Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Sizin Bat 24 muydu canim ? Yaseminle senin pes peseydi sanirim. Hic belli olmaz her hamilelik farkli oluyor belirtileride farkli olur stres yapmayin akisina birakin stres olusanida engeller

Aaa cok sevinirim valla bi dahaki gelisinde beklerim. Normalde nerde oturuyodun istanbul diye hatirliyorum. Insallah tanisiriz yuz yuze de
İstanbul Kurtköy de oturuyorum canım. Kocaeli ye gelince muhakkak haber vereceğim canım sana. :)

Aynen canım ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Perşembe günü erken teşhis testi yaptım ben de ama negatif çıktı. Çarşamba günü kan testinde ne çıkacak acaba sabırsızlıkla bekliyorum... Olmazsa kısmet bir daha ki aya inşallah...

Sizin Bat 24 muydu canim ? Yaseminle senin pes peseydi sanirim. Hic belli olmaz her hamilelik farkli oluyor belirtileride farkli olur stres yapmayin akisina birakin stres olusanida engeller
Su an cok saskinim canim aynen senin durumun gibi birseyle karsilastim bes alti saat once yaptigim test tek cizgiydi simdi tekrar baktim cift cizgiye dönmüs ustunden baya sure gectigi icin umitlenmek de istemiyorum ama senin de boyle olmustuya acaba var midir ki heyecanlandim simdi

Ayy insallah vardir bende ram aticakken gri silik cizgiyi farketim. Yarim tekrarla testi adet gunumyz gecmeden yapiyoz silik cikmasi normal

Benim oğlumda 7 gün yaşadı dediğin gibi doğsa da acaba yaşayacak mı tedirginliği hissederiz.allah inşallah sağlıklı bebeklerle kucağımızı doldursun.

Bqzen o testlerde yaniltivi oluyomus canim. Bak benim 11 inde kanda 0.1 di gebelik yok gorundu 4 gun simra nirmal testte golge gibi gorundu 15 inde 16 simda netlesti cizgi arastirdim dollenme olduktun 11 ve ua 12 gun sonra kanda ve idearda cikarmis yumurtlama gunune 12 ekle ve tahlilini ona gore yap canim

Bizi merakta birakma olur mu yeni haftanin guzel haberi senden gelir insallah

günaydin..
dün kaynanam oğlumu rüyasinda görmüş.. çiplak geziyordu dedi susamişti su verdim dedi..
o rüyanin etkisinde kalmiş.. bebek kıyafetleri dagitalım dedi... bende karşı çiktim.. daitsak da öteki dünyada daha hayırlı olur dedi. napsam bilemedim kıyamiyorum bebegimin kıyafetlerii. sora evimde bebegimin kıyafetleri kokladim... versem mi bilemedim.. (((

offf offf diyecek başka birşey bulamadımmm...

Canim hepsini dagitma istersen ama bi kac parca ver. Kayinvalideninde seninde icin rahatlar

çok doğru söylüyorsun canım. ALLAHım bir dert veriyorsa vardır bir bildiği. ALLAH daha kötülerini yaşatmasın bize. hepimizin bebeği gitti, mutlaka ki hepsinin bi sebebi vardı, belki bizimkilrde sağlıksızdı bilemeyiz. belki başka türlü acılar çekecekti yavrularımız bilemeyiz.ALLAH bizim evlatlarımızı unutturabilecek acılar vermesin . ALLA H o bebeğe de sağlık verir tez zamanda inşallah. anne babasının gözünün yaşı diner...

ne için dava açacaksın canım, doktor suçu diye mi, anlayamadım

canım yaa annen ne demiş öyle. okurken ağladım sen evladına kıyamazsın o da sana kıyamaz işte

Canim hepsini dagitma istersen ama bi kac parca ver. Kayinvalideninde seninde icin rahatlar
tamam içim rahat etmedi.. dün akşamdan beri..
ve dün akşam çok ağladim.. içimi döktüm.. çok degişmişim çok karamsar umutsuz huysuz bir insan olup çikmişim.. oğlumun kaybettikten sora böle oldum... değer istemiyorum kimseden dedim.. umrumda bile degildi.. ne yapabilirim ki Hayat hiç bişey eskisi gibi degil artık...

