- 23 Şubat 2016
- 19
- 606
- 13
hep beraber mutlu olalım inşallah....mutlu haberleri bende sizlerle paylaşmak isterim......benimde sezeryanla bebeğim oldu ama yaşamadı......kısa zamanda bende düşünüyorum...inşallah dualarım sizinle ...sizde bana dua edin...Sayimiz cogaldikta daha da heyecanlaniyorum hep birlikte uzulduk hep birlikte mutlu olalim Rabbim.Allahim bizi mutluluk dolu mujdeler dolu yazismalarda bulustursun insallah guzel yurekli dostlarim
Allah aratmadan nasip etsin canim bu ay cok kisi var korunmayi birakan ipar ve ben hamile gorunuyoruz. Bu gun kan testini yeniliycem insallah bi aksilik yoktur. Sanirim nehirimmm de katiliyor aramiza darisi tum melek annelerinin basina hepiniz duamdasiniz sizde bizden eksik etmeyin dualarinizi ? Hatirlatmak istemiyorum ama ne zaman kaybettin ? 6 ayi doldurmak gerekiyor yeniden hamilelik icin. Kaybinin sebebi belli mihep beraber mutlu olalım inşallah....mutlu haberleri bende sizlerle paylaşmak isterim......benimde sezeryanla bebeğim oldu ama yaşamadı......kısa zamanda bende düşünüyorum...inşallah dualarım sizinle ...sizde bana dua edin...
Insallah canim haber vermez miyim hic daha kucuk bir ihtimal olmasina ragmen ilk sizlere haber verdim ve hepinize gozyaslariyla dualar ettimBizi merakta birakma olur muyeni haftanin guzel haberi senden gelir insallah
Allah dualarini kabuk etsin canim akitigimiz goz yaslari oyle cok ki o yaslardan daha cok mutluluk yasayalim insallah.Insallah canim haber vermez miyim hic daha kucuk bir ihtimal olmasina ragmen ilk sizlere haber verdim ve hepinize gozyaslariyla dualar ettim
Canim o aci aninda bile sabredebilmen anneni kirmaman ne guzel Bir sinav yasadigimiz ve sen ne kadar guzel vermissin sinavini sukrederek.Benim annemde yanimda iki ay kaldi senin guldugunu gormeden gitmem dedi.senin bir cocugun daha oluur insallah ama sana birsey olursa ben bir sen daha bulamam diyordu Allah onlari eksik etmesin basimizdanBosuna dememisler ben yanarim yavrum sana yavrum yanar yavrusuna ben yavruma aglarken annemim iki kat yandi yuregi ben ilk goz agrisiyim onun kiyamaz gozumden dusen hir damla yasa;( Bazen olucagi hisedersim bi ruya gorursun kalbime dogar ne bileyim Allah gosterir sanki. Benimde ruyalarim cikar dr umla ilgili hi ruya amlatmistim son kontrolume gittigimde nts ye baglandigimda annem cok etkilenmis bana soylemek istememis ama banada bebegede bi sey olucagini hisetmis. Hastanem evime 1 saat uzaktaydi ya yetisemezsek diye beni ikna etti ve 10 dk lik mesafede olan hastaneye goturdu adli tip dr u aileme esime amliyatta kanimim 7 e dustugunu annenin kurtulmasi bile mucize demis sukredim demis. Ne bileyim canim annem ilk haftalar cok sucladi kendini ama kizdim hep sakin oyle deme dedim beb ruyasini 3 yil once daha evlenmeden girmustum o benim vucudumda can buldu ama Allah kendi ivin yaratmisti yavrumu Hic bir ana evladinim kotulugunu istemez kader iste o esnada sukrediyorum acimla annemi kirmadim incitmedim. Iki sinavi ayni anda verdim hem annemele hem kullugumla sinandim. Allah buyuk inacliyiz cok sukur insallah guzel gunler gorucegiz Allah bize melek annesi olmayi nasip etti insallah bu dunyada da kucagimiz bos kalmaz
1,5 sene önce kaybetdim bebeğimi doğuma 1 hafta vardı...kordon dolanması nedeniyle eşinden ayrıldı kopdu...bü yüzden karnımdan ölü doğdu....başka bir sebeb yokdu....doktorla r en az 1 sene bekle dediler....1,5 sene geçdi ..tekrar düşünüyourm...sezeryanla olduğu için dikişlerde problem olmasın diye bekledim....Allahdan dilerim kısa zamanda bebeklerimzi sağlıklı kucaklarımıza alırız...koklarız....dünyanın en mutlu anneleri oluruz o an......tüm melek annelerine dua ederim....sabırlı ve metanetli olalım diye...veren Allah yine daha iyi evlatlar verir...inşallahAllah aratmadan nasip etsin canim bu ay cok kisi var korunmayi birakan ipar ve ben hamile gorunuyoruz. Bu gun kan testini yeniliycem insallah bi aksilik yoktur. Sanirim nehirimmm de katiliyor aramiza darisi tum melek annelerinin basina hepiniz duamdasiniz sizde bizden eksik etmeyin dualarinizi ? Hatirlatmak istemiyorum ama ne zaman kaybettin ? 6 ayi doldurmak gerekiyor yeniden hamilelik icin. Kaybinin sebebi belli mi
