• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Cok sevindim yasemincim insallah saglik sihhatle devam etsin hamileligin ve insallah bu sefer hersey guzel olsun senin icin sizin guzel haberlerinizi duymak bana cok iyi geliyor dualarim sen ve tum hamişlerimizle canim

Sağol canım benim. Rabbim hepimize en hayırlı ve tez zamanda nasip eder inşallah. Bu defa hepimiz için herşey guzel olacak inşallah. Ben öyle hissediyorum. Hepimizin yüzü gülecek :)

O

23 24. Haftalarda benimde ara ara olurdu karnımda bir tarafta toplanma yada karında sertlik ben erken doğum yaptım ama doğuma yakın 15 dk bir kasılıyordum.çok için rahat etmezse herhangi bir hastanede nst yaptır ama düzensiz kasılmalar olabilir diye biliyorum.
Sen kaç haftalıkken yaptın inş artma işte zaten bende onun için dua ediyorum bi önlem al8nmismiydi sana

Aramıza yeni katılan melek anneleri olmuş okuyunca çok üzüldüm :( başınız saolsun Rabbim hepimize sabırlar versin..insallah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlarımız olur.Bu dünyada da evlat sevgisi yaşayalım hepimizden güzel haberler gelsin insallah

Sen kaç haftalıkken yaptın inş artma işte zaten bende onun için dua ediyorum bi önlem al8nmismiydi sana
30. Haftada doğum yaptım endol fitil verdiler ama iki gün sonra kanama ve parça düşürerek hastaneye gittim.kanama yeri görülemeyince doğuma almaya karar verdiler.doğumda daha rahim ağzım bile kapalıymış ama plesantam çok kötüymüş.23.haftada riskli gebelikler Dr una gittiğimde o da kasılmaları fark etti ve erken doğum olabilir dedi.günde 3 lt su içip dinlenmemi söylemişti.

30. Haftada doğum yaptım endol fitil verdiler ama iki gün sonra kanama ve parça düşürerek hastaneye gittim.kanama yeri görülemeyince doğuma almaya karar verdiler.doğumda daha rahim ağzım bile kapalıymış ama plesantam çok kötüymüş.23.haftada riskli gebelikler Dr una gittiğimde o da kasılmaları fark etti ve erken doğum olabilir dedi.günde 3 lt su içip dinlenmemi söylemişti.
Sen endol fitil kulladınmio
23 üncü haftadan sonra
Sürekli Doktor banada verdi kasılma olursa kullan dd olduğu anda koy dd bende şimdi ole yapıyorum ya bişe sorcam bilen varmı mesane dolu olunca peki rahim kasılma yaparmii sen kendinde hissediomuydun kasilmalarinj

Sen endol fitil kulladınmio
23 üncü haftadan sonra
Sürekli Doktor banada verdi kasılma olursa kullan dd olduğu anda koy dd bende şimdi ole yapıyorum ya bişe sorcam bilen varmı mesane dolu olunca peki rahim kasılma yaparmii sen kendinde hissediomuydun kasilmalarinj
Ben doğumdan birkaç gün önce sadece iki tane kullandım.23.haftalarda sadece karında sertleşme oluyordu Zaman Zaman günde 1 veya 2.30. Haftada aşağıya baskı gibi kasılma hissettim.

Selam arkadaslar☺ 17 Mart da aşılama oldum. Kasiklarim da hafif sancı var arada da sağ tarafima iğne saplanır gibi oluyo. Bide göğüs uçlarimda hafif acı var. Başına bole bişi gelen var mi. Acaba yada aşılması tutan var mi
Hadi insallah hayırlısıyla güzel haberler ver canım :) benmde bat9 Nisan çok heyecanlıyım Acaba nasip olcakmı bu ay