canım yaa annen ne demiş öyle. okurken ağladım sen evladına kıyamazsın o da sana kıyamaz işte
Bosuna dememisler ben yanarim yavrum sana yavrum yanar yavrusuna ben yavruma aglarken annemim iki kat yandi yuregi ben ilk goz agrisiyim onun kiyamaz gozumden dusen hir damla yasa;( Bazen olucagi hisedersim bi ruya gorursun kalbime dogar ne bileyim Allah gosterir sanki. Benimde ruyalarim cikar dr umla ilgili hi ruya amlatmistim son kontrolume gittigimde nts ye baglandigimda annem cok etkilenmis bana soylemek istememis ama banada bebegede bi sey olucagini hisetmis. Hastanem evime 1 saat uzaktaydi ya yetisemezsek diye beni ikna etti ve 10 dk lik mesafede olan hastaneye goturdu adli tip dr u aileme esime amliyatta kanimim 7 e dustugunu annenin kurtulmasi bile mucize demis sukredim demis. Ne bileyim canim annem ilk haftalar cok sucladi kendini ama kizdim hep sakin oyle deme dedim beb ruyasini 3 yil once daha evlenmeden girmustum o benim vucudumda can buldu ama Allah kendi ivin yaratmisti yavrumu Hic bir ana evladinim kotulugunu istemez kader iste o esnada sukrediyorum acimla annemi kirmadim incitmedim. Iki sinavi ayni anda verdim hem annemele hem kullugumla sinandim. Allah buyuk inacliyiz cok sukur insallah guzel gunler gorucegiz Allah bize melek annesi olmayi nasip etti insallah bu dunyada da kucagimiz bos kalmaz

Canim biz hi sinavdan geciyoruz. Allah verdiginde seviniyoruz hayatimiza devam ediyoruz aldiginda isyan etmemeliyiz. Elbette uzulmeden neseylle karsilayamayiz aglamamiz merhametimizden ama hayatumiza devam etmezsek Allahin gucune gider seni sevenleri uzme kimsenin sana acimasinada izin verme olum her kedin basinda biz acincak insanlar degiliz. Biz aciyla sinandik sadece ama kim sinanmiyor biz en sirin donemlerinde mahsum gunahsuz kaybettik. Kimi buyutuyor evlenduriyor kaybediyor kimi askerde kimi esiyle sinaniyor kimi kardesiyle sinav dunyasi kullugumuzla sinaniyoruz. O yuzden rahat ol sen dik dur herkes dostun sevinir iyisin toparlanmisin diye dusmanun uzulur aaa bak nasilda hayatina devam ediyor diye inan ben cok kisinin yuzunde toparlanmami kalduramadiklarini gordum. Dostlariniz uzmeyin dusmanunizida sevindurmeyin. Hayata kaldigimiz yerden devam edicez daha guclu cunki biz aciyla tav edildik.

ne için dava açacaksın canım, doktor suçu diye mi, anlayamadım

Doktor ihmali varmış bebeğimi kaybetmemde. Hatta şunu söyleyeyim kızlar hafta sonu gittiğim avukat bu konuda yüksek lisans yapmış ve okuduğu sırada bir çok nst görmus. Oğlumun son nst.sini gördüğünde bu nst hiç sağlıklı bir nst değil, sizi nasıl eve göndermiş ki dedi... Ben doktora bu nst normal mi diye sormama rağmen evet gayet normal dedi... Evet kesinlikle kaderciyim ama ihmal de affedilemez...

Avukat 7000 tl yi pesin mi istiyor ? Kazanma durumunda amlasaydiniz bari kazanirsan alicagin tazminattan alsin parayi iyice arastir oyle dava et canim sonucta az para degil bir de sonuc alamamak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…