benim annemde rüyasında görmüş, ben bebeğimi kaybetmeden bir gün önce. rüyasında annanesini görmüş, annane beni mi almaya geldin yoksa demiş, o da hayır ben başka birini almaya geldim demişBosuna dememisler ben yanarim yavrum sana yavrum yanar yavrusuna ben yavruma aglarken annemim iki kat yandi yuregi ben ilk goz agrisiyim onun kiyamaz gozumden dusen hir damla yasa;( Bazen olucagi hisedersim bi ruya gorursun kalbime dogar ne bileyim Allah gosterir sanki. Benimde ruyalarim cikar dr umla ilgili hi ruya amlatmistim son kontrolume gittigimde nts ye baglandigimda annem cok etkilenmis bana soylemek istememis ama banada bebegede bi sey olucagini hisetmis. Hastanem evime 1 saat uzaktaydi ya yetisemezsek diye beni ikna etti ve 10 dk lik mesafede olan hastaneye goturdu adli tip dr u aileme esime amliyatta kanimim 7 e dustugunu annenin kurtulmasi bile mucize demis sukredim demis. Ne bileyim canim annem ilk haftalar cok sucladi kendini ama kizdim hep sakin oyle deme dedim beb ruyasini 3 yil once daha evlenmeden girmustum o benim vucudumda can buldu ama Allah kendi ivin yaratmisti yavrumu Hic bir ana evladinim kotulugunu istemez kader iste o esnada sukrediyorum acimla annemi kirmadim incitmedim. Iki sinavi ayni anda verdim hem annemele hem kullugumla sinandim. Allah buyuk inacliyiz cok sukur insallah guzel gunler gorucegiz Allah bize melek annesi olmayi nasip etti insallah bu dunyada da kucagimiz bos kalmaz
Başın sağolsun canım allah aratmadan kucağını sağlıklı bir bebekle doldursun inşallah1,5 sene önce kaybetdim bebeğimi doğuma 1 hafta vardı...kordon dolanması nedeniyle eşinden ayrıldı kopdu...bü yüzden karnımdan ölü doğdu....başka bir sebeb yokdu....doktorla r en az 1 sene bekle dediler....1,5 sene geçdi ..tekrar düşünüyourm...sezeryanla olduğu için dikişlerde problem olmasın diye bekledim....Allahdan dilerim kısa zamanda bebeklerimzi sağlıklı kucaklarımıza alırız...koklarız....dünyanın en mutlu anneleri oluruz o an......tüm melek annelerine dua ederim....sabırlı ve metanetli olalım diye...veren Allah yine daha iyi evlatlar verir...inşallah
Bqzen o testlerde yaniltivi oluyomus canim. Bak benim 11 inde kanda 0.1 di gebelik yok gorundu 4 gun simra nirmal testte golge gibi gorundu 15 inde 16 simda netlesti cizgi arastirdim dollenme olduktun 11 ve ua 12 gun sonra kanda ve idearda cikarmis yumurtlama gunune 12 ekle ve tahlilini ona gore yap canim
Aynen oyle canim bu dunyada da gulucek yuzumuz insallah. Onlar bizim meleklerimiz vakti gelunce kavyscagiz. Bu ay mi biraktin korunmayi ?1,5 sene önce kaybetdim bebeğimi doğuma 1 hafta vardı...kordon dolanması nedeniyle eşinden ayrıldı kopdu...bü yüzden karnımdan ölü doğdu....başka bir sebeb yokdu....doktorla r en az 1 sene bekle dediler....1,5 sene geçdi ..tekrar düşünüyourm...sezeryanla olduğu için dikişlerde problem olmasın diye bekledim....Allahdan dilerim kısa zamanda bebeklerimzi sağlıklı kucaklarımıza alırız...koklarız....dünyanın en mutlu anneleri oluruz o an......tüm melek annelerine dua ederim....sabırlı ve metanetli olalım diye...veren Allah yine daha iyi evlatlar verir...inşallah
