur mu bizlerde mutlu olucaz artık. Unutma her zorlukla beraber kolaylık vardır .bol bol dua edelim birbirimize. Herşey güzel olacak.böyle hamile kalan arkadaşları duydukça inanılmaz huzur doluyor içim .hem az da olsa acıları hafifletecek diyorum hemde bizlere umut oluyor

Canım arkadasım sakın umutsuz olma. Yakın iki tanıdığımında olmuyordu evlatları yıllarca uğraştılar doktorlar olmaz dedi kesinlikle hiç umut yoktu . Ama Rabbim nasip etti birinin şuan 8yasında oğlu . Diğerinin ikizleri var 15yasına geldiler . Yine bir arkadaşımda rahim ağzında tümör vardı eşinde sperm sayısı çok çok azmış olmaz dedi doktor ama şuan hamile .sakın kendini yıpratma

Allahtan Ümit kesmiyorum ama olur ya hayal kırıklığı yaşaya yaşaya ümitsiZlik içine düşmek.sadece normal gebelik mucize geliyor.ama Allah ol derse olur tabi

N
yazılanları okudukça insana teselli oluyor kırılmadım.sadece benim için hamile kalmak bile mucize iken sekiz yıl sonunda oldu ve kaybettim.yanlış anlaşıldıysam siz Hakkı'nızı helal edin.allah birgün hepimize nasip edicek inşallah inanıyorum.

Soğan suyunu bende denemiştim ama gastrit problemi olduğu için endoskopilik oldum.inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

Allah ol derse olur bende menepoZa sokulmuştum o Zaman hamile kaldım ama düştü.allah ol desin yeter her şekilde olur bunu bizzat yaşadım ve doktor bile şaşırdı.

Soğan suyunu bende denemiştim ama gastrit problemi olduğu için endoskopilik oldum.inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

Canım miden için her gün aç karnına muz ye. İnanılmaz iyi geliyor. Bende ülser vardı, her şeyi yiyemiyordum o yüzden. Kızartma falan yesem hemen midem kaynıyordu. Her gün sabah aç karnına bir adet muz yemeye başladım çok şükür kurtuldum mide rahatsızlığından. Annem ve kayınvalidem de demişler daha önce onlar da aynı durumda. Artık ilaç kullanmıyorlar mideleri için. İnşallah sana da iyi gelir canım...

O dönem kudret nArı kullandım iyi gelmişti.birde zeytin çekirdeği yutmakta iyi geliyor.muzuda denerim

Arkadaşlarım test Yaptım pozitif çıktı.çok şükür Rabb'ime .inşallah sağ salim hayırlı bir şekilde kucağımıza almak da nasip olur.allah kuluna nasip etmeyeceği şeyi dualarında dillendirmesine izin vermez Allah kuluna zulmetmez.oğlumsuz geçen her gün göz yaşı döktüm içim hala paramparça hala yangın yeri...ama ben her gün dua ettim asla isyan etmedim .mevlam neylerse güzel eyler.Inşallah hepimiz bu sene minik mucizelerimize kavuşuruz.bu arada dularınızda bizi de unutmayın melek anneleri.bizi ayakta tutan tek şey dua bence...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Oyyy cok sevindim canim ilk guzel haber senden geldi darisi isteyen herkesin basina benim bogazlarim cok kotu 5 mart yumurtlama rarihimdi korkudan ilac kullanmadim. Dr a gittim ilac kullanmak istemuyorum dedim hamilelik durumu olabilir dedim tahliler 4 te cikti vitanin tam kan sayimida istedim su an hamilelik hormonu yuksek cikmadi ama kansa 6 gunde cikmaz zaten hem olmazsasa bi hayir vardir bu bogaz enfeksiyonu dis tedavim zaten 3 unde bitti belku olmamadindada hayir vardir diyorum. Allah sahlikla sihatele hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin insallah ikinizede can sagligi versin tum melek annelerinede bu mujdeyi vermeyi nasip etsin

Canım çok çok geçmiş olsun.ilaç kullandıysan vücut onları bi atsın sen ne kadar sağlıklı sağlam olsak hamile kalırsan daha bi kendinden emin olursun.ama şunu da unutma Allah ol dediyse olmuştur sen içini ferah tut bizler çok sabrettik geç olsun güç Olmasın .inşallah sizlerin de güzel haberlerinizi alırım canım.hepiniz dualarımdasınız.

Sagol canim, amin. Seni ve senin gibi bebek bekleyen tum anneleri Allah korusun hic kimseyi evlatla ainamasin. Saglicakla kavusun yavrunuza inan hic stresim yok yasadiklarim farkli bir olgunluk katti bana biz zor zamanlari atlattik Allah sabrini verdi. Bundan sonrada hakkimizda her seyin hayirlisini nasip etsin her konuda bu ay olma obu ay deneriz obur ay olmaz bi sonaraku ayi bekleriz Mevla ne zaman ol derse belkide hic olmaz yune sabrederiz Allah buyuktur her serde bi hayir vardir. Allah kucukalarimizi en hayirli zamabda saglikli omurlu bebeklerle dolsursun insallah

Canım cokkkk sevindim:) tebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah'ım herzaman sizi korusun bebişe ve kendine çok iyi bak..ilk güzel haber senden geldi inşallah sıra sıra güzel haberler gelir:)

Cok cok cok sevindim arkadasim Allahim saglik sihhatle kavustursun seni yavruna guzel haberleri duymaya basladigimiz gunleri gormeye basladik sukurler olsun.insallah tek tek devami gelir Rabbim hepimize nasip etsin kendine bebişine iyi bak mutlu mesut tadini cikar canim

Aminn canım âmin .evet biz ne desek boş Allah'ın dediği olur.çok şükür Allah bize ilk ay nasip etti ama içimizdeki mutluluk bile buruk.bu halimize çok şükür Allah beterinden korusun hiç birimize evlat acısı yaşatmasın.doğana kadar belki sonsuza kadar acaba bebeğime bi şey mi oldu korkusuyla yasayacağız.allahım emanetini aratmadan nasip inşallah tamamına da erdirir .canım sizlerin güzel haberlerinizi de dört gözle bekliyorum.2016 bizim yılımız olsun inşallah

Çok teşekkür ederim canım Allah Razı olsun.evet ilk müjdeyi ben verdim inşallah siz de arkamdan gelirsiniz mutlu haberleri paylaşırız burdan

Allah Razı olsun canım benim.allahım sizleri de korusun çok bekletmeden de nasip etsin kuzucuklarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…