Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba canm bende cok korkuyorum hicbir belirti de yaşamıyorum kasklarim agriyor sanki adet olucakmisim gbi ara ara ama benim daha var adet gunume 14nde. Insallah canim senden guzel haberler gelir seviniriz :)
Bu ay 14 ü uc kisiyiz insallah bu ay hepimizin birlikte gulsun yuzu.toprakim insallah ilk mutlu haberi de senden aliriz

Kızlar insallah bu ay seviniceZ. Buna inanıyorum. Hepimiz değilde içimizden biri bile olsa inanin bana çok seviniceZ . En azından birimizin daha acısı hafifliycek diye düşünücez.ama Gönül hepimizin hamile olmasından yana oğlumda da testler hep negatif çıkıyordu ta ki 7gün adetim gecikene kadar . O Yüzden umutluyum . Ayrıca biz önce hayırlısını sonra gönlümüzdekini istiyoruz. Bence bunun bir günahı yoktur . Rabbim ne diyor" siz isteyin ben cevap vereyim " ondan başka kimden isteyebiliriz ki

Bugün arkadaşım bana "Oğlun senin koruyucu meleğin. İçine düştüğünden beri Rabbim onu senin koruyucu meleğin olarak yaratmış" dedi. Söyleme amacı şuydu: Kan pıhtılaşmasından dolayı oğlumu kaybettiğimi anlattım. Pıhtılardan biri beynime ya da kalbime de gidebilir, ben de ölebilirmişim dedim doktorun söylediğine göre. Ardından da o bana bunu söyledi. Bana hep doğumda ya da hamileyken ölecekmişim gibi gelirdi. Hatta eşime bunla ilgili planlar yapardım. Ölürsem oğluma ablam baksın. Sana evlenme diyemem evlen ama oğlumu üvey ana eline bırakma, teyzesine ver o kendi evladı gibi bakar derdim. Bana çok kızardı eşim. Belki de oğlum beni korudu. Rabbim beni korusun diye onu bana gönderdi ve bu hastalığım teşhis edilsin istedi. Bilemeyiz ki... Evet ben kesinlikle oğlum yerine ölmek isterdim. Seçme şansım olsaydı tüm ömrümü ona vermek isterdim... Ama neyin daha hayırlı olduğunu Rabbimden başkası bilemez. Ben O'ndan hep en hayırlısını istedim ve isterim. Demek ki en hayırlısı buymuş bizim için... Benim melek oğlum, benim koruyucu meleğim... O kadar çok özlüyorum ki annem seni...

Allah aratmadan nasio etsin acim hem senin hem isteyen tum melek anneleri icin. Ben bu ay senden ilk guzel haberi alicagimiza inaniyorum. Oesi sira gelicek gecen ay uc kusiydik hamile kalan bu ay kirunmayi birakan tum melek annelerine hayurlu omurlu saglukli evlatlar nasio etsin yuce Allah.

Amin canım inşallah . Rabbim hepimizin gönlündekini Hakkımızda hayırlı kılsın . ️Inşallah güzel haberler vericez bu ay

Cnm benim Allah razı.olsun hepinizden inşallah hepiniz alirsinz kucaginiza çok güzel bi duygu çünkü insallah

Öncelikle Kandil'iniz mübarek olsun kızlar. Bugün saat 08:00 de doğumum olacak. Allah'ın izniyle kızıma kavuşacağım. Nasıl heyecanlı ve korkuluyum anlatamam. Tüm Melek annelerinden dua istiyorum hayırlısıyla kavuşayım yavruma.

Allah size de tekrar nasip etsin bu duyguyu. Hamile olan arkadaşlara kazasız belasız kavuşmayı nasip etsin. Allah'a emanet olun

Canım senin de kandilin mübarek olsun.dualarımız seninle olucak hiç korkma hiç stres yapma.çok az kaldı güZeller Güzeli prensesi kucağına almaya.rabbim yardımcın olsun. Aminn hepimiZe nasip olsun insallah

Canımmm ne güzel bi gün de yavruna kavuşacaksın .allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin .kızınızı size,sizi de yavrunuza bağışlasın.dualarımız sizinle.allahım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Canımmm senin de kandilin mübarek olsun. Dualarımız seninle. Rabbimin de izniyle hayırlısıyla kucağına alacaksın yavrunu. O kadar mutlu oldum ki, şuan sevinçten ağlıyorum sanırım biraz da hamileliğin verdiği duygu yoğunluğuyla. Rabbim hepimize nasip etsin, evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayı. Prenses annesiyle kavuşacak. Ne mutlu size, bu mübarek günde kavuşacaksınız birbirinize. Rabbim hayırlı, uzzuuuun ömürler nasip etsin prensese :)

Hayirli kandiler melek anneleri yuce Allah hepimizin dualarini kabul etsin. Gonlumuzdekileri hakimiza hayirli eylesim hakkimuzda hayirli olanlarida gonlumuze razi eylesin. Hamile olanlarimiza bebeklerimizi saglicakla kucaklayip buyutmeyi olmayanlara da saglikli omurlu hayirli evlatlatlar nasip etsin. Hepiniz en kusa surede mucizenize kavusun insallah. Gulcin-84 canim Allah sanada dogacak meleginede guc kuvvet versin. Seni yavruna yavrunu sana bagislasin. Insallah guzel gunler sizleri bekliyodur. Dualarimiz seninle

QUOTE="Gulcin-84, post: 45949579, member: 680327"]Öncelikle Kandil'iniz mübarek olsun kızlar. Bugün saat 08:00 de doğumum olacak. Allah'ın izniyle kızıma kavuşacağım. Nasıl heyecanlı ve korkuluyum anlatamam. Tüm Melek annelerinden dua istiyorum hayırlısıyla kavuşayım yavruma.

Allah size de tekrar nasip etsin bu duyguyu. Hamile olan arkadaşlara kazasız belasız kavuşmayı nasip etsin. Allah'a emanet olun [/QUOTE]
Canim ne guzel bir gunde kavusuyorsunuz.Rabbim saglik sihhatle kavustursun sizi.Hepinizin kandili mubarek olsun melek anneleri dualarda bulusuruz insallah

Canım senin de Kandil'in mübarek olsun. Cok sevindim kızına kavuşacaksn dualarım sizinle canım hayırlısıyla kavuş bebeğine. Stres yapma canm Rabbim yardmcin olsun Allah a emanet olun

Hayırlı kandiller melek anneleri Rabbim böyle güzel birgün de dualarımızı kabul eylesin..
insallah hepimize gönlümüzden geçen hayırlı evlatları nasip etsin dualarımızı kabul etsin hepiniz dualarimdasiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…