Ayyy cok mutlu oldumm ya Allaha sukur bir bir guzrl haberler geliyor:) canım içine doğru doğmuş :) bugün bir test daha yapmıştım senin ilk testinde olduğu gibi çok belli belirsiz çıktı. Bugün izin almıştım şirketten oğlumun şikayet işlemlerini halledebilmek için. Esime dedim gel kan testi yaptiralim :) sonuç 42.1 çıktı :) Çok şükür Rabbime... doktorumu aradım iğne vurulmam gerektiği için bugün igneye başlayacağız. Kalp atışlarını duyana kadar kimseyle paylasmayacagim, ablamla bile. Sadece sizinle paylaşmak istedim :)
yasemincimm harika bi haber buuuu.. bak gördünmü ilki için 8-9 ay bekledim demiştin, bu öyle olmadı. maşallah sübhanallah. Allahım bu dünyada da evlatla ilgili yüzlerimizi güldürür inşallah.:) canım içine doğru doğmuş :) bugün bir test daha yapmıştım senin ilk testinde olduğu gibi çok belli belirsiz çıktı. Bugün izin almıştım şirketten oğlumun şikayet işlemlerini halledebilmek için. Esime dedim gel kan testi yaptiralim :) sonuç 42.1 çıktı :) Çok şükür Rabbime... doktorumu aradım iğne vurulmam gerektiği için bugün igneye başlayacağız. Kalp atışlarını duyana kadar kimseyle paylasmayacagim, ablamla bile. Sadece sizinle paylaşmak istedim :)
İnşallah canım. Ben inanıyorum Mart ve Nisan ayları bize güzel gelecek inşallah... Rabbim meleklerimizin kardeşlerini hayırlısıyla bir bir gönderecek ve yaralarimizi saracaklar inşallah... Bir kaç haftaya kalp atışlarını da duyarız inşallah...bu ay maşallah bisürü hamile oldu. benim bat nisanda . bakalım eğer hayırlı ise, bende mutlu bi haber paylaşırım inşallah sizinle...
Aminnn canım inşallah. Şu kalp atışlarını da duyabilsek daha çok içim rahat edecek. Rabbime çok şükür, cok bekletmedi bu defa :)Ayyy cok mutlu oldumm ya Allaha sukur bir bir guzrl haberler geliyorhadi gozunuz aydin canim Allah aratmadan yolladi yavrulatimizin kardeslerini insallah saglicakla kucagimiza almayida nasip eder saglikli omurlu ve hayirli evlatlar olsun hepimizin yavrulari hadi bakalim guzel haberler artiyor
Yaseminn canımm bu nasıl güzel bir haber böyle :) Allah'a Şükürler olsun içimizden biri daha hamile :) inanamıyorum ya çok mutluyum :) Allah'ım sana ve diğer tüm arkadaşlarımıza mükemmel,sorunsuz bir gebelik nasip etsin .sağlıkla al sende Bebeğini kucağına :):) canım içine doğru doğmuş :) bugün bir test daha yapmıştım senin ilk testinde olduğu gibi çok belli belirsiz çıktı. Bugün izin almıştım şirketten oğlumun şikayet işlemlerini halledebilmek için. Esime dedim gel kan testi yaptiralim :) sonuç 42.1 çıktı :) Çok şükür Rabbime... doktorumu aradım iğne vurulmam gerektiği için bugün igneye başlayacağız. Kalp atışlarını duyana kadar kimseyle paylasmayacagim, ablamla bile. Sadece sizinle paylaşmak istedim :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.ne kadar güzel hamile kalanlar günden güne artıyor.:) canım içine doğru doğmuş :) bugün bir test daha yapmıştım senin ilk testinde olduğu gibi çok belli belirsiz çıktı. Bugün izin almıştım şirketten oğlumun şikayet işlemlerini halledebilmek için. Esime dedim gel kan testi yaptiralim :) sonuç 42.1 çıktı :) Çok şükür Rabbime... doktorumu aradım iğne vurulmam gerektiği için bugün igneye başlayacağız. Kalp atışlarını duyana kadar kimseyle paylasmayacagim, ablamla bile. Sadece sizinle paylaşmak istedim :)
Bu haftanın güzel haber Açılışını yasemîn yaptı:) bakalım Sıradaki haber kimden gelicek :)
Canimmm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Rabbim tez ve hayırlı zamanda hepimize nasip eder inşallah... Ben umitliyim hepimiz güzel haberler vereceğiz inşallah bir bir :) sıra sizde kaderdaslarim. Tüm acilarimizi birlikte paylaştık mutluluklarimizi da paylaşacağız inşallah :)Yaseminn canımm bu nasıl güzel bir haber böyle :) Allah'a Şükürler olsun içimizden biri daha hamile :) inanamıyorum ya çok mutluyum :) Allah'ım sana ve diğer tüm arkadaşlarımıza mükemmel,sorunsuz bir gebelik nasip etsin .sağlıkla al sende Bebeğini kucağına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?