- 1 Eylül 2015
- 279
- 484
- 53
Bu ay 14 ü uc kisiyiz insallah bu ay hepimizin birlikte gulsun yuzu.toprakim insallah ilk mutlu haberi de senden alirizMerhaba canm bende cok korkuyorum hicbir belirti de yaşamıyorum kasklarim agriyor sanki adet olucakmisim gbi ara ara ama benim daha var adet gunume 14nde. Insallah canim senden guzel haberler gelir seviniriz :)
Canim benim BAT 14.Kasiklarimda agri oluyor ama bu gecen aylarda da oluyordu ve cok umitleniyordum sonuc tabi hayla kirikligi.Oyuzden bu ay ne test yaparim ne de tarihi takip ederim dedim.Gecen sene bugun kizima hamile oldugumu ogrenmistim cift cizgiyi gormustum oyuzden bugun cok kotuyum.Bu ay keske olsa olsa da bu bebegime sarilsam.Allah var ben de hep kizimi kaybettigim icin saglikli omurlu bir kizim olsun cok istiyorum Gunah mi bunu istemek bilmiyorum ama Allahim gonlumden geceni hayirli kıl diye yalvariyorum
Kızlar insallah bu ay seviniceZ. Buna inanıyorum. Hepimiz değilde içimizden biri bile olsa inanin bana çok seviniceZ . En azından birimizin daha acısı hafifliycek diye düşünücez.ama Gönül hepimizin hamile olmasından yanaAyni soruyu bende kendime soruyorum. Bende tekrar bir kiz istiyorumtabiki en önemlisi hayirli ve saglikli olmasi. Önceleri hic düsünmezdim kizmi erkekmi diye ama kizimi kaybettikden sonra tekrar kiz olsun diye ümitleniyorum. Günaha mi giriorum aceba?
İnşallah bu ay da güzel haberler almaya devam ederiz kızlar. İlk güzel haberitoprakim- dan bekliyoruz. Rabbim gönlümüzde yatanı hayırlı kılsın inşallah :)
Allah aratmadan nasio etsin acim hem senin hem isteyen tum melek anneleri icin. Ben bu ay senden ilk guzel haberi alicagimiza inaniyorum. Oesi sira gelicek gecen ay uc kusiydik hamile kalan bu ay kirunmayi birakan tum melek annelerine hayurlu omurlu saglukli evlatlar nasio etsin yuce Allah.Insallah canım. Bende 1hafta önce kanda baktırayım dedim negatif çıktı ,dün erken gebelik testi Yaptım onda da yok. Umudum var ama hala.çünkü gecen ay 45günde adet oldum dolayısıyla yumurtlama ne zaman hiç bir fikrim yok. Umudumu hiç kaybetmiyorum. Hayırlısı tabi Herşeyin.bu ay olmazsa bi sonraki aya bakarız. Oğlum ilk ayda olmuştu Buda öyle olur sandım ama sanırım stres ciddi bir etken
Evet canım farkettim :) insallah bize uğur lu gelsin hepimiz birlikte mutlu olalim guzel haberler gelsin:)Bu ay 14 ü uc kisiyiz insallah bu ay hepimizin birlikte gulsun yuzu.toprakim insallah ilk mutlu haberi de senden aliriz
Amin canım inşallah . Rabbim hepimizin gönlündekini Hakkımızda hayırlı kılsın . ️Inşallah güzel haberler vericez bu ayAllah aratmadan nasio etsin acim hem senin hem isteyen tum melek anneleri icin. Ben bu ay senden ilk guzel haberi alicagimiza inaniyorum. Oesi sira gelicek gecen ay uc kusiydik hamile kalan bu ay kirunmayi birakan tum melek annelerine hayurlu omurlu saglukli evlatlar nasio etsin yuce Allah.
Cnm benim Allah razı.olsun hepinizden inşallah hepiniz alirsinz kucaginiza çok güzel bi duygu çünkü insallahCanim benim bizi unutmamana cok sevindim. Umarim bizde saglikki hayirli omurlu bebeklerimize kavusuruz insallah benimde kanda hamilelik cikti 15 gu once ama dr a yarin gidicem insalkah her sey yolundadir. Allah tum melek annelerine once hamile kalip saglicakla fogurmayi sonrada senin gibi saglicakla kucaklayip buyutmeyi nasip etsin insallah. Allaha emanet olun kuzucugu opuyorum
Canım senin de kandilin mübarek olsun.dualarımız seninle olucak hiç korkma hiç stres yapma.çok az kaldı güZeller Güzeli prensesi kucağına almaya.rabbim yardımcın olsun. Aminn hepimiZe nasip olsun insallahÖncelikle Kandil'iniz mübarek olsun kızlar. Bugün saat 08:00 de doğumum olacak. Allah'ın izniyle kızıma kavuşacağım. Nasıl heyecanlı ve korkuluyum anlatamam. Tüm Melek annelerinden dua istiyorum hayırlısıyla kavuşayım yavruma.
Allah size de tekrar nasip etsin bu duyguyu. Hamile olan arkadaşlara kazasız belasız kavuşmayı nasip etsin. Allah'a emanet olun
Canımmm ne güzel bi gün de yavruna kavuşacaksın .allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin .kızınızı size,sizi de yavrunuza bağışlasın.dualarımız sizinle.allahım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün.hayırlı haberlerini bekliyoruz canımÖncelikle Kandil'iniz mübarek olsun kızlar. Bugün saat 08:00 de doğumum olacak. Allah'ın izniyle kızıma kavuşacağım. Nasıl heyecanlı ve korkuluyum anlatamam. Tüm Melek annelerinden dua istiyorum hayırlısıyla kavuşayım yavruma.
Allah size de tekrar nasip etsin bu duyguyu. Hamile olan arkadaşlara kazasız belasız kavuşmayı nasip etsin. Allah'a emanet olun
Öncelikle Kandil'iniz mübarek olsun kızlar. Bugün saat 08:00 de doğumum olacak. Allah'ın izniyle kızıma kavuşacağım. Nasıl heyecanlı ve korkuluyum anlatamam. Tüm Melek annelerinden dua istiyorum hayırlısıyla kavuşayım yavruma.
Canım senin de Kandil'in mübarek olsun. Cok sevindim kızına kavuşacaksn dualarım sizinle canım hayırlısıyla kavuş bebeğine. Stres yapma canm Rabbim yardmcin olsun Allah a emanet olunÖncelikle Kandil'iniz mübarek olsun kızlar. Bugün saat 08:00 de doğumum olacak. Allah'ın izniyle kızıma kavuşacağım. Nasıl heyecanlı ve korkuluyum anlatamam. Tüm Melek annelerinden dua istiyorum hayırlısıyla kavuşayım yavruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?