Ben doğumdan birkaç gün önce sadece iki tane kullandım.23.haftalarda sadece karında sertleşme oluyordu Zaman Zaman günde 1 veya 2.30. Haftada aşağıya baskı gibi kasılma hissettim.
Anladım canım Rabbim büyük inş bişe olmaz sınav zor çok zor inş bitmist rr hepimiz için Rabbim emant inş bisr olmaz anladımki naparsam yapiyim olmayınca olmuyo olunca isteyin ce Allahım nasıl verio o inş oğluma ab işini ömrünü nasip etmistrr amin

Merhaba kizlar ise basladim fazla girip yazamiyorum. Bende cumartesi bi aksiluk cikmazsa gidiyorum dr a gec olsun garanti olsun dedim . Basladigim poliklinikte kadin dogum var ama kimse bilmiyor daha yeniyim biraz zaman gecsin oyle soylerim diyorum. Insallab her sey yolundadir kalp atisini keseyi goruruz insallah

Sana
Bnde herseyi yapiyorum kleksan
Aspirin progestan
Magnezyum dahada duadan başka bişe gelmio elimden Allahım yardımcımız olsun ins amin
Canim sana cok dua ediyorum.sıkıntılı gunler yasiyorsun Rabbim sana yardim etsin bebegine saglik sihhatle zamaninda kavustursun seni.sen elinden geleni yapiyorsun gonlunu ferah tut dua et stres yapmamaya calis arkadasim stres de kasilmaya neden olabiliyor insallah bu sefer guzel olacak oyle dusun dua et biz hep dualarimizla yanindayiz

Merhaba kizlar ise basladim fazla girip yazamiyorum. Bende cumartesi bi aksiluk cikmazsa gidiyorum dr a gec olsun garanti olsun dedim . Basladigim poliklinikte kadin dogum var ama kimse bilmiyor daha yeniyim biraz zaman gecsin oyle soylerim diyorum. Insallab her sey yolundadir kalp atisini keseyi goruruz insallah
Insallah canim cumartesi guzel haberlerini bekliyorum bu arada ne guzel biryerde ise baslamissin doktor elinin altinda super olmus.

Sana

Canim sana cok dua ediyorum.sıkıntılı gunler yasiyorsun Rabbim sana yardim etsin bebegine saglik sihhatle zamaninda kavustursun seni.sen elinden geleni yapiyorsun gonlunu ferah tut dua et stres yapmamaya calis arkadasim stres de kasilmaya neden olabiliyor insallah bu sefer guzel olacak oyle dusun dua et biz hep dualarimizla yanindayiz
Canım ya çok sevindim çok saol düan için Rabbim görüyor ne yaşadığımız i inş güzel olur bende biliorum stres tetikliyor ama elimde olmadan oluyo görsen iz kalbim hızlanıoo nabzim 100 atio ateş basio sonra zaten beklenen son ka silip kaliorum inş olmaz artmaz amin kendimi dinlemeyen lazım ama olmuyo beceremiyorum ama yinede inş güzel olcak inanıyorum ins sırala Gülcrz yüzümüz amin

Insallah canim cumartesi guzel haberlerini bekliyorum bu arada ne guzel biryerde ise baslamissin doktor elinin altinda super olmus.
Evet canim aslinda kendi isimi yapmiyorum ama bu nedenle sabredip calisiyorum en azindan dr yan odamda ama inan hamilelugimin farkinda degilim simdilik beynim mi yapiyor hunu bilmiyorum ya da Allah hu gucu veriyor. Aklim hamileligimde degil hayurlisi olsun diyorum. Iskurun isbasi egitim programi hastakabuldeyim aslinda isletme mezunuyum finans muhasebe alanim. Ama malesef kendi sektorumde tum is gorusmelrinde sanki sozlesmisler gibi evlisiniz cocucugunuz var mi yakin zamanda cocuk dusunmezseniz ise hemen alinirsiniz diyen yerlerede dusunuyorum ben deyip ciktim. Burda maasimi devlet veriyor bi aksilik olmazsa devam eserim zaten 6 ay staj gibi sonra is yeri isterse aliyor ise ama benim hamileluk olunca almaz sanirim ;)

Back
X