Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Sayimiz cogaldikta daha da heyecanlaniyorum hep birlikte uzulduk hep birlikte mutlu olalim Rabbim.Allahim bizi mutluluk dolu mujdeler dolu yazismalarda bulustursun insallah guzel yurekli dostlarim
hep beraber mutlu olalım inşallah....mutlu haberleri bende sizlerle paylaşmak isterim......benimde sezeryanla bebeğim oldu ama yaşamadı......kısa zamanda bende düşünüyorum...inşallah dualarım sizinle ...sizde bana dua edin...

Allah aratmadan nasip etsin canim bu ay cok kisi var korunmayi birakan ipar ve ben hamile gorunuyoruz. Bu gun kan testini yeniliycem insallah bi aksilik yoktur. Sanirim nehirimmm de katiliyor aramiza darisi tum melek annelerinin basina hepiniz duamdasiniz sizde bizden eksik etmeyin dualarinizi ? Hatirlatmak istemiyorum ama ne zaman kaybettin ? 6 ayi doldurmak gerekiyor yeniden hamilelik icin. Kaybinin sebebi belli mi

Insallah canim haber vermez miyim hic daha kucuk bir ihtimal olmasina ragmen ilk sizlere haber verdim ve hepinize gozyaslariyla dualar ettim
Allah dualarini kabuk etsin canim akitigimiz goz yaslari oyle cok ki o yaslardan daha cok mutluluk yasayalim insallah.

Canim o aci aninda bile sabredebilmen anneni kirmaman ne guzel Bir sinav yasadigimiz ve sen ne kadar guzel vermissin sinavini sukrederek.Benim annemde yanimda iki ay kaldi senin guldugunu gormeden gitmem dedi.senin bir cocugun daha oluur insallah ama sana birsey olursa ben bir sen daha bulamam diyordu Allah onlari eksik etmesin basimizdan

1,5 sene önce kaybetdim bebeğimi doğuma 1 hafta vardı...kordon dolanması nedeniyle eşinden ayrıldı kopdu...bü yüzden karnımdan ölü doğdu....başka bir sebeb yokdu....doktorla r en az 1 sene bekle dediler....1,5 sene geçdi ..tekrar düşünüyourm...sezeryanla olduğu için dikişlerde problem olmasın diye bekledim....Allahdan dilerim kısa zamanda bebeklerimzi sağlıklı kucaklarımıza alırız...koklarız....dünyanın en mutlu anneleri oluruz o an......tüm melek annelerine dua ederim....sabırlı ve metanetli olalım diye...veren Allah yine daha iyi evlatlar verir...inşallah

benim annemde rüyasında görmüş, ben bebeğimi kaybetmeden bir gün önce. rüyasında annanesini görmüş, annane beni mi almaya geldin yoksa demiş, o da hayır ben başka birini almaya geldim demiş ve ne hikmetse bende çok güzel rüyalar görüyordum. sadece o gün kötüuydüm genel ruh hali olarak. çok sıkıntılıydım o kadar...

Başın sağolsun canım allah aratmadan kucağını sağlıklı bir bebekle doldursun inşallah

:) canım içine doğru doğmuş :) bugün bir test daha yapmıştım senin ilk testinde olduğu gibi çok belli belirsiz çıktı. Bugün izin almıştım şirketten oğlumun şikayet işlemlerini halledebilmek için. Esime dedim gel kan testi yaptiralim :) sonuç 42.1 çıktı :) Çok şükür Rabbime... doktorumu aradım iğne vurulmam gerektiği için bugün igneye başlayacağız. Kalp atışlarını duyana kadar kimseyle paylasmayacagim, ablamla bile. Sadece sizinle paylaşmak istedim :)

Aynen oyle canim bu dunyada da gulucek yuzumuz insallah. Onlar bizim meleklerimiz vakti gelunce kavyscagiz. Bu ay mi biraktin korunmayi ?

Ayyy cok mutlu oldumm ya Allaha sukur bir bir guzrl haberler geliyor hadi gozunuz aydin canim Allah aratmadan yolladi yavrulatimizin kardeslerini insallah saglicakla kucagimiza almayida nasip eder saglikli omurlu ve hayirli evlatlar olsun hepimizin yavrulari hadi bakalim guzel haberler artiyor

yasemincimm harika bi haber buuuu.. bak gördünmü ilki için 8-9 ay bekledim demiştin, bu öyle olmadı. maşallah sübhanallah. Allahım bu dünyada da evlatla ilgili yüzlerimizi güldürür inşallah.

bu ay maşallah bisürü hamile oldu. benim bat nisanda . bakalım eğer hayırlı ise, bende mutlu bi haber paylaşırım inşallah sizinle...
İnşallah canım. Ben inanıyorum Mart ve Nisan ayları bize güzel gelecek inşallah... Rabbim meleklerimizin kardeşlerini hayırlısıyla bir bir gönderecek ve yaralarimizi saracaklar inşallah... Bir kaç haftaya kalp atışlarını da duyarız inşallah...

Aminnn canım inşallah. Şu kalp atışlarını da duyabilsek daha çok içim rahat edecek. Rabbime çok şükür, cok bekletmedi bu defa :)

Yaseminn canımm bu nasıl güzel bir haber böyle :) Allah'a Şükürler olsun içimizden biri daha hamile :) inanamıyorum ya çok mutluyum :) Allah'ım sana ve diğer tüm arkadaşlarımıza mükemmel,sorunsuz bir gebelik nasip etsin .sağlıkla al sende Bebeğini kucağına :)

H
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.ne kadar güzel hamile kalanlar günden güne artıyor.

Bu haftanın güzel haber Açılışını yasemîn yaptı:) bakalım Sıradaki haber kimden gelicek :)

Canimmm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Rabbim tez ve hayırlı zamanda hepimize nasip eder inşallah... Ben umitliyim hepimiz güzel haberler vereceğiz inşallah bir bir :) sıra sizde kaderdaslarim. Tüm acilarimizi birlikte paylaştık mutluluklarimizi da paylaşacağız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…